Jump to content

Sportski komentatori, novinari i mediji

Recommended Posts

8 hours ago, Smrtokapa said:

"Opiši nam svoje emocije Trinki. Reci nam koliko ti je lepo ovde, reci nam koliko nas voliš, žudimo da to čujemo. Jel da da je publika divna? Jel da da smo mi divni? Udeli nam kompliment, Trinki, molimo te!"

Ima tome jedno 7-8 godina kad košarka nije baš ovoliko služila za promociju mafijaške organizacija na vlasti pa je trend bio da se priča o malim budžetima. I tako dođe Itudis u Beograd i pukne, jer mi smo galsko selo bre. Počinje konferencija i Itudis otprilike kaže nemoj da me pitate ništa o budžetima, ne igra novac košarku. Tako i sad neko treba da im lupi šamarčinu. Sledeće godine ako bože zdravlja gospodin Ofer Janaj uđe u Evroligu pa će imati i za koga da se navija. 

• Like 1

8 hours ago, DameTime said:

Haha da. Ili novinarka koja u post-game intervjuu pita Carlika:

Je l' da da voliš da budeš u centru pažnje?

Ja sam to razumeo u smislu "da li ti prija uloga glavnog protagoniste na terenu", to mi je ok kad se uzme u obzir da su ti intervjui na terenu ili minut posle mahom potpuno basic pitanja ili neki poluzez.

2 hours ago, Урош19 said:

Brate ne znam da li sam se ozbiljno istripovao ili je ovakav isti/skoro isti upis kačen i prošle godine hahahaha

Ne znam ali pisaćemo i 2025.

• Like 1

4 minutes ago, Barkley#34 said:

Da li postoji mogućnost da je Trinki hteo da udeli kompliment, na onaj namazani italijanski način, nekom koga očigledno poznaje?

Što se mene tiče, ne, dobro on poznaje Radu, gledao je on i Željkove konferencije, ovde je samo na jedan podmukao način želeo da udeli ''kompliment''.

• Like 1

5 minutes ago, Barkley#34 said:

Da li postoji mogućnost da je Trinki hteo da udeli kompliment, na onaj namazani italijanski način, nekom koga očigledno poznaje?

Možda bi sve to bolje zvučalo na italijanskom.

Ali mislim da mu ni tu ne bi prošlo ono "nije hteo da uzme?" (đavo kome Rada prodaje dušu za lepotu)

• Like 1
  • Thanks 1

29 minutes ago, Volter said:

Što se mene tiče, ne, dobro on poznaje Radu, gledao je on i Željkove konferencije, ovde je samo na jedan podmukao način želeo da udeli ''kompliment''.

Namazan i podmukao se ponekad mogu preklapati. Motiv može da bude i da je opusti, jer zna šta može očekivati od nje. Ne mora da znači da je podjebava.

• Like 1

2 minutes ago, Barkley#34 said:

Namazan i podmukao se ponekad mogu preklapati. Motiv može da bude i da je opusti, jer zna šta može očekivati od nje. Ne mora da znači da je podjebava.

Bitna je namera, a ovaj dodatak posle tog komentara je i otkrio namere. Previše značaja se daje Radi. Ona je bezopasna i ne razumem toliku mržnju mnogih navijača prema njoj. Trinki je odličan trener, ali ume često biti antipatičan sa svojim seljoberskim ponašanjem i džiberskim fazonima. On se nedavno nešto brecnuo i na litvanskog novinara, pa se i izvinio uz vino, iskoristio priliku i za svoj marketing. 

• Like 3

Ja sam njegov komentar protumačila kao uspostavljanje barijere, da ne kažem dominacije u komunikaciji, samo iz tog razloga što je izrečeno na početku. Nije dozvolio ni da mu postavi pitanje, kao da je unapred isplanirao da tako uradi. 

Ali je činjenica da npr. Rajku ne bi udario na fizički izgled, iako on po mom (ne tako skromnom) mišljenju izgleda mnogo lošije nego Rada. :classic_smile: Jbg Barkli, mislim da je iz tona kojim se obratio bilo jasno da mu opuštanje nije bilo na pameti. 

• Like 2

14 minutes ago, Volter said:

Previše značaja se daje Radi. Ona je bezopasna i ne razumem toliku mržnju mnogih navijača prema njoj. 

Osim što je relativizovala vređanje Željka (i pogrešila), već dve godine manifestuje isključivo infomersko novinarstvo na našim KZŠ i zaslužila je da je se kao novinarku gleda u skladu sa njenim novinarskim ponašanjem.

I tu se priča završava, svako vređanje ili uključivanje privatnog života, fizičkog izgleda i slično su degutantni i za osudu.

Meni je bilo neprijatno sinoć dok sam slušao Trinkijeve komentare, isprva nisam razumeo šta je rekao i delovalo je kao benigna zajebancija, kada razmisliš šta je zapravo rekao, ispada baš ružno. 

24 minutes ago, Don Dusko said:

Nista cudno kad se pobedjuje onda je on slatkoreciv al kad gubi zna da bude neprijatan mnogo.

Hm, nešto mi ovo poznato zvuči.

• Like 4

17 minutes ago, DameTime said:

Ali je činjenica da npr. Rajku ne bi udario na fizički izgled, iako on po mom (ne tako skromnom) mišljenju izgleda mnogo lošije nego Rada. :classic_smile: Jbg Barkli, mislim da je iz tona kojim se obratio bilo jasno da mu opuštanje nije bilo na pameti. 

Ne tvrdim ništa, razmišljam naglas o različitim opcijama jer znam kako su ljudi uspevali da opuste teške situacije u najavi a isto tako znam koliko puta sam čuo komplimente za fizički izgled (dobro ti stoji nova frizura, npr.) nekome ko nije baš reprezentativan.

3 minutes ago, Урош19 said:

Čovek je jedno 4 minute nabrajao jela, ozbiljan rispekt

hajde sto je nabrajao, nego je to radio sa takvom slascu i pasijom da sam ogladnio momentalno slusajuci ga

Edited by nemanjau5
  • Like 1

2 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Odslušao Gordija (Goldija hehe) kod Edina, glavni utisak mi je da zvuči i priča baš onako kako se pretpostavlja ako ga nikada nisi slušao a samo si gledao njegove timove kako igraju.

li 

Dobar lik Gordie. Super intervju.

1 hour ago, Stiletto said:

Rada sos Kari:

1622221810-rada.jpg

Oooo, Rajko...

Rajko-Delibasic-Srpska-Televizija-USA.jp

Jadranka Kosor i Vladimir Putin posle mesec dana u Srbiji.

Rekoh juce da je komentar (i komentari komentara) na mizoginom minskom polju, nazalost nista tu nije simpaticno...

to je talenat da nekog isprozivas tako dok mu dajes komplimente, sto je najgore - cesto i prolazi... samo je manipulatorski bas.
Ceo krindz bi mozda i bio bezazlen da nije dodao "nije hteo da kupi", jer kako god da okrenes zvuci uzas 😆

Kako to izgleda - toliko (mu) je gadna, da je prvi put kad se sredila da to sakrije dobila komentar da, eto, svi vide sta je pokusala da uradi... Znaci, nemoguce je da izgleda dobro, prosto, nego mora da je "prodala dusu djavolu"... slika Dorijana Greja.

Oduzmi zabarski "sharm" i dobijas pasivno-agresivnog balkanca u poznim godinama koji ce da isproziva svoju zenu da izgleda ko baba-devojka kad pozeli da izadje do grada/prodavnice... "za koga si se sminkala"... otisao sam i ja u q sa overtinkovanjem, stajem ovde.

Edited by Davai Davai
  • Ha-ha 2

Ljudi, prekomplikujete. 

Ja Trinkijerija stvarno gotovim, jedan mi je od omiljenih trenera, i kao pojava i kao košarkaški znalac ali:

A) On definitivno loše gubi, i onda ume da bude dosta otrovan u porazu

B) Očigledno je da je upoznat sa Radinim likom i delom, i da je ne miriše.

I da se stoga rado (no pun intended) odlučio za preventivni napad. 

A pošto je inteligentan (i jelte, otrovan u porazu), odabrao je da napadne tamo gde boli. 

Meni je žao što je to uradio, ako ne i zbog same Rade, onda makar što mu to definitivno ne ide na čast.

Edited by Horium
  • Like 7