Jump to content

Strana reprezentativna kosarka

Recommended Posts

3 hours ago, Dracarys said:

Moćna Kanada.

Kakav bekovski par Džamal-SGA.

Jedan nakon šampionske sezone, drugi tavori u OKC, željan malo takmičarske košarke i ima da tovari nejač.

Pomoćno osoblje je sjajno, Bruks, Beret, Dort, sve specijalisti za odbranu.

Izgleda da postoji mogućnost da Dzamal ne igra na SP, neki prenose i kao da je to izvesno

39 minutes ago, Del Piero said:

Kako su tanki Grci. 

29 minutes ago, Pero_Cameron said:

Ovaj roster bi se borio za polufinale aba lige.

Ja stvarno ne znam sta se cudite, tragicni su van Janisa i ova ostala imena su im bukvalno debelo prosla prajm.

Bekovi u ABA ligi ne mogu da igraju.

Nece oni proci grupu ni sa Janisom verovatno, a ta potencijalna pobeda nad NZ im je maksimum.

20 minutes ago, McLeod said:

Ja stvarno ne znam sta se cudite, tragicni su van Janisa i ova ostala imena su im bukvalno debelo prosla prajm.

Bekovi u ABA ligi ne mogu da igraju.

Nece oni proci grupu ni sa Janisom verovatno, a ta potencijalna pobeda nad NZ im je maksimum.

Cuj nece proci grupu sa Janisom. I bez njega ce proci grupu u kojoj su Novi Zeland i Jordan.

Za QF ce da bude klanje sa desetkovanom Litvanijom i solidnom CG.

• Like 1

1 minute ago, Del Piero said:

Cuj nece proci grupu sa Janisom. I bez njega ce proci grupu u kojoj su Novi Zeland i Jordan.

Za QF ce da bude klanje sa desetkovanom Litvanijom i solidnom CG.

Ako gresim ispravi me, dve ekipe prolaze dalje? Ja ne vidim da su oni nesto jaci od Novog Zelanda.

Posle ove finte vazduha za tri Tanasisa dok je bio sam na trojci, pa se zabio u trojicu u reketu i istekao napad 1000 dece je prestalo da trenira kosarku.

2 minutes ago, McLeod said:

Ako gresim ispravi me, dve ekipe prolaze dalje? Ja ne vidim da su oni nesto jaci od Novog Zelanda.

Dve ekipe prolaze dalje, samo ne znam u kom univerzumu Grci nisu jaci od ovoga

New Zealand's extended roster includes Dan Fotu, Finn Delany, Flynn Cameron, Hyrum Harris, Isaac Fotu, Izayah Le'Afa, Jordan Ngatai, Reuben Te Rangi, Sam Timmins, Shea Ili, Taylor Britt, Tohi Smith-Milner, Walter Brown, and Yanni Wetzell

• Like 1

Ne znam da li je do toga što sam se uželeo košarke ali Slovenija-Grčka mi super zabava. Bore se Grci al baš će biti problem kad im stane napad. Slovenci ono svoje. Ne treba ih otpisati od borbe za medalje.

Inače, Tanasis igra odličnu utakmicu. 

Edited by Chaos Is Me

Pa prvo sto debeli Vebster sa jednom nogom u penziji je bolji od apsolutno svakog grckog beka minus Vokap.

Njima su nosioci Vokap, Papanikolau i i Papajanis.

To je deseti esalon ozbiljne kosarke, a Novozelandjani su i sa gorim timovima na svetskim prvenstvima skidali skalpove boljim ekipama iz Evrope, i to redovno.

Ja ne znam da li su Grci ikad u poslednjih 30 godina imali gori par bekova od Luncis - Larencakis, a da imaju neku ulogu.

Edited by McLeod