Ne sam Safete Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 6 minutes ago, Sector said: Lakše se podnese poraz petak veče nego četvrtkom. pu pu pu maler Glasom Čvarkov Djordja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 "na neki način možda igra kako sad ja igram" jokić kada hvali, na boga ne misli a ni na konje. na neki način sam i ja igrao kao glen rajs kad sam bio mlad ali plašim se da taj neki način nema preterano dodirnih tačaka sa glenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 20 minutes ago, uini said: "na neki način možda igra kako sad ja igram" jokić kada hvali, na boga ne misli a ni na konje. na neki način sam i ja igrao kao glen rajs kad sam bio mlad ali plašim se da taj neki način nema preterano dodirnih tačaka sa glenom Visoki koji otvara kontre sa loptom u rukama, sposoban da poentira na različite načine? Samo si ljubomoran na Novicu 😛 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Sutra valjda... 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 1 hour ago, uini said: na neki način sam i ja igrao kao glen rajs kad sam bio mlad ali plašim se da taj neki način nema preterano dodirnih tačaka sa glenom Ako mene pitas, ja sam sam sebi i dalje isti Allan Houston po načinu igre...u mojim ocima sam i dalje "mid-range monster". Potpuno je drugo pitanje kako sve to izgleda u ocima drugih...but who gives a fuck 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Rekao Zeljko da ne zna hoce li moci sutra da racuna na Broza. Indirektno je to pripisao administrativnim stvarima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 9 minutes ago, Alex_Serbia said: Rekao Zeljko da ne zna hoce li moci sutra da racuna na Broza. Indirektno je to pripisao administrativnim stvarima... Exum u sastavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Kupio sam dodatne karte pored sezonskih, ali su dva drugara opravdano odustala. Nisu neka mesta, gornji prsten bočno. Ako nekom treba, neka se javi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 8 hours ago, Klipan said: Ako mene pitas, ja sam sam sebi i dalje isti Allan Houston po načinu igre...u mojim ocima sam i dalje "mid-range monster". Potpuno je drugo pitanje kako sve to izgleda u ocima drugih...but who gives a fuck Stephon Marbury ovde. Naravno samo u glavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Sad videh intervju za sk, Dante je odradio 2 treninga i vecerasnji i igrace sutra. Nista nam vise ne treba na 4 i 5 nekad ce biti small ball ali to nam mozda i odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Možda vlasnici članske karte dobiju onu traku oko vrata za kačenje mobilnog ili već nečega (kao za akreditacije). 😄 Bilo bi super kad bi se napravila neka digitalna skupština koja bi odlučivala o nekim "manje" bitnim stvarima ili bar imala udela u odlukama. Kao npr. izbor boje parketa, dizajna dresova i sl. Naravno, verovatno će uumesto toga biti neki malo veći popust na sezonske od dosadašnjeg, kao i na stvari iz šopa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 8 hours ago, uvrnuto said: Možda vlasnici članske karte dobiju onu traku oko vrata za kačenje mobilnog ili već nečega (kao za akreditacije). 😄 Bilo bi super kad bi se napravila neka digitalna skupština koja bi odlučivala o nekim "manje" bitnim stvarima ili bar imala udela u odlukama. Kao npr. izbor boje parketa, dizajna dresova i sl. Naravno, verovatno će uumesto toga biti neki malo veći popust na sezonske od dosadašnjeg, kao i na stvari iz šopa. Ovo je prilika za nešto lepo i nadam se da neće biti propuštena, kao što mi instinkt govori. Ja znam da sam sigurno član šta god da se desi, tj šta god da ponude i koliko god da košta, priznaš sebi da si navučen i bude ti lakše... Elem, ajmo crno beli, ooooo. Ne znam zašto, ali su mi dueli sa Makabijem oduvek vrlo dragi. Mislim da su nas oni nabili 20 razlike u Pioniru kad smo ostali sat vremena posle tekme, ako me sećanje ne vara (a mala je šansa za tako nešto). Drugo, prvi meč u Izraelu kad smo otišli na F4 mi je visoko na all time listi, ni blizu onim mečevima u Areni koje smo prilično rutinski dobili. Mislim da večeras imamo značajnu prednost - na klupi. Željko bi morao da dobije Odeda ali ne igra on. Nadam se da ćemo im zaustaviti tranziciju a jako me zanima kako će Lesor izgledati večeras, pošto ima duel sa jednim od boljih centara u EL. U svakom slučaju, ništa se ne menja, u kost pa šta bude 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) 35 minutes ago, Dzep said: Ovo je prilika za nešto lepo i nadam se da neće biti propuštena, kao što mi instinkt govori. Ja znam da sam sigurno član šta god da se desi, tj šta god da ponude i koliko god da košta, priznaš sebi da si navučen i bude ti lakše... Elem, ajmo crno beli, ooooo. Ne znam zašto, ali su mi dueli sa Makabijem oduvek vrlo dragi. Mislim da su nas oni nabili 20 razlike u Pioniru kad smo ostali sat vremena posle tekme, ako me sećanje ne vara (a mala je šansa za tako nešto). Drugo, prvi meč u Izraelu kad smo otišli na F4 mi je visoko na all time listi, ni blizu onim mečevima u Areni koje smo prilično rutinski dobili. Mislim da večeras imamo značajnu prednost - na klupi. Željko bi morao da dobije Odeda ali ne igra on. Nadam se da ćemo im zaustaviti tranziciju a jako me zanima kako će Lesor izgledati večeras, pošto ima duel sa jednim od boljih centara u EL. U svakom slučaju, ništa se ne menja, u kost pa šta bude Imamo mi istoriju sa njima. Ja se sećam utakmice u Areni, žena fazon osmi mesec, detetu razmišljamo da damo ime Bogdan, inspirisani delom onim simpatičnim klincem na terenu. U nekom trenutku gubimo 15-20 razlike, na kraju treće deset za njih. Ali onaj simpatični klinac se nije predavao, na kraju stižemo i preokrećemo, 72:70. Biće dobro večeras. Edited November 18, 2022 by mfmilan 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ako ti je supruga opet trudna nemoj razmisljat o imenima vasih igraca,bezveze da ti se mali zove Dante ili Kevin😉 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Matija je fino ime. [emoji16] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 35 minutes ago, Dzep said: Ovo je prilika za nešto lepo i nadam se da neće biti propuštena, kao što mi instinkt govori. Ja znam da sam sigurno član šta god da se desi, tj šta god da ponude i koliko god da košta, priznaš sebi da si navučen i bude ti lakše... Drago mi je da me slušaš :čuješ, znaš da sam uvek tu kad ti zatreba savet 😎 38 minutes ago, Dzep said: Elem, ajmo crno beli, ooooo. Ne znam zašto, ali su mi dueli sa Makabijem oduvek vrlo dragi. Mislim da su nas oni nabili 20 razlike u Pioniru kad smo ostali sat vremena posle tekme, ako me sećanje ne vara (a mala je šansa za tako nešto) Beše to Panatinaikos, baš sa Želimirom, 66 82, i taj osećaj ponosa što si Partizanovac, što ti poraz nije bitan - jer znaš da su dali sve od sebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Sanjao sam divan san... Ajmo crno beli, oOoOoO... 4 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 1 hour ago, Dzep said: Ne znam zašto, ali su mi dueli sa Makabijem oduvek vrlo dragi. Takodje, nekako sa posebno naostren kad igramo protiv njih. Moguce zbog onog poraza u Ganu + su uvjek bili zajebani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajro(n)Zupic Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 18 hours ago, Klipan said: Ako mene pitas, ja sam sam sebi i dalje isti Allan Houston po načinu igre...u mojim ocima sam i dalje "mid-range monster". Potpuno je drugo pitanje kako sve to izgleda u ocima drugih...but who gives a fuck A ja sam sam sebi i drugima na basketu Bajro Zupic ... bez klizecih ali sa proklizavanjem 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 52 minutes ago, Jelencom said: Ako ti je supruga opet trudna nemoj razmisljat o imenima vasih igraca,bezveze da ti se mali zove Dante ili Kevin😉 (Miki Manojlovic u Ranama) NEKA BUDE UROS! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Sve su prilike da i ja debitujem večeras. 🙂 Lijepo bi bilo da me ispoštuju momci i Željko, ali ako ne mogu danas, onda neki drugi put 😁 Ajmoooo 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 55 minutes ago, mfmilan said: Imamo mi istoriju sa njima. Ja se sećam utakmice u Areni, žena fazon osmi mesec, detetu razmišljamo da damo ime Bogdan, inspirisani delom onim simpatičnim klincem na terenu. U nekom trenutku gubimo 15-20 razlike, na kraju treće deset za njih. Ali onaj simpatični klinac se nije predavao, na kraju stižemo i preokrećemo, 72:70. Biće dobro večeras. Posle te tekme mi ode karter ulja, onstanem u Bgu do 5 ujutro, sutradan dolazio po auto sa šlepom. Dobro sam je zapamtio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 20 minutes ago, Shonewizard said: Sve su prilike da i ja debitujem večeras. 🙂 Lijepo bi bilo da me ispoštuju momci i Željko, ali ako ne mogu danas, onda neki drugi put 😁 Ajmoooo Večeras i Kocko gostuje u Areni, daklem dobijamo lagano. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts