Sinan Bowie Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 22 hours ago, Mairosu said: nisam to video tako, tbh. balkanski je direktno čoek rekao šta mu smeta, ja mu rekao da je to tako kako je, što bi se reklo srpska kafanska rasprava, sve u granicama legalnog. growing pains podcast formata. da mi nije stalo i da ne volim da gledam vas dvojicu ne bih se ni javljao, gledao bih kuzmu i luku. dakle, ako misliš da nisam u pravu, a ti vozi ovako. p.s. meni ne smeta kad me kritikuju za ono što uradim, možda zato što su često u pravu. što bi rekao kari pešić - uči se na porazima, a ne na pobedama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Kuzmanovića ne bih slušao 2 sata ni da mi neko plati za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 (edited) Kakvi likovi prenose kosarku na SK, ovaj sto je sada na Ukr-Gbr mi je favorit. On zapocne recenicu i nikad ne zna gde ce ga ona odvesti, tako da se cesto zavrsi nekom gluposcu jakom. Na stranu sto nije cuo za Mihailjuka koji je NBA igrac i sto ne ume da mu izgovori ime. miha…iliijuk pustovoj Edited September 2, 2022 by bosMan_jr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 1 hour ago, Sinan Bowie said: da mi nije stalo i da ne volim da gledam vas dvojicu ne bih se ni javljao, gledao bih kuzmu i luku. dakle, ako misliš da nisam u pravu, a ti vozi ovako. p.s. meni ne smeta kad me kritikuju za ono što uradim, možda zato što su često u pravu. što bi rekao kari pešić - uči se na porazima, a ne na pobedama. ne smeta ni meni, samo imamo neslaganje štos kaže. ali ne misli da nije uzeto u obzir, jer sve bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 3 hours ago, bosMan_jr said: On zapocne recenicu i nikad ne zna gde ce ga ona odvesti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Uzeleo sam se Dende i njegovih prenosa. Nisam čuo da je tokom prenosa Hrvatska-Grčka ispalio čuvenu rečenicu “Može i za dva,može i za tri.”😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Zato je za Cancara juce rekao "ide on do samog kraja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 image uploader Dabl dabl masina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 4 hours ago, drperce said: image uploader Dabl dabl masina Dabl vinjak machine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 kasni se loma al idemo jako 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Zasto na primer nema neki live, kao sto na primer rade neki drugi domaci sportski podkasteri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 biće valjda. u planu je nekad. ja bih voleo živu publiku...smislićemo nešto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 4 hours ago, Mairosu said: biće valjda. u planu je nekad. ja bih voleo živu publiku...smislićemo nešto. Jel to stand up roast vece stil publike? 😃 Moram odmah da pohvalim, mnogo manje ste se prekidali. Oplakao sam na Edin opis fiktivnog(?) rivalstva izmedju Pninija i Fernandeza. Iznenadilo me sto ste tako brzo prosli Slo-Lit, ali se apsolutno slazem za Nemacku, najpozitivnije iznenadjenje prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Pudlica TV sutira penale i daje prognoze Otvarate na spostvenu odgovornost . Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 @Mairosusvaka ti dala za Clive Barkera i Politiku tijela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) 2 hours ago, Beonegro said: @Mairosusvaka ti dala za Clive Barkera i Politiku tijela to je ako se ne varam prva priča u 4. knjizi krvi EDIT : sve sam mislio da je ta priča ekranizovana u Body Bags ali nije, nego u Quicksilver Highway od Garrisa. Edited September 4, 2022 by Mairosu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Knjige krvi konza velesa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Vec se ostrim na sutrasnji podcast, ocekujem Edina u punom sjaju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 odlična 'zoda sa fokusom na bos-slo-lit-ger-fra grupu; nisam imao pojma koliko skandala se dešava sa suđenjem plus ono sa korkmazom. stvarno sick. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 "Dagestanski mafijaš Linas Kleiza" Na ovo sam pao sa stolice na poslu, mislili ljudi da sam odlepio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 9 minutes ago, Klipan said: "Dagestanski mafijaš Linas Kleiza" Na ovo sam pao sa stolice na poslu, mislili ljudi da sam odlepio uu to je iz neke matore mondo kolumne pa se narod navrzao. odavno ga on tako zove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ma da, nego sam i zaboravio na Kleizu da postoji. A na poslu stavio slusalice, nesto radim i slusam, i kada je to ispalio ja pod sto. Nisam ga uhvatio sada kako izgleda, ali imao je Kleiza onaj period sa dugom kosom i bradom, pa na to podocnjaci...i ako se dobro sećam neke zivopisne kosulje. Kapiram da taj nadimak datira iz tog perioda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Kleiza i Edin čak malo i liče. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Ako se ja dobro sećam, bez gugloa: Na stranu to koliko se igrački olinjao i bio jednom nogom u penziji već u kasnim 20-im, Linas Kleiza nije imao, a i dalje nema Evropskog naslednika u smislu igračkog profila - Te fizikalije, taj skillset, ta combo forward uloga, to nije viđeno posle njega. Ma koliko mu prime kratko trajao, valjda svega nekoliko sezona (2008-2011 npr), i koliko možda bio nedorečen, jer je sveukupno gledano u NBA bio ništa posebno, a u EL valjda bio samo par sezona, on mi je uvek nekako bio unikat krilo. U nekom šbbkbb scenariju, da nije proveo prvih nekoliko sezona karijere u Denveru, a na osnovu one F4 sezone u Olimpijakosu, on bi bio dominantan igrač jedno 4-5 sezona u EL. Znam i da je uzeo par medalja na EP i SP Edited September 6, 2022 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts