Cooper Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Šuška se šuška da je sledeći potpis... Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Ja sam Sikmu stavio u neku listu zelja. Bio bi bolesno pojacanje, samo sto delim misljenje da on ne mrda iz Berlina. U suprotnom bi odavno pikao za neki CSKA, Armani, Oly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Tako te volim. Još Nanulać pa da krenemo u ofanzivu.Šta mislite o Sikmi kao zamjeni za Ledaya, pouzdan all-round igrač, nešto kao Davidovac na steroidima, vidjeh negdje da mu je istekao ugovor sa Albom?Ako me secanje dobro sluzi Sikma ocajno izvodi slobodna bacanja. Pozicija PF/nosioca je resena. Ocekujem nekog ili srpskog, nekog mladog stranca ili nekog posle nba cut-a da malo odmara Zeka. Trenutno Jamal Cain je FA, trojka koja bi u Evropi mogla da pokrije i poziciju 4. Defanziva mu je upitna, ali skila ima, sve je stvar motivacije. Ali znamo da Zeljko ne voli da se igra sa tim neproverenim igracima.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, DameTime said: Srećan svima koji slave. ❤️ https://www.instagram.com/reel/CrY0SzUpBf2/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Ima nade za ovaj roster! Imam utisak da je Zeljku on najdrazi kao lik ( mozda i zato sto su Grebici obojica 😄 ), cak i kad se dernja na njega 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Dobar je Aleksa. Ne bih se ja sprdao sa njim. Dva puta se vraćao iz povrede i to šake obe ruke u jednoj sezoni. I oba puta se vratio bez ikakvih strahova koji su normalni nakon povrede. Očigledno da sa ostankom osnove ekipe se pokazuje pravac rada a sa eventualnim pojačanjima i ambicije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 hours ago, Ne sam Safete said: Šta je sa njim, ja ga zamišljam u Albi i kad zavrsi karijeru. On se tamo tako stopio, da sam ja mislio da je Nemac. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 22 hours ago, Marvin said: Gogi hell yeah! Za razliku od Kaosa ne mislim da bi morali zlatom da ga platimo, on je u NBA na nivou vet minimuma što je neto oko 1.5m doloresa. Pitanje je naravno da li želi da se lomata po amerikama ili bi radije porodični koncept, skokne kod brata na ručak i sl. 🙂 Dragic i ako bude dosao u Evropu, docice u Cedevitu Olimpiju - tamo mu je brat, u tom dresu je i zapocinjao karijeru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Vrbuje ga Bogdan 🙂 ne bih ja stavio novce na Cedevitu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 43 minutes ago, Kosjan Willavić said: Imam utisak da je Zeljku on najdrazi kao lik ( mozda i zato sto su Grebici obojica 😄 ), cak i kad se dernja na njega 🙂 On i Madar, rekla bih, mrtva trka koji mu je draži 😄 Ima do te čačanske konekcije, to i ja razumem jer mi je deda iz tih krajeva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Samo da ga zdravlje posluži, energije na terenu neće faliti, a i sa čisto košarkaške strane tipujem da bi mogao biti Aleksa baš ozbiljnoooo "pojačanje". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Malo zanimacije dok čekamo. Dragic ili Slukas? Dižem ruke za Gorana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 (edited) Goran najlaganije. Ali! Ima 37 i ne moze da iznese ono sto je Dante mogao glede fizike i minuta, iako ima bolju pracku. Dante je pravio presudnu prednost u borbi za plejof EL. Koliko je meceva samo sazidao post igrom i doneo vaznih pobeda. Ah, dante....primio bih ga nazad sve i da pokuca u februaru ako mu propadne NBA prica... Edited July 5, 2023 by Alex_Serbia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Kalatesu Niče, grobarija ti kliče... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Just now, Cooper said: Kalatesu Niče, grobarija ti kliče... Ostoja da mu zavrsi presadjivanje ako treba, to je max konekcija koju zelim izmedju njega i KKP. 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 7 minutes ago, Cooper said: Kalatesu Niče, grobarija ti kliče... S tom kosom mi i ne deluje da ima toliko loš šut 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Eurohoops javlja interesovanje za Dontu Hola... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 28 minutes ago, Alex_Serbia said: Ah, dante....primio bih ga nazad sve i da pokuca u februaru ako mu propadne NBA prica... To se podrazumeva. Kad god da pokuca na vrata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Gogi je sad hazard u nasoj situaciji. Mozda da je Madar pokazao da mu ne treba jos sezona da postane istinski produktivan. Tada bi to bio verovatno vrhunski kombo. Ovako bismo imali plejmejkerski par gde je kod svakog iz meca u mec lutrija sta ces dobiti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Eurohoops javlja interesovanje za Dontu Hola...MiCka zvijer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 hour ago, DameTime said: On i Madar, rekla bih, mrtva trka koji mu je draži 😄 Ima do te čačanske konekcije, to i ja razumem jer mi je deda iz tih krajeva. tebi na chelu pishe "grobarka do groba". .. u zagrobnom zivotu, we'll see. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 6 minutes ago, Luchifer89 said: 18 minutes ago, Aman 2 said: Eurohoops javlja interesovanje za Dontu Hola... MiCka zvijer Demantovano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 minute ago, uini said: tebi na chelu pishe "grobarka do groba". .. u zagrobnom zivotu, we'll see. Ne znam zašto je tebi i nekima ovde toliko stalo da me napravite na grobarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 nema sta da te pravim, zeljko, ti pa dule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts