Manu Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Slovenija-Grčka večeras će izgleda biti prenošena na SK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte ovde linkove za pripremne utakmice ako naleti nešto. @Kankkunen mi je provalio ovaj vrj sajt. pise da danas ide slovenija - grcka u 18h & francuska - crna gora u 20:30h https://streamgoto.sx/b/basketball/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 1 hour ago, uini said: @Kankkunen mi je provalio ovaj vrj sajt. pise da danas ide slovenija - grcka u 18h & francuska - crna gora u 20:30h https://streamgoto.sx/b/basketball/ na SK piše Slovenija - Grčka od 20h30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 3 hours ago, Dracarys said: Moćna Kanada. Kakav bekovski par Džamal-SGA. Jedan nakon šampionske sezone, drugi tavori u OKC, željan malo takmičarske košarke i ima da tovari nejač. Pomoćno osoblje je sjajno, Bruks, Beret, Dort, sve specijalisti za odbranu. Izgleda da postoji mogućnost da Dzamal ne igra na SP, neki prenose i kao da je to izvesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 lažu hillel slovakovi šolakovi plaćenici . šalim se, pojma nemam, video sam samo šta piše na linku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 https://meridianbetsport.rs/kosarka/marej-kanada-sp-nastup/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Konacno utakmice, krenuo sam da kriziram ovoliko dugo bez kosarke 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 3 hours ago, drperce said: Konacno utakmice, krenuo sam da kriziram ovoliko dugo bez kosarke Mene spasili klinci na tim DP/SP turnirima. Ozbiljna kriza identiteta svake godine u ovo doba 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 8 hours ago, medobrundo said: Izgleda da postoji mogućnost da Dzamal ne igra na SP, neki prenose i kao da je to izvesno Ipak igra kako na tviteru prenose. Biće prejaki Kanađani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 francuzi rešavaju crnu goru lagano na otvaranju meča ... mihailović se ne slaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Kako su tanki Grci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Има ли линк за Црна Гора Француска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 9 minutes ago, Del Piero said: Kako su tanki Grci. Ovaj roster bi se borio za polufinale aba lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Има ли линк за Црна Гора Француска? https://streamgoto.lc/di_2 frenki jako loš, mojne da gledaš, pokrij lice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Igra li Aleksa Popović? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 39 minutes ago, Del Piero said: Kako su tanki Grci. 29 minutes ago, Pero_Cameron said: Ovaj roster bi se borio za polufinale aba lige. Ja stvarno ne znam sta se cudite, tragicni su van Janisa i ova ostala imena su im bukvalno debelo prosla prajm. Bekovi u ABA ligi ne mogu da igraju. Nece oni proci grupu ni sa Janisom verovatno, a ta potencijalna pobeda nad NZ im je maksimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Vuč na neuspješnom šuterskom treningu. Francuzi matori, ali dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 ja ugasio kad je ntilkina promasio cca 3x suta redom sad moram neku bas dobru epizodu 60songs that explain the90ies da odaberem za laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Slovenci isto kao razbijena banda da se ne lazemo. Ovo peremo sa Beslacem, Trifunovicem i malim Topicem lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 20 minutes ago, McLeod said: Ja stvarno ne znam sta se cudite, tragicni su van Janisa i ova ostala imena su im bukvalno debelo prosla prajm. Bekovi u ABA ligi ne mogu da igraju. Nece oni proci grupu ni sa Janisom verovatno, a ta potencijalna pobeda nad NZ im je maksimum. Cuj nece proci grupu sa Janisom. I bez njega ce proci grupu u kojoj su Novi Zeland i Jordan. Za QF ce da bude klanje sa desetkovanom Litvanijom i solidnom CG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Finale Grčka - Slovenija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 1 minute ago, Del Piero said: Cuj nece proci grupu sa Janisom. I bez njega ce proci grupu u kojoj su Novi Zeland i Jordan. Za QF ce da bude klanje sa desetkovanom Litvanijom i solidnom CG. Ako gresim ispravi me, dve ekipe prolaze dalje? Ja ne vidim da su oni nesto jaci od Novog Zelanda. Posle ove finte vazduha za tri Tanasisa dok je bio sam na trojci, pa se zabio u trojicu u reketu i istekao napad 1000 dece je prestalo da trenira kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 2 minutes ago, McLeod said: Ako gresim ispravi me, dve ekipe prolaze dalje? Ja ne vidim da su oni nesto jaci od Novog Zelanda. Dve ekipe prolaze dalje, samo ne znam u kom univerzumu Grci nisu jaci od ovoga New Zealand's extended roster includes Dan Fotu, Finn Delany, Flynn Cameron, Hyrum Harris, Isaac Fotu, Izayah Le'Afa, Jordan Ngatai, Reuben Te Rangi, Sam Timmins, Shea Ili, Taylor Britt, Tohi Smith-Milner, Walter Brown, and Yanni Wetzell 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) Ne znam da li je do toga što sam se uželeo košarke ali Slovenija-Grčka mi super zabava. Bore se Grci al baš će biti problem kad im stane napad. Slovenci ono svoje. Ne treba ih otpisati od borbe za medalje. Inače, Tanasis igra odličnu utakmicu. Edited August 2, 2023 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) Pa prvo sto debeli Vebster sa jednom nogom u penziji je bolji od apsolutno svakog grckog beka minus Vokap. Njima su nosioci Vokap, Papanikolau i i Papajanis. To je deseti esalon ozbiljne kosarke, a Novozelandjani su i sa gorim timovima na svetskim prvenstvima skidali skalpove boljim ekipama iz Evrope, i to redovno. Ja ne znam da li su Grci ikad u poslednjih 30 godina imali gori par bekova od Luncis - Larencakis, a da imaju neku ulogu. Edited August 2, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts