Alek The Great Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Cifra od 22m je bruto/gross i u to nema dileme. Evo vesti sa najvecim platama objevljene pocetkom prosle sezone...https://www.eurohoops.net/en/trademarks/1396808/the-top10-euroleague-contracts-salaries-2022-23/Ja govorim odavno da je Laprovitola idelan za nas tim. Jos se vizuelno totalno uklapa sa onim brkcicima.[emoji16]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 I Nick the Greek se računa kao igrač iz Šarasove ere 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 I Laprovitola i Veseli su Raskovicevi igraci. Dizem ruku za obojicu.🫣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Opušteno, nema potrebe da se izmišlja alternativna stvarnost. Ok je i dalje navijati za Partizan, iako daje milione Mirotiću i iako je to finansirao čika Vučić. Isto je i u slučaju Zvezde. Što je veća plata, to bolje, više će Nikola naših para vratiti narodu kroz humanitarne akcije. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Šta znam, kad vidim da Micić ima 3,3 a Melli 2M, 3,5M za Mirotu mu dođe k’o black friday cijena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Opušteno, nema potrebe da se izmišlja alternativna stvarnost. Ok je i dalje navijati za Partizan, iako daje milione Mirotiću i iako je to finansirao čika Vučić. Isto je i u slučaju Zvezde. Što je veća plata, to bolje, više će Nikola naših para vratiti narodu kroz humanitarne akcije.Čika Vučić 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Igraćemo 4 spolja, a Kalates leđima da zida. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Šta znam, kad vidim da Micić ima 3,3 a Melli 2M, 3,5M za Mirotu mu dođe k’o black friday cijena. Slažem se, reputacijom i kvalitetom skroz zaslužuje tih cca 3-3.5 miliona godišnje koje će mu Partizan davati. I mnogi drugi su bili spremni da mu ponude slične pare, ali čovek očigledno veruje Željku, što ima i logike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Opušteno, nema potrebe da se izmišlja alternativna stvarnost. Ok je i dalje navijati za Partizan, iako daje milione Mirotiću i iako je to finansirao čika Vučić. Isto je i u slučaju Zvezde. Što je veća plata, to bolje, više će Nikola naših para vratiti narodu kroz humanitarne akcije.Vodiš li ove razgovore i na matičnom topicu, čini mi se da je tamo ekipa razpoloženija za mlaćenje prazne slame a ima i više ugovora za gatanje u pasulj? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Vodiš li ove razgovore i na matičnom topicu, čini mi se da je tamo ekipa razpoloženija za mlaćenje prazne slame a ima i više ugovora za gatanje u pasulj? Jok, super mi je ovde. Šta je bolje nego sprdati one koji u 2023 i dalje veruju u Duletove stipendije. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Koji je ovo put po redu da se dogovaramo? [emoji849] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 7 minutes ago, Luchifer89 said: Čika Vučić Teško, daje poslednju paru za kuću od milion kvadrata na Dedinju tik pored Željka Mitrovića. Kuhinja mu košta kao Mirota, garaža kao Ledej, a trpezarijski sto kao Madar u Feneru 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Teško, daje poslednju paru za kuću od milion kvadrata na Dedinju tik pored Željka Mitrovića. Kuhinja mu košta kao Mirota, garaža kao Ledej, a trpezarijski sto kao Madar u Feneru [emoji1]Nek ostavi bazen za dogodine i osvajamo EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 . 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Pustite te novčane zajebancije, jesmo li mi urgirali da se usklade EL i ABA kalendari sa verskim praznicima i zašto još nismo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Barkley#34 said: Pustite te novčane zajebancije, jesmo li mi urgirali da se usklade EL i ABA kalendari sa verskim praznicima i zašto još nismo? Aj za ABA ali da li će EL zbog dve pravoslavne zemlje čiji klubovi igraju u ovom takmičenju stvarno izaći u susret ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Pustite te novčane zajebancije, jesmo li mi urgirali da se usklade EL i ABA kalendari sa verskim praznicima i zašto još nismo?Zato se sve ovo i oteglo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, longbowman said: Aj za ABA ali da li će EL zbog dve pravoslavne zemlje čiji klubovi igraju u ovom takmičenju stvarno izaći u susret ? Sve može kad se iskešira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Au al je grožđe kiselo ovih dana... 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 34 minutes ago, Ne sam Safete said: valjam se Ubeđena sam da su veliki razlog što sam uopšte pratila KKP prošle sezone ljudi sa ove teme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Partizan će u novoj EL sezoni imati u petorci dva najbolja napadača u EL, a na klupi najboljeg trenera EL. Na to igrači kao što su Nunally i Leday, kao i plej koji će se dovesti, a koji će biti zasigurno veoma kvalitetan igrač. Zastrašujuće za protvnike, a privilegija za navijače. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 hour ago, Luchifer89 said: Čika Vučić Dal neko i dalje neironično veruje u ovo? (Retoričko pitanje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Komsije upravo na svadbi Ostoja narucuje “Veseli se srpski rode” Inace u istom smo timu Ostoja i ja. Sa mladozenjine strane 😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts