Jump to content
Vox92.net Forum

Referent

Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

164 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Referent

  FK Partizan 2019/20

  Daj račun da ti pošaljemo neke pare, da se ne patiš više.
 2. Izgleda da u praksi ne funkcioniše baš tako. Drug ne može da gleda SK preko eona kada je na mts netu.
 3. SK ili NovaS prenose KKP i KKCZ u Evropi.
 4. Ok, debelo sam pobrkao dane. Prvi dan posle g/o, jbg. Vidim da je ipak u 18, super da su promenili.
 5. @xiaomi Koliko ih reklamiram, jedan bi trebalo da mi poklone. Prvo sam uzeo redmi note 3, Babaroga od telefona za mene, bez ikakvog baga, platio 180€ pre tri godine. Zamenio ga sa note 6 (plaćen 170) zato što mi se razbio ekran. U mojoj neposrednoj blizini je njih 10-oro kupilo neki xiaomi telefon u rasponu od 150-190€. Svi su prezadovoljni i niko ne namerava da odbaci kineski ajfon.
 6. Može neka tema o taktici? Malo nekih stručnih analiza od princa, Stiva i ostalih?
 7. Ok, sve to stoji, ali zar ne misliš da bi bilo kul pomere gore-dole jedan dan ili da probaju nešto slično?
 8. Ono što sam čuo je da pomaže finansijski i da je spona između kluba i igračima kojima se duguje, tako nešto. Mislim, ovo je sve neprovereno, ali ajde.
 9. Ovo danas vežbaju za sutra, ako sam dobro shvatio. A sutra se igra protiv AEK-a kad je i fudbal. Da li se moglo malo to promeniti? Ide mi više na k prepucavanje dve struje SNS-a, španska sapunica. Toliko zadrške imam u svemu ovome, mislim da će biti simpatična ekipica, a onda pogledaš od kojih para se plaća (ako se i plaća), kakve organizacione pomake pravimo. Jedine dve pozitivne strane su mi što je tu Saša Pavlović i što je KKP gostovao na turniru kod Duletove ekipe, pa kao ipak ima nečeg dobrog, nešto dobro rade.
 10. A obaraju iz Srbije. Isto su obarali peščanik sa ddos posle priče o falsifikatu.
 11. Sad smeštamo igrače u BW. Šta će ostati posle ovih, jbt život. Ali i dalje mi nije jasna uloga Saše Pavlovića u svemu ovome.
 12. Ima jako mnogo profila sa takvim skilovima. Probaj da napraviš profil sa nekim drugim skilovima i nakon odobravanja promeni skilove. Imaš na fb grupu Upwork Srbija, tu je lepo sve objašnjeno, možeš naći razne savete.
×
×
 • Create New...