Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 12/1/2025 at 3:25 PM, Chaos Is Me said:

Nisam ranije imao priliku da gledam Alimpija u nekoj emisiji. Prijatno sam iznenađen. Odlična su mu razmišljanja, a ovaj deo gde govori o turskoj ligi je zaista u pravu. Kad god naletim na prenose njihove lige uvek su pune dvorane. Juče gledao Bursa - Galatasaraj, dvorana puna, nekoliko poznatih košarkaša - Kroford, Kamings, Gilespi, Mekolum, Noko...Mnogo stranaca je u turskoj ligi, mnogo se i ulaže, igrači su odlično plaćeni. Svakako ću u nastavku više obratiti pažnju na njih, a Alimpiju želim da osvoji titulu. Odlično gura za sada.

• Like 5
Posted
11 hours ago, GameChanger said:

Smejte se vi Radi Nikolic al ona ispade novinar sa najvecim kohonesima u sportu, pritom je u stanju da napise vrlo pismen i, po mom sudu, tacan tekst.

Evo nastavka njenog malog rata protiv Nebojse:

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/nebojsa-covic-rada-nikolic-kss-statut/

Nije bila potrebna posebna hrabrost u ovom slučaju pošto je ova tema prvo pokrivena kroz režimske medije, doduše za nijansu manje žustro. Čović je ušao u ozbiljan okršaj sa Grujinom, direktorom KLS-a čiji je tata jači.

Posted
9 hours ago, Manu said:

Nije bila potrebna posebna hrabrost u ovom slučaju pošto je ova tema prvo pokrivena kroz režimske medije, doduše za nijansu manje žustro. Čović je ušao u ozbiljan okršaj sa Grujinom, direktorom KLS-a čiji je tata jači.

Svejedno, uvek je za postovanje kad novinar udari na jaceg od sebe, bez obzira na to ima li i on sam nekog tatu da ga odbrani.

Ako nista drugo, par neprijatnih poziva i stres koji ide uz sve to te ne mogu zaobici.

• Like 2
Posted

Oduvek sam voleo i cenio Kalatesa, al' ovo što Srđan Radojević demonstrira može da se poredi samo sa majčinskom ljubavlju... Dobro, može i sa Plavšićevom prema Davidovcu, Teodosiću i Luki Mitroviću.

• Like 2
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Ipak, Plavšićeva ljubav prema Davidovcu nije ništa prema ljubavi Ilije Kovačića prema Daviiiiiiiiiidovcu, to je nenadmašno.

Jao baš ne podnosim Edina, užasno me podseča (ne znam da li zato što su obojica Bosanci) na legendarnog Seada Hadžijahića, jako loša boja glasa i odsustvo osećaja kada treba da priča a kada da zaćuti. 

Edited by rodriguez
Posted

Calathes bukvalno najveći bezveznjak među velikim igračima čak i dok je bio u prajmu. Radojevićeva fascinacija njime je potpuno neshvatljiva, jedino ako je čovek istraumiran od svih ovih combo bekova koji su prodefilovali Partizanom u poslendjih par godina.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Calathes bukvalno najveći bezveznjak među velikim igračima čak i dok je bio u prajmu. Radojevićeva fascinacija njime je potpuno neshvatljiva, jedino ako je čovek istraumiran od svih ovih combo bekova koji su prodefilovali Partizanom u poslendjih par godina.

Cenim da je ovo drugo u pitanju, bas mi je to palo na pamet tokom slusanja Srkijeve epopeje o grckom bogu "vaznih sitnica".

A i realno, kako ljudi da ne budu istraumirani i on i ostatak komsija, kad su im "pleja" godinama unazad igrali Eksum, Panter, Sterling, Vosh, mladjani Madar itd...

Pa ja imam utisak da se kod njih no look pas desi jednom godisnje.

Na stranu to, Kalates je jos uvek upotrebljiv igrac, narocito u petorkama gde ima dobrog pnr centra i bekove koji mogu da prangijaju, samo jebiga, totalno je nespreman.

Ja sam ocekivao da iznese sinoc pa da se u Kaunasu raspadne, medjutim on nije mogao vise od jednog poluvremena.

Podseca me na Pefija kad je stigao onomad kod nas sa sve stomacinom i posledicama korone, znanje se vidi, dodje nekad i utakmica kad nabode par trojki i ubije protivnika u pojam, al dusa je u nosu i to ti je to.

• Like 1
Posted

Bilo je u Partizanu i ranije kamenjara, ali poneki su znali to da pokriju drugim kvalitetima pa su i ostali u lepom sećanju Grobarima, na primer Vesa Petrović ili Fredi Haus.

Nik zna košarke, ali mu je pre svega potrebna full fizička sprema što u ovim godinama baš i ne ide, a onda i saigrači sa kojima može da se kapira u igri (što mu u ovakvom Partizanu tek ne ide).