Mairosu Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Ne znam šta bih vam rekao, ne forsiram ništa. Ja sam prirodno ves'o čovek. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Ma, šta ti znaš kakav si. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čika Jova Zmaj Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Jedan novi podcast pod košarkaškim nebom. Gost današnje epizode: Srđan Radojević https://youtu.be/53MIzB096po 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 podrška za zdravu konkurenciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 20 hours ago, Čika Jova Zmaj said: Jedan novi podcast pod košarkaškim nebom. Gost današnje epizode: Srđan Radojević https://youtu.be/53MIzB096po Ovako se to stavlja da se vidi. Svidja mi se uvodna spica sa slikama Steve Smita, Edina i Skipa Bejlisa. 7 hours ago, Mairosu said: podrška za zdravu konkurenciju! To si napisao da bi te stavili u uvodnu spicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 @Mairosu Stvarno su ovi podkasti prilicno osvezenje. Keep up the good work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Deveti esalon ozbiljnog sporta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Kalina kod Sarenca u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 I Gudura. I malo Zeljko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 kod mene u petak Mića Berić, malo #glorydays priče 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Vrlo zabavan Ćomi, najbolji podkast posle Berona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ispostovao. Dobar Beric, bas se sazuo u jednom trenutku kao kuci da si mu dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 43 minutes ago, taliesin said: Ispostovao. Dobar Beric, bas se sazuo u jednom trenutku kao kuci da si mu dosao. Mića i ja go way back. Dobar je to lik jako, kvalitet od čoveka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 kul epizoda. thanxfor the memories Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 sjajan Mica, opasna memorija Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Čime se Mića sad bavi? Nisam još odslušao do kraja, ako je rekao u nekom momentu. Ove dve utakmice u Pezaru i Solunu sa Zadrom, jesu tad nastupile dve devojke kao cheerlidersice sa Partizanovim šalovima? Jedna imala ravan stomak, ako se sećam dobro. I da li su to jedine dve utakmice KKP sa braćom na neutralnoj teritoriji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 2 hours ago, Referent said: Čime se Mića sad bavi? Nisam još odslušao do kraja, ako je rekao u nekom momentu. Nije rekao u podcastu, ali ima neku svoju firmu i nešto radi, koliko kontam - OK mu je. 2 hours ago, Referent said: I da li su to jedine dve utakmice KKP sa braćom na neutralnoj teritoriji? Da, već od sledeće sezone se igralo u Beogradu i Zagrebu. Nemam odgovor na cheerleadersice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Dzile i naročito Maljkovićka mi nisu legli, Mica je kul. Kudos Mairosu, hvala i za ovaj i za sve ostale podcaste. Svidja mi se kako vodis razgovor. Volim da slusam o kosarci bez, ili sa vrlo malo, aktuelnih tema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 7 hours ago, Mairosu said: Nije rekao u podcastu, ali ima neku svoju firmu i nešto radi, koliko kontam - OK mu je. Da, već od sledeće sezone se igralo u Beogradu i Zagrebu. Nemam odgovor na cheerleadersice 😄 Nigde ne mogu da nađem za navijačice. Mislim da sam tu devojku pratio na Tviteru, negde je bio intervju sa njom i sad nigde ne mogu da nađem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 (edited) 20 hours ago, Referent said: Čime se Mića sad bavi? Nisam još odslušao do kraja, ako je rekao u nekom momentu. Ove dve utakmice u Pezaru i Solunu sa Zadrom, jesu tad nastupile dve devojke kao cheerlidersice sa Partizanovim šalovima? Jedna imala ravan stomak, ako se sećam dobro. I da li su to jedine dve utakmice KKP sa braćom na neutralnoj teritoriji? Sa Splitom, ne sa Zadrom. Slusao sam prenose tih tekmi na radiju(!!), navijao za grobose kao da su rod najrodjeniji. Goran Kalamiza izgledao kao Grant Hill za sve na terenu licno. Edited June 24, 2019 by Kosta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 29 minutes ago, Kosta said: Goran Kalamiza izgledao kao Grant Hill za sve na terenu licno. a čuj, na radiju uvek malo preteraju sa kićenjem komentatori ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 To su bile one godine dok je Partizan bio na braniku srpstva. Ali mozda nije popularno to sada govoriti kad je isticanje onog JD popularno. Elem, sjecam se da sam tada na radiju slusao Partizan Cibona, kad je Drobnjak oplodio, dao je valjda preko 30 na nekoj utakmici na 70 poena. Hrvatski komentator je govorio nonstop - Drobnjak je spustio.... I opet je Drobnjak spustio 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ato Boldon Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Koliko mogu da iznose plate u RTS za "sportske" novine - komentatore? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts