Laki21 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 (edited) 40 minutes ago, Kosjan Willavić said: Daj bre Laki, ne zafrkavaj. A Mitrovic je Dikembe Mutombo? Nama je covek koji je veci deo karijere bio krilni centar bio prvi izbor ove godine. A da nece biti Petrusev koji je ozbiljan prospekt, iako je lelemud u odbrani. S druge strane, bas bi dosao kod trenera koji bi mu pomogao da to unapredi. A i Tarzuski i on ne bi imali hirurski podeljenu minutazu, variralo bi zavisno od forme, protivnickih centara i slicno. Gle, kod Radonjića NIKADA neće biti prvi centar igrač koji je promaja u odbrani. Mitrović je za Petruševa trenutno odbrambeno Hakim Olajdžuvon lično i personalno. Dakle, biće treći centar (naravno pod pretpostavkom da dovedemo nešto zaista upotrebljivo za prvog). Primam opklade, 15 dana avatara po izboru pobednika. Račun se svodi na polusezoni, to je dovljno vremena da se kristališu uloge. PS Uloge - prvi, drugi, treći, posmatramo po prosečnoj minutaži na terenu u EL nakon pola odigranih kola. Edited June 17, 2022 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 (edited) Laki, nosičeš Nebojšu Čovića na avatar. Ili još gore - njegovog sina. Edited June 17, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Ajde lepo da sačekamo da vidimo ko će da nam potpiše. Ako ostane kombinacija Poljak, Petrušev i Mitrović, ostaju uslovi opklade 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Može i bez dolaska Poljaka da se napravi opklada. Svakako je poenta opklade minutaža Petruševa i Mitrovića. Ja bih glavu na giljotinu stavio da će Petrušev imati veću minutažu od Luke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Poljak nije Poljak nego Amerikanac. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 22 hours ago, Darko Pancev said: Za Kaleba izmislio kosarku i kod nas bi igrao prvu peticu a nije skup sigurno Nama na ovaj kostur treba tri kvalitetna El igraca a ne moguci talenti iz Ec koji cemozda proigrati Nama treba skauting i to kvalitetan. KKP je doveo onu dvojicu, pa nisam bas video da su nesto napravili. Ni smo siromasi, a siromasi moraju da tragaju za potencijalom, a ne za dokazanim kvalitetom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 7 hours ago, Laki21 said: Ajde lepo da sačekamo da vidimo ko će da nam potpiše. Ako ostane kombinacija Poljak, Petrušev i Mitrović, ostaju uslovi opklade 🙂 Vazi Laki, imamo opkladu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 8 hours ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Laki, nosičeš Nebojšu Čovića na avatar. Ili još gore - njegovog sina. Glupo mi je zbog one situacije koju je imao, ali ako dobijemo, a dobicemo opkladu, ne ginu mu Tadija ili Milko npr 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Petrusev kao prvi centar je dobar izbor, gledacemo napadacku kosarku. Naravno, ako dodje i Kaleb, uz ostanak Mitrovica bice to fin centarski par. Imacemo sut, sirinu, igru na postu, pnr, prostora za plejmejkere, povratne pasove. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Верујем да ће домаћи играчи који се враћају у српску клупску кошарку своја опредељења имати на основу навијачког кључа. Огромна сензација би била за мене да Петрушев заврши у Звезди а ако постоји и промил шансе за Гудурића не могу да га замислим у црно - белом... Ако Недовић, Гудура буду код нас онда ћемо бити репка у малом, што је за сваку похвалу. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Allerik Freeman slobodan i trazi angazman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 8 minutes ago, Veteran said: Allerik Freeman slobodan i trazi angazman. Ja sam više za Redžija Frimena - neverovatno iskusan, već je osvajao ABA ligu, pravi vođa, rečju - prfekt fit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 17 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Надам да би могао бар на 2 године да потпише, мада сам прочитао негде да ће опет бити једногодишњи... Мало је без везе овако ако и друго лето за редом продужи само на годину дана. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Je li Cirbes zavrsava karijeru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Citam redovno, a retko pisem... Moja zelja na poziciji C bi bio Ajzea Hartenstajn... Sad koliko je to realno 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Ако ме не вара сећање он је већ био једном жеља клуба али се не сећам да ли нека доселекција или пре почетка сезоне. Знам да је добио нови уговор и остао у НБА па на крају није било ништа од тога. 27 minutes ago, Webad said: Citam redovno, a retko pisem... Moja zelja na poziciji C bi bio Ajzea Hartenstajn... Sad koliko je to realno 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Mislim da je bio pre sezone ako ne pronadje angazman u nba,ali su ga potpisali Klipersi,on je opasan igrac al mislim da sada nemamo sanse kod njega svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 On je u robijinom tefteru, otpisite to odmah. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Robijin tefter prema ciganima 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 1 hour ago, Webad said: Citam redovno, a retko pisem... Moja zelja na poziciji C bi bio Ajzea Hartenstajn... Sad koliko je to realno 🤔 Рецимо да је Немања Бјелица дупло реалнији. Страшно добру сезону је имао Ајзеа у Клиперсима. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 12 hours ago, Laki21 said: Gle, kod Radonjića NIKADA neće biti prvi centar igrač koji je promaja u odbrani. Mitrović je za Petruševa trenutno odbrambeno Hakim Olajdžuvon lično i personalno. au bre laki ajde neko drugi, nego luka i odbrana 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Kad smo kod želja moja je Matt Thomas mr 99% Timski orjentisan snajper davaj davaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 5 minutes ago, Babaduka said: Kad smo kod želja moja je Matt Thomas mr 99% Timski orjentisan snajper davaj davaj Oće ga Makabi, al ne bih se ja obazirao na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Ko ih sisa, ko pre devojci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts