Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

Bukvalno sve je proteklo kako sam prizeljkivao, eventualno koji poen vise za Avrama i Smajlija, ali zato su pokidali zalaganjem.

 

Madar i Andjusic iako u gerbidzu imaju neki meh govor tela, a to traje vec nekoliko utakmica.

Taman nam fali neki visoki umesto Brodzija i odsutnog Koprivice, da ne cekamo svaku drugu/trecu utakmicu gde se okolnosti poklope da Smajli ne bude minus igrac.

Idemo dalje...

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said:

Lepo je Zeljko rekao da je kratka rotacija zbog povreda bila problem. Gledajte koliko Avramovic i Smajlagic znace timu. Ja cenim jos 3 pobede u narednih 4 kola

 

Ja ne cenim nista, jer smo mi uglavnom 1 najobicnija banda na gostovanjima. Derbi je bio izuzetak jer su igraci ipak imali sta da dokazu nakon 2 poraza u derbijima.

 

Ali da se nadam, nadam se.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Alex_Serbia said:

 

Ja ne cenim nista, jer smo mi uglavnom 1 najobicnija banda na gostovanjima. Derbi je bio izuzetak jer su igraci ipak imali sta da dokazu nakon 2 poraza u derbijima.

 

Ali da se nadam, nadam se.

Mislim da smo ozbiljno naostreni. Sve je bolja hemija u timu! Sa Zalgirisom ce biti tesko,ali Bayern trebamo dobiti!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, realno *w said:

Ovo može biti jako skup promašaj. Bukvalno imamo 2 normalna igrača na 2 pozicije, za sve izazove do kraja sezone. Opasno, jako opasno.

 

Ako sam dobro pohvatao, rok za ABA je 31.01. a za EL 01.03. pritom imamo i neke BATine koje nismo rascistili. Da ima lufta za registraciju u ABA bio bih poprilicno siguran da trazimo neko resenje, pogotovo sto se saznalo da smo razmatrali Moneke-a. Poprilicno neshvatljivo...

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Ne sam Safete said:

spacer.png

 

I onaj sledeći pas u ćošak je bio vrhunski, šteta što saigrači ni iz prve ni iz druge nisu ispoštovali. 

 

Naneli im poraz konačno... 

Već smo tad imali finu prednost, ali mislim da smo sa dve Džejmsove trojke i konačno prelomili. Bilo je između 8 i 12 razlike u tom nekom periodu, a sa ove dve trojke smo se na 16 odlepili. 

 

Raduje što popravljamo odbranu. Jako moćno izgledaju preuzimanja kad se odrade kako treba, pa čak i kad ostanemo u mismeču jer visoki odrade odličan posao na bekovima. Bukvalno protivnika staviš u svršen čin, da ne zna šta da radi.

Oni su nam dali gomilu teških šuteva i to uglavnom u poslednjim sekundama napada. 

 

U napadu mi se opet sviđa igra dole i gomila izbačenih paseva. Bar na oko tako deluje, ne znam šta kaže statistika. 

 

Za zameriti opet što smo kasnili sa faulovima kad nismo bili u bonusu. Pa smo tako dopustili i neki koš u poslendjim sekundama, čini mi se, treće četvrtine, a da smo do tad napravili samo 2 faula. 

 

Ne znam da li bi bilo dobro sutra da Efes načne Žalgiris ili ne. Time bi se i Efes vratio u igru, ali nam se onda Žalgiris približava na 1 pobedu razlike. U svakom slučaju u Kaunasu očekujem da se pošibamo pa šta bude. Uopšte ne osećam neko opterećenje za pobedom, ko što je ovo bilo. 

 

Ajmo crno-beli oooo! 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

On 1/30/2023 at 12:10 PM, realno *w said:

 

Haha, od svih besmislenih stvari koje si pisao, ovo je sami vrh.

 

Da se razumemo, ne mislim da ćemo dovesti ikoga, ali to ne menja činjenicu da je ovo nebuloza.

 

Pa ne, najbolje da se potrosi jos pola miliona jer u timu mora da budu 12 skupih kosarkasa i da onda biramo koju skupocenu zvezdu cemo da klupiramo jer joj ne ide.

 

Svi igraci na pozicijama 1, 2 i 3 osim Trifunovica su dovedeni da igraju, niko od njih nije neki Jovanovic ili Petrovic ili slican junior pa da sedi na klupi jer se odjednom igramo Maccabija. Tu su 4 skupa stranca, Madar, Andjusic i Avramovic i svi moraju da dobiju neke minute.

 

Zato je logicno da neko od krila mora da pokriva malo i poziciju 4. Naveo sam i primer F4 Fenera sa centarskom linijom Udoh - Vesely - matori Antic od 35 godina -  mladi i (ne)talentovani Duverioglu. Sa trojke pomagali Kalinic i Datome, trener isto bio Obradovic.

 

I sve je ovo poznato i lako proverivo, ali ne, najlakse je navijacki napisati "haha, pises idiotluke kao i obicno". Daj da onda postoji samo tata tema na kojoj niko nece ni da se potrudi da procita sta pise u postu i na kojoj cemo svi jedni druge da polivamo smecem.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se što izveštaj kasni, olešio sam se od piva i manga posle utakmice, jedva sam kuću pogodio...

 

Elem, ajmo od početka:

 

Ukoliko se do Arene dođe unutar sat vremena od utakmice, ne postoji šansa da se nađe parking unaokolo, 45 minuta smo ga tražili, na kraju uleteli u Areni 5 min pre tekme. 

 

Atmosfera u hali vrlo vrlo prijatna, nekako su, makar oko mene, ljudi bili baš pozitivni i nije bilo toliko frustracija (sem na Aleksu, ali brat je sam kriv za to). 

 

Za igru nemam šta da kažem osim bravo. Neću po igračima, ono što mi je ovoga puta upalo u oči jeste fokus u odbrani - dva tri puta bacaju loptu na centra, trojica (!) naših igrača ga poklapaju i uzimaju loptu. Tako je bre jebem mu sve, nije to neka nauka, fokus, energija, realizacija. Željko je stvarno bio zadovoljan, bodrio ih, aplaudirao, još ga ove sezone nisam video ovakvog. 

 

Drago mi je što me je kapiten ispoštovao, komanDantea ne treba više ni pominjati.

 

Uvek protiv onih litvanskih zelenih, ne mogu da dočekam petak! Ajmo mi!!

 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...