Dzep Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 55 minutes ago, uini said: 'ladno diskutujete o zeljkovim naslednicima. da je neko to duji radio, popio bi batinice u verbalnom obliku. nije vam dosta "its coming home" jinx i tekme od pola9-9, sad bi bas da se ukopate, hehe. Ma ko raspravlja brate uini, ja sam samo startovao sa svojom željom šta posle Željka... što bi reko Edo Majka 'kad je nestalo meze, poče priča bezveze' 😂 E da, zaboravio sam na Johna Browna skroz, sećam se da su nas on i Canan zakopali kad smo igrali vs Unics u onoj korona sezoni. Zek i Lesor moraju da poginu večeras, opet 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Meni je blamčina da ovo nosim, nadam se da nas neće tjerati da ovo nosimo. Nema šansi da to ikad stavim na sebe. Kakav smisao za šalu komiku, auuuuuu, ovo je i ispod kursadžije levela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 @Dzep, ti si onda kolovodja 😱 .. enivejz, uvek mi je bilo cudno zasto ljudi koje mrzis, treba ta ti puse kurac; em nije ugodno seksualno, em moze da ti odgrize kurac i sta sve ne. 3 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Ja samo da kazem da je u ovom trenutku neumesno porediti Trifu i Glasa. Trifa je uspesno odradio tranziciju na seniorski nivo, dok Slovenca to jos uvek ceka. That being said, Glasu zelim da postane haubica kakva moze da bude i da ga ponovo gledamo u crno-belom. Neka sa sobom iz Partizana ponese secanje na reakciju saigraca posle prvog kosa posle povrede Edited January 5, 2023 by jedibojan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Ne razumiješ ti to Uini, to je sve u prazničnom duhu pomirenja. Pokušaj da nađeš nekog koga mrziš da ti naduva nargilu pa probaj da zadržiš to osjećanje mržnje do kraja. Ne ide brate. [emoji16] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 2 minutes ago, jedibojan said: dok Slovenca to jos uvek ceka A mislim da će u Mornaru imati odličnu priliku za to. Razbibriga ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Srećno večeras 🙂 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 8 minutes ago, uvrnuto said: A mislim da će u Mornaru imati odličnu priliku za to. Razbibriga ekipa. Slazem se. Odlicna opcija za njega u ovom trenutku. Btw, jel Petrovic povredjen ili je ispao iz 12 dolaskom Gagica u Borac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Dobijamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 A mislim da će u Mornaru imati odličnu priliku za to. Razbibriga ekipa.Imace sigurno prostora u ova naredna 2 mjeseca sigurno, i starter da bude i igra dobre minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Glas ima šut i stav, radnu etiku ne sumnjam da ima. Uspjece. Sto kaze Željko da se gledamo kroz neko vrijeme opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Gregor zaista djeluje kao okej momak, a i čisto košarkaški je tu bilo naznaka da ima potencijala, ali je zaista u trenutnoj situaciji i konkurenciji, sve drugo sem ovakvog rastqnka bilo suludo... Trifa je domaći igrač prije svega, fizički zreo za seniorsku košarku, a i košarkaški uspijeva da nađe ulogu čak i na EL nivou (u par navrata smo imali priliku da vidimo kako bi Glas izgledao) i tu se priča završava. Kada je Danilo u pitanju, kritikujemo ga mi, očekujemo više od njega, ali svakako je igrač sposoban da igra na EL nivou, a u konkretnoj ulozi koja mu je namijenjena kod nas, bukvalno idealan prototip. Glasu svakako sve najbolje u nastavku karijere, pa se možda i putevi opet ukrste 🙂 A ovo večeras, pa jedvaaaaaaaaa čekaaaaaaaam. Ajmoooooo! Edited January 5, 2023 by Shonewizard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) 60+ ljudi upravo ispred blagajne Arene. Ne znam jel bas moralo tako da se prodaje, da ljudi na hladnoci cekaju kao nekad na jna kod onog lika sto zelenu jaknu ne skida ni kad spava. Bice prepuno, svakako. Srecno svima veceras, i igracima i vama na tribinama, sve je veceras moguce - osim da se necete nervirati 😁 Edited January 5, 2023 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Crne i bele majice bi trebale biti kao koreografija,tipa jug sever crne istok zapad bele,ili nivo 200 crne,dok nivo 400 bele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 17 minutes ago, Dobar u piku said: Crne i bele majice bi trebale biti kao koreografija,tipa jug sever crne istok zapad bele,ili nivo 200 crne,dok nivo 400 bele. Nadam se da ce bar nivo 200-400 da ne bude bas isto istok i zapad kao i kod nas sto je bilo. (ako je uopste tacno to sto pises da je taj fazon koreografija) Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Pionire, ti li si? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Kako ce jedna osoba da mazne po 10 majica 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Seljacizam. Neko je skinuo ceo red majica, 12 komada. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Cuh na tribina da je Balsa fasovao mononukleozu. Ako je tacno momak bas nema srece. U svakom slucaju mora se dovesti neko.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 20 minutes ago, Alek The Great said: Cuh na tribina da je Balsa fasovao mononukleozu. Ako je tacno momak bas nema srece. U svakom slucaju mora se dovesti neko. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Je bo te vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Au bre idu priče 6 meseci bez Balse.Srpski igrači su ukleti u ovom klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 ovako izgledaju majce, da ne bude zabune 😄 45 minutes ago, Alek The Great said: Cuh na tribina da je Balsa fasovao mononukleozu. Ako je tacno momak bas nema srece. U svakom slucaju mora se dovesti neko. Sent from my RMX3301 using Tapatalk 3 ebena dana nakon povratka posle misterioznog loma šake... ja ne verujem šta se ovom momku dešava... Nadam se da ćemo juriti nekoga,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 SAMA KAO LIST NA VETRU, SAMA KO PAPAPETRU IDEEE 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Šta da vam kažem, šaljite me češće na utakmice. [emoji16] 5 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Alal vera komsiluk, ozbiljan statement win. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts