Ne sam Safete Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ne mogu da dočekam utakmicu sutra! Prelepo vreme, odličan termin da mogu opušteno vozom da dođem iz NS, čak i ostanem posle na kobajama i pivu u Žirafi. Odličan protivnik, možda i najveće iznenađenje lige, sa ponajboljim igračem iste. Verovatno neće biti previše ljudi, malo i da se presedi utakmica, ali kad je tako onda bude i najsimpatičnije, sporadično, navijanje. Još kad bi igrači "ispoštovali" i poklonili nam laganu pobedu. Ih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 3 hours ago, Ne sam Safete said: Kevin Panter: Znam da iznerviram Obradovića, ali ume i on mene Aufffff, tek sad sam pokušao da pročitam intervju, ovaj će da bude prvi crnac član esesenesa, svaki odgovor kao da je štićenik akademije mladih lidera: Quote Jedan poraz u poslednjoj sekundi se izdvojio, protiv Crvene zvezde u istorijskom evroligaškom okršaju. “Eto, da je na primer on (Nemanja Nedović) promašio šut , onda bi ljudi pričali da smo fantastičan tim. Da je promašio svi bi govorili kako smo odigrali dobru odbranu, ali je pogodio i na tome mu čestitam, a o našoj odbrani se priča loše, ali to je košarka i sport. Navikao sam.” Pored pobedničkog koša Nedovića, još jedan detalj je ostao upečatljiv - promašaj Pantera. “Svestan sam kritika, ali ne obazirem se na njih, jer znam da imam samopouzdanje da uzmem taj šut i uveren sam da ću pogoditi kada dođe trenutak. Ljudi će uvek pričati da li je trebalo da šutnem, ili ne, u tom momentu. To je njihovo pravo i treba da pričaju, ali komentari ne utiču na moje samopouzdanje. Ne bojim se šuteva u bitnim situacijama, niti promašaja i mislim da me to izdvaja od ostalih. Volim te momente i znam da ću ponovo želeti da imam loptu u rukama kada se ‚lomi‘ meč”. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Da mi menjamo Dorsija za Pantera ako ima i malo sansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) 2 hours ago, uvrnuto said: Ne mogu da dočekam utakmicu sutra! Prelepo vreme, odličan termin da mogu opušteno vozom da dođem iz NS, čak i ostanem posle na kobajama i pivu u Žirafi. Odličan protivnik, možda i najveće iznenađenje lige, sa ponajboljim igračem iste. Verovatno neće biti previše ljudi, malo i da se presedi utakmica, ali kad je tako onda bude i najsimpatičnije, sporadično, navijanje. Još kad bi igrači "ispoštovali" i poklonili nam laganu pobedu. Ih! Ja ne stizem od posla ali uzivaj i ti i svako ko moze da ode! p.s Jednom poseti i Dogmu (blizu Ada Mola). Odlicna klopa, najbolja kraft piva u Evropi 🍺 Edited January 1, 2023 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 16 minutes ago, Aman 2 said: Da mi menjamo Dorsija za Pantera ako ima i malo sansi. Dzabe. Nije do Pantera, vec koncepcije. Garantujem da bi ti Dorsi isto tako delovao u KKP dresu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) 2 hours ago, uvrnuto said: čak i ostanem posle na kobajama i pivu u Žirafi. Obavezno perece uzmi uz kobaju i pivo, vrhunske su. Za Dogmu od mene isto svaka preporuka Edited January 1, 2023 by Shikamaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 1 minute ago, Shikamaru said: Obavezno perece uzmi uz kobaju i pivo, vrhunske su. Da, da, klasika. 😄 28 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja ne stizem od posla ali uzivaj i ti i svako ko moze da ode! p.s Jednom poseti i Dogmu (blizu Ada Mola). Odlicna klopa, najbolja kraft piva u Evropi 🍺 Znam za Dogmu, ali nikako da odem. Možda bi to moglo pre tekme. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ćaća.https://24sedam.rs/sport/kosarka/187743/janis-papapetru-intervju-kk-partizan/vest 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) Jel bio neki igrac Partizana na Fristajleru za docek? Kad vidim ovu srecna nova godina fotku Smailagic mi padne napamet :D Edited January 1, 2023 by suptil 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Jos par komada i, tu smo F4. PS. Srecne, NG...? OKej: Srecna! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3609210-saznajemo-partizan-na-pragu-velikog-pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 9 hours ago, Beonegro said: Svestan sam kritika, ali ne obazirem se na njih, jer znam da imam samopouzdanje da uzmem taj šut i uveren sam da ću pogoditi kada dođe trenutak Taj trenutak je bio u E.L derbiju.... 9 hours ago, Beonegro said: Volim te momente i znam da ću ponovo želeti da imam loptu u rukama kada se ‚lomi‘ meč”. Nemoj molim te...dodaj loptu Exumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 “Svestan sam kritika, ali ne obazirem se na njih, jer znam da imam samopouzdanje da uzmem taj šut i uveren sam da ću pogoditi kada dođe trenutak. Ljudi će uvek pričati da li je trebalo da šutnem, ili ne, u tom momentu. To je njihovo pravo i treba da pričaju, ali komentari ne utiču na moje samopouzdanje. Ne bojim se šuteva u bitnim situacijama, niti promašaja i mislim da me to izdvaja od ostalih. Volim te momente i znam da ću ponovo želeti da imam loptu u rukama kada se ‚lomi‘ meč”. Od kada ne igra poslednja 3 minuta utakmice Partizan počeo da pobeđuje 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 On 12/27/2022 at 9:22 AM, Alex_Serbia said: Da, vlast i grad im samo omoguce najmanje 70% reprezentacije u Zalgirisu. 🙂 Izvinjavam se sto tek sad reagujem, ali moram - otkud taj urbani mit da sve sto vredi u Litvaniji pokupi Zalgiris? 12 najboljih u Litvaniji po pozicijama: Jokubaitis, Lekavicius Grigonis, Brazdeikis, Butkevicius Kuzminskas, Ulanovas, Giedratitis Sabonis Valanciunas, Gudaitis, Echodas Dakle, gde su Gudaitis, Gidraitis, Grigonis i Jokubaitis ako Zalgiris moze da dovede 70% reprezentacije? I kako se to razlikuje od KKP koji ne moze da dovede Lucica, ali moze Smailagica, Avramovica i Andjusica koji su granicni reprezentativci (kao i Ulanovas, Butkevicius ili Dimsa)? Zalgiris konstantno ne dovodi igrace iz EL ili sa iskustvom igranja u EL. I onda kad su takvi stranci, onda lako je njima jer imaju domace - pa nemaju, kad su igrali F4, njihovi domaci igraci su bili redom tri penzosa (Kavaliauskas, Jankunas i Milaknis), Ulanovas i juniori. Bice da ipak bolje rade i ne razmecu se budzetom, dok KKP i KKCZ bez Vujosevica ili Radonjica ne umeju da urade nista u EL osim ove sezone kad imaju ogromne budzete, a i tad je pitanje da li ce da uhvate samo TOP9/TOP11. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 (edited) Zajebana utakmica u zajebanom trenutku Večeras nikako neće biti lako, Zadar pokazao ove sezone da je spreman sa svima da se pošiba, igraju jako jednostavu i za oči lepu košarku plus imaju MVP-a lige, a siguran sam da će dodatno da grizu sa željom da skinu i drugi BG skalp (što bi stvarno bila velika stvar) No mislim da ekipa nije baš toliko mamurna, da je Smajli prežalio Fristajler, i da će uz nešto veće muke uspeti da pobedi Zadrane Ajde da uđemo u novu godinu kako treba, ajmo MI! Edited January 2, 2023 by Shikamaru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 10 hours ago, Milko Miller said: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3609210-saznajemo-partizan-na-pragu-velikog-pojacanja Da li je gora nepismenost članka ili Parkerova istorija povreda? 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Beo u poslednje vreme kao da mu je @SteveFrancis#3 hakovao nalog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Da li je gora nepismenost članka ili Parkerova istorija povreda? [emoji33]Razlika je ta što niz povreda može nekad i da se prekine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 2. i 5. pik - ima li to neko?![emoji12]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 On 12/29/2022 at 11:23 AM, uvrnuto said: Imam jednu kartu viška za nivo 400 bočno, po nabavnoj ceni, pa ako želiš ti ili neko drugi pišite mi. Sad tek saznajem, prijatelj je sprečen da ide, a kupio sam mu. Tek sad vidim ovo, ali hvala ti svakako. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 7 minutes ago, SportskiPozdrav said: Tek sad vidim ovo, ali hvala ti svakako. 😄 Hvala ti sto nisi video ranije 😁 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts