uvrnuto Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Ne mogu da dočekam utakmicu sutra! Prelepo vreme, odličan termin da mogu opušteno vozom da dođem iz NS, čak i ostanem posle na kobajama i pivu u Žirafi. Odličan protivnik, možda i najveće iznenađenje lige, sa ponajboljim igračem iste. Verovatno neće biti previše ljudi, malo i da se presedi utakmica, ali kad je tako onda bude i najsimpatičnije, sporadično, navijanje. Još kad bi igrači "ispoštovali" i poklonili nam laganu pobedu. Ih!
Beonegro Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 3 hours ago, Ne sam Safete said: Kevin Panter: Znam da iznerviram Obradovića, ali ume i on mene Aufffff, tek sad sam pokušao da pročitam intervju, ovaj će da bude prvi crnac član esesenesa, svaki odgovor kao da je štićenik akademije mladih lidera: Quote Jedan poraz u poslednjoj sekundi se izdvojio, protiv Crvene zvezde u istorijskom evroligaškom okršaju. “Eto, da je na primer on (Nemanja Nedović) promašio šut , onda bi ljudi pričali da smo fantastičan tim. Da je promašio svi bi govorili kako smo odigrali dobru odbranu, ali je pogodio i na tome mu čestitam, a o našoj odbrani se priča loše, ali to je košarka i sport. Navikao sam.” Pored pobedničkog koša Nedovića, još jedan detalj je ostao upečatljiv - promašaj Pantera. “Svestan sam kritika, ali ne obazirem se na njih, jer znam da imam samopouzdanje da uzmem taj šut i uveren sam da ću pogoditi kada dođe trenutak. Ljudi će uvek pričati da li je trebalo da šutnem, ili ne, u tom momentu. To je njihovo pravo i treba da pričaju, ali komentari ne utiču na moje samopouzdanje. Ne bojim se šuteva u bitnim situacijama, niti promašaja i mislim da me to izdvaja od ostalih. Volim te momente i znam da ću ponovo želeti da imam loptu u rukama kada se ‚lomi‘ meč”. 1 2 1
Aman Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Da mi menjamo Dorsija za Pantera ako ima i malo sansi.
MC Thunder 2 Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 (edited) 2 hours ago, uvrnuto said: Ne mogu da dočekam utakmicu sutra! Prelepo vreme, odličan termin da mogu opušteno vozom da dođem iz NS, čak i ostanem posle na kobajama i pivu u Žirafi. Odličan protivnik, možda i najveće iznenađenje lige, sa ponajboljim igračem iste. Verovatno neće biti previše ljudi, malo i da se presedi utakmica, ali kad je tako onda bude i najsimpatičnije, sporadično, navijanje. Još kad bi igrači "ispoštovali" i poklonili nam laganu pobedu. Ih! Ja ne stizem od posla ali uzivaj i ti i svako ko moze da ode! p.s Jednom poseti i Dogmu (blizu Ada Mola). Odlicna klopa, najbolja kraft piva u Evropi 🍺 Edited January 1, 2023 by Alex_Serbia 1
MC Thunder 2 Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 16 minutes ago, Aman 2 said: Da mi menjamo Dorsija za Pantera ako ima i malo sansi. Dzabe. Nije do Pantera, vec koncepcije. Garantujem da bi ti Dorsi isto tako delovao u KKP dresu. 2
Shikamaru Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 (edited) 2 hours ago, uvrnuto said: čak i ostanem posle na kobajama i pivu u Žirafi. Obavezno perece uzmi uz kobaju i pivo, vrhunske su. Za Dogmu od mene isto svaka preporuka Edited January 1, 2023 by Shikamaru
uvrnuto Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 1 minute ago, Shikamaru said: Obavezno perece uzmi uz kobaju i pivo, vrhunske su. Da, da, klasika. 😄 28 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja ne stizem od posla ali uzivaj i ti i svako ko moze da ode! p.s Jednom poseti i Dogmu (blizu Ada Mola). Odlicna klopa, najbolja kraft piva u Evropi 🍺 Znam za Dogmu, ali nikako da odem. Možda bi to moglo pre tekme. 😄 1
Son_of_a_gun Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Ćaća.https://24sedam.rs/sport/kosarka/187743/janis-papapetru-intervju-kk-partizan/vest 5
suptil Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 (edited) Jel bio neki igrac Partizana na Fristajleru za docek? Kad vidim ovu srecna nova godina fotku Smailagic mi padne napamet :D Edited January 1, 2023 by suptil 3
uncletima Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Jos par komada i, tu smo F4. PS. Srecne, NG...? OKej: Srecna! 2
Milko Miller Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3609210-saznajemo-partizan-na-pragu-velikog-pojacanja
Tango Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 9 hours ago, Beonegro said: Svestan sam kritika, ali ne obazirem se na njih, jer znam da imam samopouzdanje da uzmem taj šut i uveren sam da ću pogoditi kada dođe trenutak Taj trenutak je bio u E.L derbiju.... 9 hours ago, Beonegro said: Volim te momente i znam da ću ponovo želeti da imam loptu u rukama kada se ‚lomi‘ meč”. Nemoj molim te...dodaj loptu Exumu. 1
propolis Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 “Svestan sam kritika, ali ne obazirem se na njih, jer znam da imam samopouzdanje da uzmem taj šut i uveren sam da ću pogoditi kada dođe trenutak. Ljudi će uvek pričati da li je trebalo da šutnem, ili ne, u tom momentu. To je njihovo pravo i treba da pričaju, ali komentari ne utiču na moje samopouzdanje. Ne bojim se šuteva u bitnim situacijama, niti promašaja i mislim da me to izdvaja od ostalih. Volim te momente i znam da ću ponovo želeti da imam loptu u rukama kada se ‚lomi‘ meč”. Od kada ne igra poslednja 3 minuta utakmice Partizan počeo da pobeđuje 😂😂😂
bergkamp bcd Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 On 12/27/2022 at 9:22 AM, Alex_Serbia said: Da, vlast i grad im samo omoguce najmanje 70% reprezentacije u Zalgirisu. 🙂 Izvinjavam se sto tek sad reagujem, ali moram - otkud taj urbani mit da sve sto vredi u Litvaniji pokupi Zalgiris? 12 najboljih u Litvaniji po pozicijama: Jokubaitis, Lekavicius Grigonis, Brazdeikis, Butkevicius Kuzminskas, Ulanovas, Giedratitis Sabonis Valanciunas, Gudaitis, Echodas Dakle, gde su Gudaitis, Gidraitis, Grigonis i Jokubaitis ako Zalgiris moze da dovede 70% reprezentacije? I kako se to razlikuje od KKP koji ne moze da dovede Lucica, ali moze Smailagica, Avramovica i Andjusica koji su granicni reprezentativci (kao i Ulanovas, Butkevicius ili Dimsa)? Zalgiris konstantno ne dovodi igrace iz EL ili sa iskustvom igranja u EL. I onda kad su takvi stranci, onda lako je njima jer imaju domace - pa nemaju, kad su igrali F4, njihovi domaci igraci su bili redom tri penzosa (Kavaliauskas, Jankunas i Milaknis), Ulanovas i juniori. Bice da ipak bolje rade i ne razmecu se budzetom, dok KKP i KKCZ bez Vujosevica ili Radonjica ne umeju da urade nista u EL osim ove sezone kad imaju ogromne budzete, a i tad je pitanje da li ce da uhvate samo TOP9/TOP11. 1
Shikamaru Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 (edited) Zajebana utakmica u zajebanom trenutku Večeras nikako neće biti lako, Zadar pokazao ove sezone da je spreman sa svima da se pošiba, igraju jako jednostavu i za oči lepu košarku plus imaju MVP-a lige, a siguran sam da će dodatno da grizu sa željom da skinu i drugi BG skalp (što bi stvarno bila velika stvar) No mislim da ekipa nije baš toliko mamurna, da je Smajli prežalio Fristajler, i da će uz nešto veće muke uspeti da pobedi Zadrane Ajde da uđemo u novu godinu kako treba, ajmo MI! Edited January 2, 2023 by Shikamaru 1
Beonegro Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 10 hours ago, Milko Miller said: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3609210-saznajemo-partizan-na-pragu-velikog-pojacanja Da li je gora nepismenost članka ili Parkerova istorija povreda? 😱
Milos 3.14 Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Beo u poslednje vreme kao da mu je @SteveFrancis#3 hakovao nalog. 3
Son_of_a_gun Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Da li je gora nepismenost članka ili Parkerova istorija povreda? [emoji33]Razlika je ta što niz povreda može nekad i da se prekine. 1
Alek The Great Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 2. i 5. pik - ima li to neko?![emoji12]Sent from my RMX3301 using Tapatalk
SportskiPozdrav Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 On 12/29/2022 at 11:23 AM, uvrnuto said: Imam jednu kartu viška za nivo 400 bočno, po nabavnoj ceni, pa ako želiš ti ili neko drugi pišite mi. Sad tek saznajem, prijatelj je sprečen da ide, a kupio sam mu. Tek sad vidim ovo, ali hvala ti svakako. 😄
MC Thunder 2 Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 7 minutes ago, SportskiPozdrav said: Tek sad vidim ovo, ali hvala ti svakako. 😄 Hvala ti sto nisi video ranije 😁 1 3
Recommended Posts