Manoly Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Cestitke na igrama i plasmanu, komsije. Nema sta, zajebani ste. A cestitke i gazda Kronosu, staroj grobarcini i danasnjem slavljeniku, da podeli jos mnogo gifova i da pusti suzu kad vas dobijemo u finalu Abe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 1 hour ago, Shonewizard said: Ne dirajte mi Aleksu, ona želja i ona energija su jednostavno zarazne ❤️ Potpis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ozbiljni su skalpovi Efes, Oli, Real M. Prebitan je igrac Grk, sinoc se to najbolje videlo. Velika prednost je kad njega imas, da cuva recimo Decka. Kakva cetiri spektakla u sedam dana. Koliko dobrih kosarkasa se okupilo, za kratko vreme. Sad bi potpisao razmenu, Rasic Andjusic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Stigla i zvanična čestitka... "Čestitam košarkašima Partizana na de fakto plasmanu u Top8. Ja se nadam da će kad se završi sezona da plate svoje dugove. Država se ne ucenjuje vikanjem Vučiću pe*eru. Evo ako vam je lakše biću pe*er. Plati, bre, porez. To je tvoja obaveza." 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Jedna od ličnih želja u nekom narednom periodu mi je da super Mario odigra sezonu, dve u Partizanu. Gospodsko ponašanje; zasluženo je nagrađen aplauzom, ovacijama i skandiranjem. I Dženan Musa mi je kulturica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 kad bi potegao drugi sut za tri iz trka, bilo bi, mrsh kucji 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 2 minutes ago, uini said: kad bi potegao drugi sut za tri iz trka, bilo bi, mrsh kucji Kako si naporan 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Prođe i taj mart, a kad se podvuče crta neko bi mogao biti jahan. [emoji16] 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 16 minutes ago, uini said: kad bi potegao drugi sut za tri iz trka, bilo bi, mrsh kucji Pa to i danas radi Kevin Durant Panter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Pravac -> Top 8. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Necu nista analizirati, hvaliti, isticati…reci nisu dovoljne. Samo da ponovim sto sam ranije napisao: ovo je jedna fucking luda voznja, i uzivam u njoj. Gde god da nas odvede na kraju, meni je srce puno! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Mislim da smo ubedljivo najnepozeljniji iz donjeg doma za plej of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereon Rat Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ekipe iz donjeg doma igraju smisleniju košarku nego iz gornjeg. Ali prejaki individualci su gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 1 hour ago, Instinkt said: Pa to i danas radi Kevin Durant Panter vazi sto su oni igraci za poredjenje. mario je meme basketas, da sredi vozda i djanu za internet u nebitnoj tekmi. punter je ozbiljan kosarkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 3 minutes ago, uini said: mario je meme basketas, da sredi vozda i djanu za internet u nebitnoj tekmi. Cirkusant Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) 3 minutes ago, uvrnuto said: Cirkusant e ne moze, zato sto je @KockoOblodefinisao vildozu tako a on je punter-segment, ne mario, jednom knick, zauvek knick. volim ga skoro kao ntilkinu ali ne da sam ubedjen, vec znam da bi ga terali nakon dva metra dana. typos edit Edited April 1, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 25 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nemoj nam sad baksuzirati leptenejebo… 😁 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nemoj nam sad baksuzirati leptenejebo… 😁 Nije spomenuo roštilj, tako da je (još uvek) sve okej 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 12 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nemoj nam sad baksuzirati leptenejebo… 😁 Ovo je bilo @Hezonja smh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ja samo da iskoristim priliku da javno pitam ono sto mnoge ovde potajno zanima: Spavas li mirno @Beonegro? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Ja samo da iskoristim priliku da javno pitam ono sto mnoge ovde potajno zanima: Spavas li mirno [mention=854]Beonegro[/mention]? Beo prvo da ponese čoveka sa Mlađiva krozgrad, a potom kao redemption da povede navijanje u Kaunasu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 42 minutes ago, Klipan said: Ja samo da iskoristim priliku da javno pitam ono sto mnoge ovde potajno zanima: Spavas li mirno @Beonegro? Totalno, ovo je za mene win-win, biće mi zadovoljstvo da prošetam Knezom ako Partizan osvoji, jedino zahtijevam da mi napravite adekvatnu majicu za taj ivent, ako do njega dođe 😄 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts