Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted

Cestitke na igrama i plasmanu, komsije. Nema sta, zajebani ste.

A cestitke i gazda Kronosu, staroj grobarcini i danasnjem slavljeniku, da podeli jos mnogo gifova i da pusti suzu kad vas dobijemo u finalu Abe.

• Like 4
Posted

Ozbiljni su skalpovi Efes, Oli, Real M. Prebitan je igrac Grk, sinoc se to najbolje videlo. Velika prednost je kad njega imas, da cuva recimo Decka.

Kakva cetiri spektakla u sedam dana. Koliko dobrih kosarkasa se okupilo, za kratko vreme. 

Sad bi potpisao razmenu, Rasic Andjusic. 

• Like 1
Posted

Stigla i zvanična čestitka...

"Čestitam košarkašima Partizana na de fakto plasmanu u Top8. Ja se nadam da će kad se završi sezona da plate svoje dugove. Država se ne ucenjuje vikanjem Vučiću pe*eru. Evo ako vam je lakše biću pe*er. Plati, bre, porez. To je tvoja obaveza."

giphy.webp?cid=6c09b952db31476bffc40c8bb

• Like 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Jedna od ličnih želja u nekom narednom periodu mi je da super Mario odigra sezonu, dve u Partizanu. Gospodsko ponašanje; zasluženo je nagrađen aplauzom, ovacijama i skandiranjem. I Dženan Musa mi je kulturica. 

• Like 2
Posted

Necu nista analizirati, hvaliti, isticati…reci nisu dovoljne.

Samo da ponovim sto sam ranije napisao: ovo je jedna fucking luda voznja, i uzivam u njoj. Gde god da nas odvede na kraju, meni je srce puno!

• Like 14
Posted
1 hour ago, Instinkt said:

Pa to i danas radi Kevin Durant Panter 

vazi sto su oni igraci za poredjenje. mario je meme basketas, da sredi vozda i djanu za internet u nebitnoj tekmi. punter je ozbiljan kosarkas.

Posted (edited)
3 minutes ago, uvrnuto said:

Cirkusant

e ne moze, zato sto je @KockoOblodefinisao vildozu tako a on je punter-segment, ne mario, jednom knick, zauvek knick. volim ga skoro kao ntilkinu ali ne da sam ubedjen, vec znam da bi ga terali nakon dva metra dana.

typos edit

Edited by uini
  • Like 1
Posted
Ja samo da iskoristim priliku da javno pitam ono sto mnoge ovde potajno zanima:

Spavas li mirno [mention=854]Beonegro[/mention]?

:classic_biggrin:
Beo prvo da ponese čoveka sa Mlađiva krozgrad, a potom kao redemption da povede navijanje u Kaunasu
  • Ha-ha 2
Posted
42 minutes ago, Klipan said:

Ja samo da iskoristim priliku da javno pitam ono sto mnoge ovde potajno zanima:

Spavas li mirno @Beonegro?

:classic_biggrin:

Totalno, ovo je za mene win-win, biće mi zadovoljstvo da prošetam Knezom ako Partizan osvoji, jedino zahtijevam da mi napravite adekvatnu majicu za taj ivent, ako do njega dođe 😄

• Like 8
  • Love 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...