realno *w Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 8 hours ago, Dracarys said: Ja ne znam samo, zašto nismo iskoristili priliku da dovedemo Milutinova? 8 hours ago, Ne sam Safete said: Pisali smo o tome, cini mi se na na topiku o bivsim. Ukratko, ne odgovara Zeljku. Mislim to je moj stav a ja nikad ne grijesim Ja sam baš uveren da se on sa Olijem dogovorio još prošlog leta. I da je očigledno imao želju da se vrati tamo. Stvarno ne verujem da bi Žoc odbio takvog igrača, da je imao priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Naravno da je PJ rizično rešenje, u smislu upitnosti tih fizikalija posle povrede, šuta, prilagođavanju evropskoj košarci, i povrh svega igranje pravog keca po prvi put u životu. Ok, organizovao je on dosta tokom karijere, ali nije isto igrati PG-a i raditi tu sekundarnu kreaciju. Ali sve to na stranu, jasno je da je dobar igrač u pitanju, da je Žoc dobio dobar materijal sa kojim vredi raditi. Ono što je meni drago u celoj situaciji, što nismo doveli nekoga sa dosadnog evropskog tržišta, naročito ovoga što je preostalo u zadnjih 15-20 dana. Gomila preskupih polovnjaka, u poznim igračkim godinama i sa gomilom povreda u paketu. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Željko dok bira prvog pleja: 5 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 11 minutes ago, Alek The Great said: Sent from my RMX3301 using Tapatalk Kevin Panter u epizodi Nikad nisam bio mlad Bio sam uvek star 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ima čak i navijač Partizana u pozadini, bilo kuda kockice svuda. 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 17 minutes ago, Son_of_a_gun said: Željko dok bira prvog pleja: Dobro je što i ako ne uspe epizoda sa PJ kao plejom, uvek ga možeš držati u igri, jer brani 1-4 i dovesti novog pleja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Kada i ako PJ bude zvanicno doveden, zvanicno cu i ja poceti jos vise da zalim sto smo izgubili Yama sa njegovom energijom i ponajvise njegov sut 😕 Da ne pricam o tome da i kada se povredi (vs SC derbi u plejofu), on ne izostaje. Sada cemo imati 3 pleja cije je zdravstveno stanje upitno (ajde da se nadamo da je ovo Avramovo bila samo neverovatna, ruzna slucajnost koja se vise nece desavati). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 5 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MidRange Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 I ovo sad kao treba da bude smešno.. 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Nije još zvanično. Ništa bez patrijarha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 10 hours ago, Marvin said: Nikad nisam bio mlad Bio sam uvek star Pevušim od sinoć ONO ŠTO POKUŠAVAM SAAAD... TI NEĆEŠ ZA CEO SVOJ ŽIVOT! Hvala ti za ovo, mada nisi imao tu nameru, ali s obzirom na to kakvi mi seljoberi obitavaju po glavi u zadnje vreme... hvala. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 I dalje bez zvanicne potvrde. Deja vu? 😬 Mozda je PJ shvatio da ne zeli da unosi razdor medju plejevima bez pozudanog suta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 https://www.instagram.com/reel/CvxAwxXo5i9/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Lepo je videti da se trude da unaprede neke tehničke stvari. Biće dobro ako ih novi partner ne ispali jer nešto nemam poverenja u domaće prodajne kanale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Sto frensis pohvali, to se ne ozvanici 😥 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Sto frensis pohvali, to se ne ozvanici [emoji26]Čekaju još jedan potpis pa da predstave svu trojicu, najvjerovatnije u ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Čekaju još jedan potpis pa da predstave svu trojicu, najvjerovatnije u ponedeljak. Tko je drugi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 a tko treci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 https://www.2kratings.com/compare-players?player1=63442&player2=63406Malo su Dantea potcenili ovde.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Nemam pojma. Prema tvrdnjama iz kluba Piđn je potpisao pa je jedina logika zašto ga ne objavljuju ta da čekaju još nekog. E sad, da su dvojica ne bi se zajebavali nego bi ih objavljivali kako stižu. S obzirom da tražimo trojicu - moraju da budu trojica. A ovo za ponedeljak sam lupio. [emoji23] 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 12 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nemam pojma. Prema tvrdnjama iz kluba Piđn je potpisao pa je jedina logika zašto ga ne objavljuju ta da čekaju još nekog. E sad, da su dvojica ne bi se zajebavali nego bi ih objavljivali kako stižu. S obzirom da tražimo trojicu - moraju da budu trojica.A ovo za ponedeljak sam lupio. Sirotinju koja je donirala za porez valja obradovati ponedeljkom, da im lakše padne radna nedelja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts