Son_of_a_gun Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 32 minutes ago, uvrnuto said: Jaramaz Jaramaz Partizane Jaramaz Ima nade, izgleda da ide da navija za Bajern. 🙂 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Ne znam šta se cimate, ja samo na gostovanjima imam crnu seriju. Možete da budete opušteni do Bajerna... Spoiler U Minhenu. 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 6 minutes ago, uvrnuto said: Ne znam šta se cimate, ja samo na gostovanjima imam crnu seriju. Možete da budete opušteni do Bajerna... Hide contents U Minhenu. 😁 Javi kad polaziš u Minhen, neko želi da te vidi pre nego što kreneš: 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 On 12/26/2022 at 6:43 PM, SportskiPozdrav said: Ja hteo da idem prvi put ove godine u Arenu na Bayern, gledao karte u četvrtak prošle nedelje i mislio da je sajt zabagovao jer je sve bilo sivo, prodato. I za vikend malo detaljnije pogledam i vidim da zapravo ima i zelenih slobodnih mesta ali nivo 400 iskošeno nekoliko komada i nekoliko onih skupih karata iza klupe. A nije mi ni žao, drago mi je što će biti puno i što sam se prevario što sam mislio da će biti slobodnih karata. 🙂 Imam jednu kartu viška za nivo 400 bočno, po nabavnoj ceni, pa ako želiš ti ili neko drugi pišite mi. Sad tek saznajem, prijatelj je sprečen da ide, a kupio sam mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Napred Partizan ❤️❤️ Večeras hoću da vidim ozbiljan pristup, energiju u odbrani i koncentraciju u napadu. Bez glupih grešaka i nepotrebnog brzanja i bićemo ok. Karte za Valensiju kupljene 💪💪 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) 1 hour ago, uvrnuto said: Imam jednu kartu viška za nivo 400 bočno, po nabavnoj ceni, pa ako želiš ti ili neko drugi pišite mi. Sad tek saznajem, prijatelj je sprečen da ide, a kupio sam mu. Posto kosta tvoja karta, to ti nama reci... Ima ovde nekih koji ne pitaju sta kosta 😄 Edited December 29, 2022 by Kooineeperk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 hour ago, Dzep said: Napred Partizan ❤️❤️ Večeras hoću da vidim ozbiljan pristup, energiju u odbrani i koncentraciju u napadu. Bez glupih grešaka i nepotrebnog brzanja i bićemo ok. Karte za Valensiju kupljene 💪💪 Ovo original moj upis na zvezdinoj temi 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Nadam se jednoj bez razvlacenja zivaca. Ne mora kao protiv Virtusa ni blizu, ali sam dovoljno napet privatno ovih dana, mogli bi Zeljko i momci da me ispostuju veceras. Neka mi/nam trose zivce 05.01, to je svakako neizbezno tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 hour ago, Alex_Serbia said: Nadam se jednoj bez razvlacenja zivaca. Ne mora kao protiv Virtusa ni blizu, ali sam dovoljno napet privatno ovih dana, mogli bi Zeljko i momci da me ispostuju veceras. Neka mi/nam trose zivce 05.01, to je svakako neizbezno tada. Auh, gde baš tebi uleteh kartu... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Biće slično kao protiv Žalgirisa. Nije Bajern toliko loš koliko rezultati pokazuju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 hour ago, Alex_Serbia said: Nadam se jednoj bez razvlacenja zivaca. Ne mora kao protiv Virtusa ni blizu, ali sam dovoljno napet privatno ovih dana, mogli bi Zeljko i momci da me ispostuju veceras. Neka mi/nam trose zivce 05.01, to je svakako neizbezno tada. 1 hour ago, uvrnuto said: Auh, gde baš tebi uleteh kartu... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Je l' stvarno kraj? Smem da se radujem? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Apsolutno zasluzeno. Trebalo je i ubedljivije. Cestitke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 30 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' stvarno kraj? Smem da se radujem? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Nije lepotica ali je pobeda... cestitke! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 "Debeloguzi Aligijeri" paklenim ulazima doneo pobedu. Matija(s) i Mother isto imali istaknute uloge. Cestitke komsije na produzenom pobedonosnom nizu. Ps. Po meni je definitivno ono bio ofanzivni faul nad Ledejem. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Hvala @uvrnuto na transakciji, zahvaljujuci kome sam bio u Areni 🍺 Preziveli smo Nanelija, Pantera, uzasno sudjenje u 2/2. Tim redosledom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Pokvarili su utisak sa ovom smušenom završnicom, ali smo generalno igrali jednu čvrstu utakmicu i skroz zasluženo pobijedili. Nekako mi se čini najtimskija pobjeda dosad, nekako su svi pomalo doprijenili i svi pomalo oduzeli. 😄 Dobra energija u odbrani, baš aktivno i agresivno, šteta što smo solidan broj dobrih defanzivnih posjeda prosuli sa ovako očajnim skokom. Idemo dalje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 (edited) Ocajan sut za 3 u zadnje vreme nije posledica neke suterske krize, vec cinjenice da Zeljko vatreno insistira na gotovo-pa-iskljucivoj igri pod kosem. Dobro je to u velikoj meri jer razvija drugacija oruzja za nastavak sezone, ali fizicki i matematicki utice na % za tri. Malo pokusaja po mecu = sut za 3 van ustaljenog ritma. Da ne pricam tome koliko ova nasa nova igra fizicki iscrpljuje igrace (neretko i nas). Nadam se da se na treningu rade i specijali za sut spolja, pa da ce se kasnije implementirati. U suprotnom, igraci ce pomreti - sa sve prosirenom rotacijom. Previse dobrih sutera, a imamo ravno 0 akcija za trojku. I to malo sto dajemo u zadnje vreme je iz "igre" 1 na 1. Edited December 29, 2022 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 🖤BanDJa 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 30 minutes ago, Alex_Serbia said: Ocajan sut za 3 u zadnje vreme nije posledica neke suterske krize, vec cinjenice da Zeljko vatreno insistira na gotovo-pa-iskljucivoj igri pod kosem. Dobro je to u velikoj meri jer razvija drugacija oruzja za nastavak sezone, ali fizicki i matematicki utice na % za tri. Malo pokusaja po mecu = sut za 3 van ustaljenog ritma. Da ne pricam tome koliko ova nasa nova igra fizicki iscrpljuje igrace (neretko i nas). Nadam se da se na treningu rade i specijali za sut spolja, pa da ce se kasnije implementirati. U suprotnom, igraci ce pomreti - sa sve prosirenom rotacijom. Previse dobrih sutera, a imamo ravno 0 akcija za trojku. I to malo sto dajemo u zadnje vreme je iz "igre" 1 na 1. Počeli smo da ličimo na nešto otkako ne bijemo po 30 trojki po tekmi bez obzira na procenat, tako da ja to ne bih dir'o. Dobismo nekako uprkos Punteru, Nunnalyju i Papapetruu. Madar vjerovatno najbolja utakmica u EL do sada. Opet jako mali broj izgubljenih lopti, to je dobro. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 [emoji1665]BanDJaA sa Banđine leve strane...?Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts