Ne sam Safete Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Malo ti je što ćeš krkačiti Zorexa, još hoćeš da te nagrdimo sa majicom 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 U tom hepi end (minus Beova ledja) slucaju, na majici igraci nose Zeljka, jer ce ta slika tada sigurno postojati. 😇 Simbolicno i wholesome 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Tim Long jedan je od nas. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 4 hours ago, Cooper said: Stigla i zvanična čestitka... "Čestitam košarkašima Partizana na de fakto plasmanu u Top8. Ja se nadam da će kad se završi sezona da plate svoje dugove. Država se ne ucenjuje vikanjem Vučiću pe*eru. Evo ako vam je lakše biću pe*er. Plati, bre, porez. To je tvoja obaveza." Tacno da se nije oglasio zabrinuo bi se Budaletina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 50 minutes ago, Alek The Great said: Baskonia igra sa Asvelom, ali gostuje i Olympiacosu, pa ne vidim kako su njihove sanse bolje od sansi Zalgirisa? Efesu je i ovih 9% previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Bolje su sanse jer imaju pozitivan H2H sa njima i u slucaju istog skora su ispred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 [emoji12]Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ovaj mali kao da je neki rod sa mnom, Aleksaaaa mu je omiljen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Osmijeh od 0:32 sve govori ❤️ 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Bio onaj jedan dobar kadar, kamera sa parketa, usporeni snimak Papapetruovog fade away-a. Pokušao sad da nađem, al ne ide, nisu to pustili tada kada je bio koš, nego tokom nekog prekida. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 A vidite Branka, najbolja investicija... 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Dakle ovako - paklen dan juče, kao nastavak na paklenu nedelju. Ulećem na utakmicu, gde sam dao svoju sezonsku Grobarima Brisel 😃 kojima je falila jedna a meni je veliki gospodin @uvrnutodao svoju za 400. Nakon odgledanog snimka utisak mi je potvrđen - nije bilo šansi da ovo izgubimo, videlo se da imamo više energije i da kidamo. Kakva odbrana u četvrtoj četvrtini, jbmti sve. A kad je Zek dao trojku nivo 400 se tresao, najbolje navijanje u Areni do sada. Pohvale svima redom, Željku posebno, uništio je onog nemača pojma. A budi me klinka jutros, spavanje ništa, isparavam od alkohola, a imam radnu subotu... negde kod Krsta se spajaju nebo i zemlja, vozim a ništa ne vidim, povratio bi u kolima, vrtim stanice a uleće veliki BN radio sa vanvremenskim hitom LJUBAV SAM ČUVAO SAMOOOO ZAAA TEEEEBEEEEE, SAAAMOOO ZA TEEEEBEEEE... I razmišljam, ma da bre, zgazili smo Real, biće sve u redu, umor je samo u glavi! Prođe dan, osetio nisam... osećaj sličan onome dok sam bio živ i vraćao se noseći "tri boda sa gostovanja", što se kaže - neispavan, slomljen, preumoran, a opet osmeh preko celog lica. To može samo KKP da mi uradi. Naš nesrećni FKP mi apsolutno nikada nije dirnuo u takvu vrstu emocije, nikada. 11 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) 6 hours ago, Ne sam Safete said: Malo ti je što ćeš krkačiti Zorexa, još hoćeš da te nagrdimo sa majicom 🙂 Give me your best shot, slobodno napravite meni naprijed da piše Partizane oprosti mi, jeo sam govna, baš tim riječima a Zorexu da pozadi piše ESAMREKO!!! 😄 Edited April 1, 2023 by Beonegro 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ovaj ugao delirijuma nakon Nanelijevog kucanja nije postavljan, rekao bih 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ovo je zarazno jbt. [emoji16] 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Vrtio sam onaj Smajlijev lažnjak do iznemoglosti... Bukvalno je slomio svih 20k ljudi u sali 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: Vrtio sam onaj Smajlijev lažnjak do iznemoglosti... Bukvalno je slomio svih 20k ljudi u sali Poslao čovek kompletnu petorku Reala po burek. OK, nije bilo 100% planirano, malo je i splet okolnosti, ali ispalo je vrhunski. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 minute ago, Arsenije Pesic said: Poslao čovek kompletnu petorku Reala po burek. OK, nije bilo 100% planirano, malo je i splet okolnosti, ali ispalo je vrhunski. Malo je vukao stajnu nogu, da nisu koraci? Apsolutno niko to nije očekivao, imao sam isti utisak kao kod one asistencije Lesora za Papu vs Oly, šta bi 😲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 2 minutes ago, Arsenije Pesic said: Poslao čovek kompletnu petorku Reala po burek. OK, nije bilo 100% planirano, malo je i splet okolnosti, ali ispalo je vrhunski. Najteže je čuvati igrača koji ni sam ne zna gde će 11 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 2 minutes ago, Dzep said: Malo je vukao stajnu nogu, da nisu koraci? To_se_ne_sviraTM 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: Vrtio sam onaj Smajlijev lažnjak do iznemoglosti... Bukvalno je slomio svih 20k ljudi u sali Veliki majstor finte Đorđe Gagić je konačno dobio dostojnog naslednika 🥲 5 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Onda bi se gospodja Exum morala pripaziti. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 4 minutes ago, Beonegro said: Veliki majstor finte Đorđe Gagić je konačno dobio dostojnog naslednika 🥲 Gagulin umetnički dojam prilikom finte uručenja ipak ostaje neprejebiv. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts