Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 11/1/2019 at 8:29 PM, dekkard said:

1 nivo Darko, Ilija, Domagoj Pancirov

2 nivo Kole,Edin (blaga prednost Koletu jer je trezan i fokusiraniji na utakmicu)

3 nivo Šarenac, Srđan

4 nivo Denda

Iija Kovacic? 

Edin mora u nivo iznad. Zamenis Srdjana i Dendu 🙂

Posted
1 hour ago, Green23 said:

Verovatno nije bacao svrš na Bogdana i Bjelicu, pa mu zasmetalo :lol_2:

Pantic ne zna da Ivan svrshava iskljucivo na Kobija Brajanta i  nikog vise.

Posted

Mene je sramota da FKP i KKP, kao brend u ovoj državi, dozvole sebi da ih na zvaničnim ili nezvaničnim televizija ma, predstavljaju Žeks i Tegi. A da ne pričam o međusobnim prepucavanjima između dva kluba, dve struje i tako dalje.

• Like 1
Posted

Smorih se sad kad sam video ovog bizona. Niko ga pomenuo nije ovih dana. Katarina Srećković, Tatjana Šajković i Anastasija što vodi Zvezda kids su bile u vestima o Zvezda TV i to je super. Kalinića bih nekako svario. Ponadao sam se, očigledno uzaludno, da će program biti bez ovakvih spodoba...

Posted
18 minutes ago, Referent said:

Mene je sramota da FKP i KKP, kao brend u ovoj državi, dozvole sebi da ih na zvaničnim ili nezvaničnim televizija ma, predstavljaju Žeks i Tegi. A da ne pričam o međusobnim prepucavanjima između dva kluba, dve struje i tako dalje.

Ne može to tako, da vi budete "napredniji" od nas, sad i mi voditelja/ulizicu za trku imamo (ovo imamo izgovoreno glasom Boška Obradovića).

Posted
25 minutes ago, Referent said:

kao brend u ovoj državi

Odgovorio si sebi. Pogledaj šta je sve brend sada u ovoj državi i videćeš da se gorepomenuti savršeno uklapaju u takvo brendiranje Partizana. 

• Like 4
Posted
35 minutes ago, Referent said:

pa to je i suština tih likova,  veštački praviti mržnju izmedju blizanaca da ses ne pričalo o suštinski bitnim stvarima tipa:  ko je onaj frajer Vazura što su ga tukli ispred stadiona pokoni Mutavi i ekipa ili zašto u trenutcima dok CZV fk troši milione na šta već i prihodi su im takodje milionski, državna banka u stečaju (agrobanka) im oprašta 10-12 miliona kamate...  to onako iz glave dva pitanja koja bi ja postavio relevantnoim likovima u oba kluba.

Posted
12 minutes ago, 34Barkley said:

Odgovorio si sebi. Pogledaj šta je sve brend sada u ovoj državi i videćeš da se gorepomenuti savršeno uklapaju u takvo brendiranje Partizana. 

Ma, sve jasno, samo sam morao da bacim pljuc.😀 

22 minutes ago, Knipex said:

Smorih se sad kad sam video ovog bizona. Niko ga pomenuo nije ovih dana. Katarina Srećković, Tatjana Šajković i Anastasija što vodi Zvezda kids su bile u vestima o Zvezda TV i to je super. Kalinića bih nekako svario. Ponadao sam se, očigledno uzaludno, da će program biti bez ovakvih spodoba...

Čekaj, vama će Bizon da vodi TV? Au, brate, baš ste u problemu onda. Neću da kulama na Žeksa i Tegija više.😀

Posted
4 hours ago, Zvezdinho said:

Pantic ne zna da Ivan svrshava iskljucivo na Kobija Brajanta i  nikog vise.

nazalost ima i gorih za koga navija. npr patriotsi. 

Posted

Kakav lik, navija za Lakerse i Patriotse, verovatno i za Real, Valentina Rosija i svojevremeno za Šumahera i Federera.

Jaoj bože, menjao bih odmah Bizona za Žeksa Pantića ili bilo koju sličnu benignu budalu.