DameTime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 19 hours ago, Mairosu said: Evo i ovde da se pohvalim, ali moj magnum opus je sutra na kioscima. Značilo bi mi da kažete kako vam se sviđa.https://www.nedeljnik.rs/mit-o-dugackim-srbima-usmena-istorija-najvece-generacije-koju-je-nas-sport-ikada-imao/ Baš po mom ukusu, uživala sam u čitanju Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Aloe, iz solje za Neskafu se pije Neskafa i to ladna, kakve su ovo blasfemije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 10 hours ago, Marvin said: Aloe, iz solje za Neskafu se pije Neskafa i to ladna, kakve su ovo blasfemije? Vidiš da je ovo novogodišnje izdanje, kako da pijem 'ladnu kafu iz nje? :') Btw, ponovo sam pročitala članak i rasplakala se na par mesta, ja baš emotivno reagujem na sve vezano za reprezentaciju? Željkov poslednji pasus i sam kraj teksta me jako raznežio. 💙 Nekako verujem da i ovi momci koji su u Manili mogu doživeti njihovu "sudbinu"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 evo i ostali da se razneže. odjutros digitalno. https://velikeprice.com/sport/mit-o-dugackim-srbima-usmena-istorija-najvece-generacije-koju-je-nas-sport-ikada-imao/ 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ne može da se čita, ne da da se odbiju kolačići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Pa ti plati xexexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Nisam toliko bogat da kupujem jeftinu robu. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Upalih Luku i Kuzmu, vidim da beefuju, izgleda sa Jao Miletom, ali ne kontam sta se zbiva. Naravno, najgore u ovim pricama je sto nece reci - desilo se to i to, nego ce 45 minuta da pricaju izmedju redova i okolisaju. Inace, zanimljiva Miletova epizoda sa Savanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 8 hours ago, Markoss said: Upalih Luku i Kuzmu, vidim da beefuju, izgleda sa Jao Miletom, ali ne kontam sta se zbiva. Naravno, najgore u ovim pricama je sto nece reci - desilo se to i to, nego ce 45 minuta da pricaju izmedju redova i okolisaju. Inace, zanimljiva Miletova epizoda sa Savanom. Oteo im Mile Savana ako sam ja dobro razumeo...😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 On 8/24/2023 at 8:10 PM, DameTime said: Baš po mom ukusu, uživala sam u čitanju Reveal hidden contents Sa malim zakašnjenjem. Odličan sadržaj, kao i obično kada je dotični g-din novinar u pitanju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 3 minutes ago, robespierre said: Sa malim zakašnjenjem. Odličan sadržaj, kao i obično kada je dotični g-din novinar u pitanju. Gospodski servirana kafa i voda 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Flopi diskete su mnogo bolje za podmetace a i nedostaje neka zestina uz ovo - radi cirkulacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 10 hours ago, Markoss said: Upalih Luku i Kuzmu, vidim da beefuju, izgleda sa Jao Miletom, ali ne kontam sta se zbiva. Naravno, najgore u ovim pricama je sto nece reci - desilo se to i to, nego ce 45 minuta da pricaju izmedju redova i okolisaju. Inace, zanimljiva Miletova epizoda sa Savanom. Čekaj, nova faza su ratovi podkastera? Idi bre. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Veliko zadovoljstvo je prebaciti kanal kad se ovo TV lice pojavi 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 7 hours ago, Nenadd said: Oteo im Mile Savana ako sam ja dobro razumeo...😂 A vidim da su i promenili studio, plus je Kuzma sad strucni konsultant na RTS-u. Smara sto ne kazu konkretno sta se desava, ali jedno sat vremena vrte iz supljeg u prazno i ne kazu nista konkretno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 hour ago, Markoss said: A vidim da su i promenili studio, plus je Kuzma sad strucni konsultant na RTS-u. Smara sto ne kazu konkretno sta se desava, ali jedno sat vremena vrte iz supljeg u prazno i ne kazu nista konkretno. Da, da, nisu vise kod Ercega sa SK-a a koliko vidim vise im nema ni onog Vanje iz rezije sto komentarise NBA i ima svoj NFL podcast. Ako sam dobro upratio taj mali sad ima neku svoju emisiju na Areni. Luka ne ume da cuti i zbog toga za malo da ostane bez emisije, Kuzmanovic tu drzi diskreciju i gleda da se ne zameri nekome. Zato mu i uspeva da ostane ne SK-u (sada i RTS-u) sve ove godine, iako objektivno ima 20 boljih konsultanata koje bi mogli da nadju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 (edited) 6 minutes ago, Nenadd said: Da, da, nisu vise kod Ercega sa SK-a a koliko vidim vise im nema ni onog Vanje iz rezije sto komentarise NBA i ima svoj NFL podcast. Ako sam dobro upratio taj mali sad ima neku svoju emisiju na Areni. Luka ne ume da cuti i zbog toga za malo da ostane bez emisije, Kuzmanovic tu drzi diskreciju i gleda da se ne zameri nekome. Zato mu i uspeva da ostane ne SK-u (sada i RTS-u) sve ove godine, iako objektivno ima 20 boljih konsultanata koje bi mogli da nadju. Ne ume da cuti, a juce odgledah sat vremena gde bukvalno vrti floskulu: "Mi za razliku od drugih podcasta drzimo nivo, necemo nekog po 5 puta da zovemo, zelimo da sagovornici budu na nivou". Mislim, ako vec dajes prostor tome u emisiji i to ne pricas kratko, nego bukvalno to bude sat vremena programa, onda lepo objasni - Zvali smo Savanovica, ispalio nas zbog Mileta, nije korektno zbog tog i tog. Mada koliko sam skapirao, Luka i dalje komentarise na SK regularno. Meni je to sve meh, i njihova i Miletova emisija, ali kad sam ovako u gasu oko SP, onda volim i to sve propratno da gledam i da slusam pricu o tome. Ali prejako je sto se beefuju. Tj, Miletova mi je i zanimljivija zbog gostiju i te neke price, iako je on kao voditelj slabiji od tog Luke za jedno 20000 nivoa. Luka i Kuzma bas vrte neke "seli smo ispred prodavnice price", a nemaju neku dubinu, pogotovo Kuzma koji manje prati kosarku od prosecnog klinca koji trenira basket, i onda to realno ne drzi paznju da se gleda. Edited August 28, 2023 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 hour ago, Markoss said: Ne ume da cuti, a juce odgledah sat vremena gde bukvalno vrti floskulu: "Mi za razliku od drugih podcasta drzimo nivo, necemo nekog po 5 puta da zovemo, zelimo da sagovornici budu na nivou". Mislim, ako vec dajes prostor tome u emisiji i to ne pricas kratko, nego bukvalno to bude sat vremena programa, onda lepo objasni - Zvali smo Savanovica, ispalio nas zbog Mileta, nije korektno zbog tog i tog. Mada koliko sam skapirao, Luka i dalje komentarise na SK regularno. Meni je to sve meh, i njihova i Miletova emisija, ali kad sam ovako u gasu oko SP, onda volim i to sve propratno da gledam i da slusam pricu o tome. Ali prejako je sto se beefuju. Tj, Miletova mi je i zanimljivija zbog gostiju i te neke price, iako je on kao voditelj slabiji od tog Luke za jedno 20000 nivoa. Luka i Kuzma bas vrte neke "seli smo ispred prodavnice price", a nemaju neku dubinu, pogotovo Kuzma koji manje prati kosarku od prosecnog klinca koji trenira basket, i onda to realno ne drzi paznju da se gleda. Pa verovatno je bio dogovor u svlacionici da se ne prica o tome ali ovaj ne moze protiv sebe, pa je ispala najgora kombinacija, smaranje bez konkretnih informacija sat vremena. Slazem se za njih i Mileta, njih vadi to sto su hiperaktivni, snimaju stalno i imaju neka poznantstva pa na taj nacin pecaju gledaoce koji su zeljni sadrzaja. Mile zove iskljucivo ljude koje zna i vadi neke anegdotice za koje je vec cuo, ako se ne bude prilagodio imace problem da zadrzi i ovo ljudi sto ima na kanalu. Inace sto se same price i harizme tice, kao i produkcije, sve to je vrlo vrlo labavo, i to vazi za oba podcasta, zato ljudi ovde mahom i ne gledaju. Meni je cak tandem sa najvecim potencijalom da kaze nesto pametno bio Plavsic - Nenad Miljenovic, kada su se pojavili krajem prosle sezone u podcastu onog momka iz Sportala(Blica). Na stranu sto je vecini antipatican, Darko zna novinarski da postavi pitanje i ako mu ne das previse prostora uradice svoje, dok od Miljenovica dobijas sve lepo i koncizno sto se tice taktike i analize, i to iz vizure igraca. Nikako ga nisam simpatisao kao igraca ali decko je vrlo elokventan i zna sta prica, ne zovu ga dzabe Edin i Kole svako malo u emisiju. Steta sto je Plavsic previse lenj pa ne mozes da ga upregnes da snima jednom-dvaput nedeljno, kapiram da bi se brzo probili sve i da ne dovode goste. PS: Ima nova sesta licna na yt-u, kapiram da ce neko vec da okaci link. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 miljen je a) ekstra elokventan b) prati bukvalno sve od filipina do NBA, na sve teme ga zoveš i on priča sa visokim nivoom samopouzdanja. jako zahvalan gost. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 @Mairosu Vidim da si napisao odličan tekst za Nedeljnik pa me zanima tvoje mišljenje - da li pratiš ovaj podkast šesta lična i šta misliš o tom podkastu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 5 minutes ago, MilošVB said: @Mairosu Vidim da si napisao odličan tekst za Nedeljnik pa me zanima tvoje mišljenje - da li pratiš ovaj podkast šesta lična i šta misliš o tom podkastu? ...čekaj, gde je skrivena kamera? @uini? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ček, valjda je to isti čovek? Hahahah u podcastu i koji je napisao tekst, odnosno @Mairosu Or maybe just Milošev humor kicked in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Mozda covek misli da je tekst napisao predsednik DSS-a, a podkast vodi neki njegov imenjak i prezimenjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ček nisam skapirao, je l' mali faul na rtsu u vidu pozajmice dok traje sp ili nećemo ga slušati zauvek u el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 kuzma je još pre par meseci objavio da ne radi više na SK. sigurno ga nećemo slušati sl. sezone na EL prenosima, tj. "sigurno", takvo je trenutno stanje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts