Del Piero Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Da nije promasio 2 od 3 bacanja mozda bi i dobili...obozavao sam ga kao igraca, ali i pored svega ta bacanja, kao i ona u finalu EL '12 su mi prva asocijacija na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Za mene nema dileme, nakon otkaza Simmonsa i ovih kanadskih NBA igrača, ko su najboljih 5 ekipa na prvenstvu: USA, Srbija, Španija, Francuska, Grčka. Ne nužno tim redosledom. Ima dosta ekipa koje mogu da iznenade nekog od ovih, na prvom mestu Litvanija, Australija i Argentina, a kao potencijalno prijatno iznenađenje ističem Nigeriju i Nemačku, koje imaju skroz korektne sastave. Ne verujem da neko od preostalih evropskih ekipa može nešto ozbiljnije da uradi, još jednom - ogromna šteta što nema Slovenije i Letonije ovde. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Ja mislim da CG ima šansu da prođe grupu, to bi bio veliki rezultat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 40 minutes ago, Beonegro said: Ja mislim da CG ima šansu da prođe grupu, to bi bio veliki rezultat. Inace Nikola je pre potpisa novog ugovora, bio izricit da nema trika da igra. Ne znam sto ga je naceralo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Možda je do potpisa novog ugovora to bila šatrogistro priča za poslodavca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Verovatno nije hteo da rizikuje povredu bez ugovora. Potpuno logicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Vucevic je svakako na onom trzistu bio jedan od najboljih FA i realno je bilo da mu se status rjesi u prvih dan-dva free agencya, uopste nije bilo upitno oce li dobiti taj ugovor vec od koga. Ima nesto jace od mjesec dana da je proslo od tog potpisa ugovora pa ne znam kako bi rizikovao on taj ugovor kad ga je dobio prije odlaska na pripreme. Vucevic je nedje prije FA rekao da jos nije siguran oce li igrati a ne da je "bio izricit da trika nema da igra" (sto je krajnje maliciozno i neposteno reci za nekog poput njega) sto je obzirom na njegovu situaciju pred FA bio pametan potez jer niko ko ocekuje neki veci ugovor nece da ugrozi tu pregovaracku poziciju pricom kako nije 100% posvecen. Vucevic je inace igrao za CG na svakom vecem takmicenju na koje smo se plasirali mimo onog ljeta kad se pokacio sa Lukom tako da sve i da je odlucio da ovo ljeto propusti ne vjerujem da bi mu mnogo zamjerili ljudi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 10 minutes ago, MrTwister said: Vucevic je nedje prije FA rekao da jos nije siguran oce li igrati a ne da je "bio izricit da trika nema da igra" (sto je krajnje maliciozno i neposteno reci za nekog poput njega) sto je obzirom na njegovu situaciju pred FA bio pametan potez jer niko ko ocekuje neki veci ugovor nece da ugrozi tu pregovaracku poziciju pricom kako nije 100% posvecen. Vucevic je inace igrao za CG na svakom vecem takmicenju na koje smo se plasirali mimo onog ljeta kad se pokacio sa Lukom tako da sve i da je odlucio da ovo ljeto propusti ne vjerujem da bi mu mnogo zamjerili ljudi. Covek mi licno rekao, nema tu nista maliciozno, obozavam Nikolu do imbecilnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 6 hours ago, uini said: @MrTwister daj savet dje da nađem dobar stream za 20:30 fra-mne 6 hours ago, MrTwister said: Mislio sam odje da pišem pm@Beonegro da nam se smiluje i pomogne oko toga al sve su prilike da cu tražiti po netu ovaj RMC francuski. http://livetv.sx/enx/eventinfo/833850_france_montenegro/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) Sad ce za 20min biti Argentina-Brazil sa istog turnira, probacu da nadjem stream pa cu zakaciti Edit: ne uspevam nigde da nadjem, ako neko ima vise srece neka pise Edited August 15, 2019 by Manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 58 minutes ago, Manu said: Sad ce za 20min biti Argentina-Brazil sa istog turnira, probacu da nadjem stream pa cu zakaciti Edit: ne uspevam nigde da nadjem, ako neko ima vise srece neka pise http://livetv.sx/enx/eventinfo/833849_argentina_brazil/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 http://feed2all.org/basketball/feed-argentina-brazil-2all3m23l 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) Starac Skola od 100tinu leta Edited August 15, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Mancaris ispao sa spiska. Nije ono sto je bio, ali opet pomalo neocekivano, imaju samo Slukasa i Kalatesa od bekova sada + 3 nedokazana igraca. Ispao takodje i treci burazer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Odlicno parla spanski Aca. bas lagano.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Ala parla Aca spanski, k'o maternji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 ^ Jbg 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Kako parla Aca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Grci će stvarno biti ekipa koja u danu kad Kalates i Papanikolau budu pogađali šuteve mogu da igraju sa svima uključujući i Amerikance, a isto tako u danu kad ne budu mogli d se sastave sa košem neće nikome moći da ubace 70 poJena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Aco je živio 3 godine u Španiji, što ne bi parlao? Meni je čudnije da sa solidnim znanjem španskog ne može da se prebaci na portugalski za nekoliko meseci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 uh koliko neznau Francuzi, dok im se parira fizički nemaju rešenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 ovi tviter linkovi me teraju da se registrujem, jel ima nešto jednostavnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 imas ovaj prvi link pored chrome ikonice nije losa tekma, vucevic&dubljevic fino funkcionisu zajedno, standardno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 http://livetv.sx/enx/eventinfo/833850_france_montenegro/#webplayer_alieztv|94322|833850|1223424|275|3|en Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) 8 minutes ago, Manu said: imas ovaj prvi link pored chrome ikonice nije losa tekma, vucevic&dubljevic fino funkcionisu zajedno, standardno ma ne jebe me 2% These links can be viewed in any up-to-date browser. Sometimes the flash plugin is required. Flash plugin download page a ne mere da kliknem na ovo nema veye, imam pive jos edit ok skapirao. hvalaaa Edited August 15, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts