Jump to content

Referent

Član foruma
 • Content Count

  992
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,420 Excellent

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. Пекара у Новом Пазару Х као леб
 2. Није проблем то што је гомила људи тужила банке, било стране, било домаће. Право свакога је да, ако мисли да је оштећен, тражи исправљање начињене штете судским путем. Да оставимо на страну што си буквално могао да се цењкаш око надокнаде са банкарима, јер нека друга банка даје у понуди мањи износ или рекламира да има НУЛА посто за обрачун надокнаде. Проблем је што је претходни став ВКС допуњен изменом која је супротна у односу на првобитни став. Проблем је што је ово трећи пут да покушава да се стане у заштиту банака на толико провидне начине где су највећи борци за промене управо н
 3. Богати отац, сиромашни отац
 4. Марко Миљанов-Примери чојства и јунаштва
 5. Најбитније ми је да је на отвореном и да није неки фенсерај позерај. Мислим да ће шеф да се одлучи за грчки, пошто она обожава грчку кухињу. Хвала на помоћи.
 6. Планирам сутра неки породични излет до престонице и ручак негде у Земуну (кеју). Што би рекли по фејсу, где јести?
 7. Чекај, како си ово успео да повежеш? Човек напише кроасани, гарантујем без икаквих лоших намера, и ти кренеш са плебсом и изједначавањем? Можда сам неупућен око историје надимка кроасани, али, брате, спрда се.
 8. Referent

  Solarni paneli

  ја сам се дописивао са овом девојком, она је лепо то објаснила. Има њен мејл у коментарима. Требало би да су уградили панеле и за неки производни погон. Њена прича је да се за 5 година исплати инвестиција од 5000€. Када сам пре годину дана причао са ликом који се бави продајом панела, рекао ми је да сачекам још мало са куповином, пошто није баш у потпуности регулисано шта се ради са вишком струје које производиш током дана и лета.
 9. Хоћеш да кажеш химна гејака?
 10. Referent

  Tata

  Заиста одбијам да поверујем да сте старији од трећег основне.
 11. Ако добро бројим, 3 пута. Само што сам два пута сконтао тек ујутру шта ми се десило. Имам две врсте пијанства, маратонско и тинејџерско. Када је маратон, онда циркам полако, само једну врсту пића, евентуално два, једем. Када је тин варијанта, то се зна, пије се жестина и пиво, не једе се ништа и обавезно се заврши контузијом. Иначе, могу да се похвалим да сам само три пута имао мамурлук у животу, а пило се баш баш. Сад попијем чашу пива или мало вина понекад после ручка, постао сам п... Пензионер. Деца ме начисто променила.
×
×
 • Create New...