OnionKnight Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 (edited) Otkazao i Lowry, to mi je bilo očekivano. Edited August 12, 2019 by OnionKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Bummer, jedino sam njega hteo da gledam kako przi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Misliš kako chooukuje ho ho ho. Jebote Amerikanci će odrediti 12 za Kinu pa ce im i tad otkazivati. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Prvo sam se zapitao ko ce sad da coukuje al sam se setio da ide i Falkon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 2 hours ago, MrTwister said: Nikola Ivanović, Derik Nidam, Ognjen Čarapić, Suad i Sead Šehović, Petar i Aleksa Popović, Jovan Kljajić, Dino Radončić, Nemanja Radović, Milko Bjelica, Bojan Dubljević, Marko Todorović i Nikola Vučević. Ovo je 14 što je ostalo CG nakon sto su otpali Vranjoza i Djurisic zbog povreda i još uvijek neizvjesno oće li moći Blagota da se oporavi i bude u konkurenciji za roster. 1- ec level 2- fiba lc 3- fiba lc 4- fiba lc 5- nba level ukupna ocena 2,6 13 minutes ago, OnionKnight said: Otkazao i Lowry, to mi je bilo očekivano. zar on nije bio od onih sto je dao garnacije da ce igrati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 15 minutes ago, n4l1m said: zar on nije bio od onih sto je dao garnacije da ce igrati? Nisam siguran, ali nije u zavidnom zdravstvenom stanju, tako da mu je pametnije da se spremi za sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Kada Greg otkazuje...cuo sam da ga muci zeludac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 2 hours ago, Beonegro said: Samo sinoć protiv ASVEL-a, dobili 20. Sad za vikend igraju protiv Francuske, Argentine i Brazila u Lionu, ne znam tačno kojim redosledom Sve za vikend igraju??? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Cekaj, je l' mislimo na istog Blagotu Sekulica, ima neki novi mladi koji se tako zove? On jos igra kosarku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 7 hours ago, McLeod said: On jos igra kosarku?? Da, da, Blagota je kralj, 37 godina, praši 20+ minuta u ACB ligi i daje 10ak poena po meču, imao i jednu partiju sa 27 poena. Baš cenim igrače sa ovih prostora koji su spremni da igraju do tih godina, na jako visokom nivou. Retkost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Znam da je igrao u Fuenlabradi valjda, prosle sezone ne znam, ali mi je neverovatno da je i dalje konkurenciji za crnogorski tim, oni bar imaju visokih za izvoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 7 hours ago, 34Barkley said: Sve za vikend igraju??? 😛 U četvrtak u 20h30 zdomaćinom 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Video sam ga na aerodromu pre par nedelja, zategnut je odlično za te godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Od petka krecu jako interesante prijateljske, osim Akropolis Kupa i turnira u Francuskoj, bice i dve provere Amera protiv Spanaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Ima to dosta i do gradje. Blagota je uvijek bio kao vreteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 (edited) Lauri otkazao! Idemoooooooo 😄 Edited August 13, 2019 by medobrundo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Sad videh da je Nidam ubacio 37 poena Asvelu, bice veoma znacajan igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Samo da izjavim da znam da su igrači CG bili jako disciplinovani u Kolašinu dok se stručni štab napijao svake večeri u Napoleonu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Po meni je Grcka uz nas najjaca ekipa na prvenstvu, ako ne racunamo USA. Gledam sastav, gomila je kvaliteta tu i jedna zver. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Dajte sastav grčke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Crni Grk ce opet biti provaljen u FIBA takmicenju kao pre dve ,tri godine kada su mu se hrvati sklanjali a ovaj bacao cigle, kakvi bre grci ispadaju u cetvrtfinalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Fizički besprekorna ekipa, ali im vidno fali materijala spolja (bekova/šutera) i pitanje je koliko starija garda može da izvuče (Printezis i Burusis). Viđeni su za bully ball. Kostas Sloukas Nick Calathes Vaggelis Mantzaris Antonis KoniarisGiannis Athinaiou Giannoulis Larentzakis Kostas Papanikolaou Thanasis Antetokounmpo Giannis Antetokounmpo Ioannis Papapetrou Giorgos PrintezisKostas Antetokounmpo Panagiotis Vassilopoulos Giorgos Papagiannis Giannis Bourousis Konstantinos Mitoglou 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 6 minutes ago, Miki8 said: Crni Grk ce opet biti provaljen u FIBA takmicenju kao pre dve ,tri godine kada su mu se hrvati sklanjali a ovaj bacao cigle, kakvi bre grci ispadaju u cetvrtfinalu. Ne bih se ja kladio na to, napredovao je u sutu dosta. Groznu odbranu mogu Grci da igraju, slavni dani Jorgosa Sigalasa se vracaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Već sam pisao, meni su Grci brutalni. Znamo kakva je situacija sa Frikom, pa da je okružen nekim Senegalcima, bili bi opasna ekipa. A kamo li ovi igrači sa kojima igra, sve preiskusni EL i reprezentativni igrači. Ono što ste već rekli - dali im šuta, sve ostalo je tu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 15 hours ago, MrTwister said: Vjerujem da ce biti streamova jer kapiram da ce neka francuska tv prenositi turnir tamo Prenosi RMC Sport sve tekme, sad sam nasao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts