Manoly Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 20 minutes ago, Darko Pancev said: Raspad sistema u najavi ,cekam samo jos i da Dobric i Kalina odu pa da u ekipi nemano nikog ko vredi u El okvirima ,izgleda ce za nas ovog leta vlazni snovi biti Cobs,Rid i Blazic Jes da si cigan, al preterani si pesimista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Šarac Posted June 26, 2022 Popular Post Share Posted June 26, 2022 Nema nista lepse nego kada u petak vece se iskljucis sa svih drustvenih mreza, dva dana das oduska sebi da se posvetis nekim drugim stvarima u zivotu. Verujte pomaze, i onda mnogo lakse mozete prihvatiti cinjenicu da je danas 26.06. 2022 a ne 26.09.2022 i da EL pocinje za par dana. Nisam zeleo da se vracam unazad ne znam koliko na topic, mogu samo da zamislim kakva je kuknjava ovde i da smo gotovi, Otkucao sam kilometarski post oko gasenja , podrske, sezonskih, cibone, bosne itd, pa sam pola sata uzalud kucao i jednim klikom sve obrisao, Ne zelim da otvaram teme sa jos 20 tak razlicitih misljenja, jer cemo se svi sloziti da se nikada necemo sloziti oko nekih stvari, Odnos Drzava/klub, navijac/klub, sponzori/klub Ne bih da repiliciram ali ukratko, @Setite se 2011 znam da si sa sugradjaninom pricao, i on kao i uvek zna dokle moze da prica i sta sme da prica a iskreno nikada on se nije ni bavio sa tim ko ostaje a ko ide, Bitno da on ostaje. Svaki igrac koji odlazi, odlazi jer se znalo to i pri kraju prvenstva da ce otici, naravno ovi bez ugovora su prvi na listi za odlazak, a sve dok odlaze otvaraju se mesta i za dolaske. Pa zar to nije i poenta i draz ovog foruma da prelazni rok traje sto duze i da ova tema uvek bude na kraju godine sa najvecim brojem upisa u totalu. Sto nam vise igraca ode, vise ce nam i doci. Da li istog, slabijeg ili boljeg kvaliteta, pa to cemo videt sta nam je i kako stari novi trener procenio. Hollins. Imao je zelju da ostane, pa cak i za malo povecanje ugovora, ali za cifru koju je dobio tamo , pa za toliko se nismo mogli pruziti, i on svakako vidi sebe tamo vise nego ovde cim je pristao. Sentimalnost se zavrsava oprastanjem na IG i best wishes, i vec koliko sutra kaci dres Makabija na profilnoj i vi ste najbolji bla bla bla. Ne samo on , vec svaki stranac, I nije prvi stranac koji je tako otisao od nas, taj model se pokazao uspesnim i mnogi igraci mogu uvek da se ugledaju na sijaset igraca koji su tako odradili ugovore kod nas i otisli na bolje. DeDa, secam se upisa jednog forumasa , kada ce nama igraci ostati na duze a ne samo da ih prodamo cim se pojavi neka ponuda, A gdin Davidovac je proveo skoro pa 7 godina kod nas ako racunamo FMP, tri ugovora je odradio, ako to nije kontinuitet, ja ne znam sta je. A sada malo o "intelegenciji" Davidovca koji je po dobro obavestenom forumasu otisao u najbogatiji klub Evrope za manje pare nego u KKCZ i to da zivi u gradu koji je posle Tokia i New Yorka drugi najskuplji grad za zivot na svetu. Alal mu vera sto se odlucio za takav finansijski potez. Cska vraca Milutinova za iste pare koje je imao i kada su igrali EL a sada ce DeDu da plate kao njihovo pomocne osoblje koji nosi peskire do svlacionice. Ja razumem da se malo pljucne, ali nemoj vredjati intelegenciju Davidovca koji je ubo ugovor svog zivota sto se tice finansija. @daba tebi sam preko tlf sve objasnio, skim sam sedeo danas i vrlo dobro znas koliko je sve realno sto sam ti ispricao.<Tvoj upis sam procitao, to je tvoje misljenje potpuno opravdano ali si se ogradio, da je to samo tvoje misljenje ali ne i informacija, ali da ponovim i ovde: - zasto je drzava platila 2 +1 milion za f4 u Beogradu? Da li je moguce da nije postojao nijedan drugi grad u Evropi koji je mogao da organizuje f4 ili postoje procedure u tim svim EU gradovima da bi se dobila organizacija koja se placa iz gradskog budzeta, da mora da prodje i javna rasprava i da neko odbori takvo izdvajanje sredstava, kod nas se to resava jednim pozivom i emailom sa mi hocemo, dajte nama , i gde treba do kada i koliko da se uplati, Pa kada dodjete nama ovde u Skardarlijiu da vas posle druge flase vina priupitamo, kako da ubacimo nasa dva kluba u EL, to mi politicki mnogo znaci a i vama je to parica tamo gde treba, nas ovde niko ne pita kako trosimo njijhove budzetske pare, a pri tom cemo javno na nasim medijama pricati kako smo zaradili 20 mil od gostiju, restorana, hotela itd, * sto i nije daleko od istine OTUDA I MOJ UPIS DAVNIH DANA BEZ OBZIRA NA REZULTAT U FINALU ABA LIGE DA CE NASA DVA KLUBA ICI U EL. Danasnjom izjavom Ostoje je samo demantovao sve nase kolege sa one strane plota da je njih EL zvala da dodju i da nisu nista platili. NE placeno je 3 miliiona, a neka bude da je KKP dao 500.000 eur kao sto je izjavio Ostoja. Date su pare da bi se oba nasa kluba obezbedila da igraju EL. Drugo je pitanje da ima obraza i da kaze da su dali 500 k a nisu platili porez tj da duguju skoro 6 miliona. Pa koga zabole za porez kada je KKP u pitanju, za njihove navijace i ne treba da placaju jer nista od drzave i ne dobijaju. Populista je preCerdnik ove drzave, svi sportski savezi se kunu u njega, sportisti koji nastupaju za reprezentaciju po osvoljenim medaljama tri dana po osvajanju pare su im na racunu, Za vreme Tadica godinama su cekali svoje nagrade, savezi nisu imali ni za pripreme ekipa, sam Djilas je pokrivao minus KSS iz svog dzepa i sada neko moze da pomisli da posle svega da ce on da dozvoli sebi da zavrne slavinu KKCZ i kaze ko vas jebe sto ste usli u EL, ja sada ne dam pare. Po popularnosti FK CZ< FKP< KKCZ <KKP, samo je Novak Djokovic po interesovanju, popularniji od ova 4 brenda i sada ce on da dozvoli da KKCz pusti niz vodu? Ja se odjavljujem odavde na godinu dana onog trenutka kada neko iz kluba pa makar to bio NC i kaze javno mi odustajemo od EL jer nemamo novca jer nam drzava ne zeli dati obecano. To se nece destiti kao sto se nije desilo ni u proteklih 10 godina. Druga je stvar sto se mi ovde prisecamo vremena kada je sve islo u KKP a mi imali dve godine bez sponzora i ispadali iz lige, a zaboravaljamo vreme Sagadina i para koje su se tada upumpavale. Oba kluba dobijaju pare, na klubovima je kako ce te pare utrositi, i kakve ce rezultate napraviti. Drzava tu nece da se mesa i da govori kojeg igraca bi trebali uzeti, a koga ne. Kakav god da je NC, on ne zeli da ode iz KKCz kao gubitnik i da kaze ja ovo vise ne mogu, otici ce jednog danas svakako, ali sa cistim racunima, i mozda smo i taoci njegovog poslovanja i razmisljanja da ne zeli da ostavi KKCZ sa istim minusom kao i kada je preuzeo, a sa tim budzetima koji bi ovde nasi navijaci zeleli da imamo bi to imali za par godina. Pravi dramu da bi mi dobili vece pare kako bi napravili iskorak, ali to je vec na klubu da napravi taj iskorak ali ne preko drzavnih sponzora vec preko privatnih, a to KKP ima sada, to nije problem KKP vec problem KKCZ zasto takvih nema. Zasto nema privatnih firmi oslonjenih na drzavne poslove u sponzorskom pulu KKCZ vec su kod KKP, I tu nema se sta zameriti, svi ti koji su u poolu KKP su istinski partizanovci, sem Vese Jevrosimovica jedne godine sa Teslom koji je po nalogu morao tamo biti sponzor svi sadasni sponzori su pravi grobari i imaju para. Nordeus excluded. Da zavrsim, nista nije za kataklizmu, moramo proci kroz period zahvaljivanja, nije DR lud da zadrzava bilo kog igraca koji dobije bolju ponudu od nase, svestan je i on ko koliko vredi i koliko mi mozemo dati, jer ce DeDa naplatiti sada u Cska za dve godine ono sto kod nas ne bi sakupio od prvog do poslednjeg dana karijere. Na njemu je da te igrace zameni drugim, boljim,mladjim ako je ikako moguce. Da vas podsetim jos jednom26.06.2022 JESTE TOPLO NAPOJU ALI COOL DOWN . 46 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 @Šarac Hvala puno na postu i na izdvojenom vremenu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 https://youtu.be/KsKWvV1hoCM Na 04min 15sec odgovor zašto CSKA. Fala Dedo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Ove sezone Davidovac je odigrao 80 utakmica (otprilike), za CSKA naredne sezone sumnjam da ce odigrati vise od tridesetak, i to sa timovima od kojih CSKA ima dvostruko ili petostruko bolji tim. sto se tice kosarkaske strane i zelje za napredovanjem, mislim da je Davidovac odlucio da krene silaznom putanjom. nadam se da ce finansijski makar to uspeti da nadoknadi. kako bilo, hvala DeDa za sve, neizbrisiv trag ostaje iza tebe u tvojoj Zvezdi gde si uvek dobrodosao. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Znaci, spasa nam nema, propasti necemo. OK, dobro i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 10 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 6 hours ago, Čvarkov said: Sakupio sam par postova komšija o Dedi i Kobri, ako nekom nije jasan njihov doprinos onda jbg. Mnoge postove sam verovatno prevideo. To ne menja zaključak, uz Radonju i Kalinu, njih dvojica su zdrav temelj za dalje uspehe. to su samo neki koji hoce to da priznaju, ostali su se tesili da se to da ih deda i dobri dobijaju iz godine u godinu ne desava. uostalom ni kod nas nisu nikad imali kredit za sve sto su pokazivali iz godine u godinu. 5 hours ago, NikadProtivKaline said: zato sto se sa iste sise hrani samo je jbg 2. SNS liga u odnosu na limara, a tesko mu to da prizna nebojsa covic je druga liga u odnosu na limara iz prislonice koga duh tretira kao kera? nebojsa covic je jaci od sns-a i sns mu ne moze nista. kao sto je recimo jaci bajatovic. ili zorana mihajlovic. ili mnogi drugi. a cova je jaci od svih njih zajedno plus je premazaniji i iskusniji od svih zajedno. i ima armiju navijaca koji ne bi dali na njega. cova je mozda bivsi db, mozda je mason, mozda je cia, mozda ovo mozda ono ali cinjenica je da mu niko pa ni duh ne moze nista. da mogu sutnuli bi ga odavno i kupili poene kod javnosti/naroda na racun uspeha kk. to je kao da za kristijana kazes da je 2. liga u odnosu na gobelju. i tu pricamo samo o politickoj moci, drustvenom uticaju, sposobnosti u biznisu i pravljenu kesa i tako tim vansportskim temama. o kosarci i tom polju nema potrebe ni pricati. tu je kristijano protiv rezervnog golmana fk prislonica. 4 hours ago, Markoss said: nisam bas siguran ni da ce biti dovoljna krvava kolena i borba bre kad Partizan bude imao tri Pantera. daj boze da uzmu jos dve rupe u odbrani i igraca koji kad ih pritisnes nestaju. to djenka jede za dorucak uz jogurt. 3 hours ago, Manoly said: Ne treba na taj nacin nikada govoriti o igracu kakav je Davidovac, koji je sebe ugradio u sve uspehe Zvezde u ovoj modernoj istoriji kluba, uz izuzetan doprinos u mnogo vaznih zavrsnica i meceva koji su zivot znacili. ja ne mogu prihvatiti cinjenicu da deda vise nece biti tu. nekako on i dobric su ti koji su uvek tu, neockivana sila koja se pojavljuje i resava stvar. vade stvar. navikao sam se na dedu, tesko ce biti kad krene sezona a njega nema. sa kosarkaske strane decko je suvo zlato, moze sve od 1-5, talentnovan, igra glavom, nesebican, ima i igru ledjima, popravio odbranu. kao sto el komentator rec u klipu koji je postavljen, igra u svom ritmu. kao jokic. ili bodiroga. za nas neprocenjiv. ali sta da se radi, zivot ide dalje. za mene ce uvek ostati legenda kluba! 1 hour ago, Kronostime said: @1945 Ala si otvorio temu - svaka ti cast. gledaj to sa vedrije strane, doci ce bolji igraci. hocete buran prelazni rok, i sad kad ode pola tima i kad treba da dovedemo isto toliko igraca ne valja? sto se mene tice daj dobro jutro 5-6 puta. nedovic, bjelica/gudura, ilic, petrusev, rile. plus jaka! i djenka u doselekciji. jbt fmp ima vec sad 3 el igraca! duh zavrnuo slavinu samo nama, a fmp-u i komsijama se daje sakom i kapom. idem da gledam partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Sa jedne strane i meni krivo sa odlaskom Holinsa i Davidovca, a sa druge znam da cemo imati i konkurentan tim a verovatno i jaci, sto ce da se uvere ljudi brzo. Rece lepo Sarac pre neki dan prvo idu odlasci, pa produzivanja ugovora pa dolasci. Najbolje da ce svi da nam odu a niko nece da dodju, a znaju ljudi da cemo imati barem minimalan budzet od 7m, a ja vam kazem da cemo imati i veci. (moje prozivljno misljenje posto nemam pdf dokumenta) Aj da probam jos jednom za logicnim pitanjem, da li neko zaista misli da se Fmp pojacava Dzenkinsom i Kuzmicem i mozda Kuridzom a da ce Zvezda imati slabiji tim nego prethodne sezone? To sto je Partizanu dato koliko je dato sa 7. mesta Aba i nikakvih rezultata u Evrokupu odnosno nista tamo nisu zaradili, sto im je opet dato ni iz cega sve to i vise... To je njihova stvar, i drzave. Mi znamo da na novac koji smo imali prosle sezone da smo ustedeli i 500k za centra kog nismo doveli, Sarac bese najavio i povratak nekog manjeg sponzora, poskupele su sezonske znacajno a prodace ih se u najmanje ruku isto a ja verujem i vise(a moguce i da se bira trenutak iz nekih drugih razloga da malo probude inat kod Zvezdasa). Dakle treba razdvojiti to sto ce Partizan biti znacajno jaci i sto se u njih sipa ne znaci da mi necemo biti jaci. Da li je bolje zadrzati kosur tima-u teoriji da, u praksi se mozda pokaze i drugacije. Pa u ovoj sezoni smo promenili citav tim u odnosu na proslu pa smo osvojili sve trofeje u tezim uslovima i imali vise pobeda u Evroligi. Kao sto napisah i nakon odlaska Holinsa, posle kise dodje sunce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 32 minutes ago, Šarac said: @Setite se 2011 znam da si sa sugradjaninom pricao, i on kao i uvek zna dokle moze da prica i sta sme da prica a iskreno nikada on se nije ni bavio sa tim ko ostaje a ko ide, Bitno da on ostaje. Svaki igrac koji odlazi, odlazi jer se znalo to i pri kraju prvenstva da ce otici, naravno ovi bez ugovora su prvi na listi za odlazak, a sve dok odlaze otvaraju se mesta i za dolaske. Pa zar to nije i poenta i draz ovog foruma da prelazni rok traje sto duze i da ova tema uvek bude na kraju godine sa najvecim brojem upisa u totalu. Sto nam vise igraca ode, vise ce nam i doci. Da li istog, slabijeg ili boljeg kvaliteta, pa to cemo videt sta nam je i kako stari novi trener procenio. to samo neznalice mogu da prizeljkuju, ja sam ocekivao max 3-4 nova igraca.. pogotovo sto mi nismo armani da mozemo da dovedemo 12 ubica, a nije da postoji baza domacih igraca koji mogu da nadomeste odlazak i ovih skromnih koje vec imamo.. opet kaem ne osudjem potez dede niti ima ko sta da mu zamera.. samo govorim sta je sustina, a sustina je da se oni vise boje naseg deda od 250k, nego sto se mi bojimo njihovog lideja od 1m.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 2 hours ago, Kronostime said: @1945 Ala si otvorio temu - svaka ti cast. edit: Iz Zvezde, zna se. Ljudi, nasao sam resenje ispod radara. Dedin brat! Bio kapiten Proletera znaci da su muda tu i genetika je cudo, plus izgleda konstantno lider a ne samo kad zagusti cim je bio kapiten... A i bolje izgleda fizicki, slika je od danas a i ova vest. Davidovac>Davidovac 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) Svaka cast za post @Šarac, imao sam odredjene rezerve prema tebi i tvojim postovima, sto se znacajno promenilo u poslednje vreme. Vrlo realno sagledavanje situacije i nadam se da dezurni histericni forumasi predvodjeni otvaracem ove teme sad mogu malo da odahnu i izadju iz paranoje Edited June 26, 2022 by bosMan_jr 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 7 minutes ago, 1945 said: Sa jedne strane i meni krivo sa odlaskom Holinsa i Davidovca, a sa druge znam da cemo imati i konkurentan tim a verovatno i jaci, sto ce da se uvere ljudi brzo. Rece lepo Sarac pre neki dan prvo idu odlasci, pa produzivanja ugovora pa dolasci. Najbolje da ce svi da nam odu a niko nece da dodju, a znaju ljudi da cemo imati barem minimalan budzet od 7m, a ja vam kazem da cemo imati i veci. (moje prozivljno misljenje posto nemam pdf dokumenta) Aj da probam jos jednom za logicnim pitanjem, da li neko zaista misli da se Fmp pojacava Dzenkinsom i Kuzmicem i mozda Kuridzom a da ce Zvezda imati slabiji tim nego prethodne sezone? To sto je Partizanu dato koliko je dato sa 7. mesta Aba i nikakvih rezultata u Evrokupu odnosno nista tamo nisu zaradili, sto im je opet dato ni iz cega sve to i vise... To je njihova stvar, i drzave. Mi znamo da na novac koji smo imali prosle sezone da smo ustedeli i 500k za centra kog nismo doveli, Sarac bese najavio i povratak nekog manjeg sponzora, poskupele su sezonske znacajno a prodace ih se u najmanje ruku isto a ja verujem i vise(a moguce i da se bira trenutak iz nekih drugih razloga da malo probude inat kod Zvezdasa). Dakle treba razdvojiti to sto ce Partizan biti znacajno jaci i sto se u njih sipa ne znaci da mi necemo biti jaci. Da li je bolje zadrzati kosur tima-u teoriji da, u praksi se mozda pokaze i drugacije. Pa u ovoj sezoni smo promenili citav tim u odnosu na proslu pa smo osvojili sve trofeje u tezim uslovima i imali vise pobeda u Evroligi. Kao sto napisah i nakon odlaska Holinsa, posle kise dodje sunce... Prosle godine gorivo na pumpi mi bilo u ovo vreme 139.9 dinara litar, a danas 212 dinara. to je poskupljenje od koliko % Sezonska za parter bila prosle sezone 16.000 dinara, ove ce biti 18.000 dinara, ili ti za 10 utakmica El mi se isplati sezonska. ABA I PASTETA LIGU I NE RACUNAM ODAVNO ali koliko ce mi kostati vise ove godine dolazak u pionir zbog povecanje cene goriva, to niko ne racuna, nego se gleda da li je poskupela sezonska znacajno !!??? Ne, najbolje da su pojeftinili ili jednostvano neka otvore kapije i neka svi ulaze za dzabe jer eto nema se za sezoske, dnevne,sve je skupo , ali sa gorivom naM jebase mater kako privatno tako i im koji zivimo od tog istog trosenja goriva u ogromnim kolicinama. Tu nam sve potaman i nema gde da protestujemo, e pa ja ovde protestujem zbog cene goriva 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Pakuj uz Davidovca i ovog Džabara, treba centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Just now, bosMan_jr said: Svaka cast za post @Šarac, imao sam odredjene rezerve prema tebi i tvojim postovima, sto se znacajno promenilo u poslednje vreme. Vrlo realno sagledavanje situacije i nadam se da dezurni histericni forumasi predvodjeni otvaracem ove teme sad mogu malo da odahnu i izadju iz paranoje Ipak neces iskoristiti priliku da me propustis na svakih par upisa, nekada u sali onako provuceno kao pre neki dan a nekada i ovako, iako ja tebe nikada nigde prozvao, ovo ti je 4. put, sada sam nazvan i dezurnom histerijom, tebi na cast. Od mene nikada nece niko cuti da prozivam nekog naseg igraca ili trenera, nikada. Kao sto vidis moja dva upisa danas kada svi mrace su pozitivna i pokusavam da nasmejem ljude malo, a slobodno vreme koristim i da doprinesem na ovoj temi na edukativni(amaterski) nacin da se tako izrazim. I znaj kako god pokusao da me zoves i trudio da iznerviras i da navuces na ban, znaj da cu ti odgovarati sve smirenije i smirenije. Ziv bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 47 minutes ago, Šarac said: Danasnjom izjavom Ostoje je samo demantovao sve nase kolege sa one strane plota da je njih EL zvala da dodju i da nisu nista platili. NE placeno je 3 miliiona, a neka bude da je KKP dao 500.000 eur kao sto je izjavio Ostoja. Date su pare da bi se oba nasa kluba obezbedila da igraju EL. Drugo je pitanje da ima obraza i da kaze da su dali 500 k a nisu platili porez tj da duguju skoro 6 miliona. Pa koga zabole za porez kada je KKP u pitanju, za njihove navijace i ne treba da placaju jer nista od drzave i ne dobijaju. ovo treba postavljati na svakoj stranici topinga, samo tesko da bi prolazilo nekaznjeno, posto istina boli i narusila bi se tanana osecenja znamo koga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 9 minutes ago, n4l1m said: to samo neznalice mogu da prizeljkuju, ja sam ocekivao max 3-4 nova igraca.. pogotovo sto mi nismo armani da mozemo da dovedemo 12 ubica, a nije da postoji baza domacih igraca koji mogu da nadomeste odlazak i ovih skromnih koje vec imamo.. opet kaem ne osudjem potez dede niti ima ko sta da mu zamera.. samo govorim sta je sustina, a sustina je da se oni vise boje naseg deda od 250k, nego sto se mi bojimo njihovog lideja od 1m.. Ove sezone smo u odnosu na proslu doveli 7 novih igraca, I slovima ( SEDAM). Ne vidim da si to zapazio pocetkom godine , sva je prilika da cemo to uraditi i ove godine, a to smo radili i godinama i pre. Nista na sta vec nismo navikli. Samo da onaj koji bira odabere kako treba, i da ne bude Nadzorni odbor kriv nekome sto DR nije odabrao po volji forumasa ovde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 18 minutes ago, n4l1m said: to samo neznalice mogu da prizeljkuju, ja sam ocekivao max 3-4 nova igraca.. pogotovo sto mi nismo armani da mozemo da dovedemo 12 ubica, a nije da postoji baza domacih igraca koji mogu da nadomeste odlazak i ovih skromnih koje vec imamo.. opet kaem ne osudjem potez dede niti ima ko sta da mu zamera.. samo govorim sta je sustina, a sustina je da se oni vise boje naseg deda od 250k, nego sto se mi bojimo njihovog lideja od 1m.. Od domacih igraca bukvalno otisao samo Davidovac. Umesto njega Dalibor Ilic za slicne pare i tu smo negde. Umesto Kuzmica Petrusev i vec smo bolji sa bazom domacih igraca. Ako ode Kalinic to ce biti veliki minus, ali oet dobijas skoro milion da dovedes nekog, a Vilbekin je otisao u fener, Gudura visi, tako da ne vidim cemu panika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) 9 minutes ago, Šarac said: Ove sezone smo u odnosu na proslu doveli 7 novih igraca, I slovima ( SEDAM). Ne vidim da si to zapazio pocetkom godine , sva je prilika da cemo to uraditi i ove godine, a to smo radili i godinama i pre. Nista na sta vec nismo navikli. Samo da onaj koji bira odabere kako treba, i da ne bude Nadzorni odbor kriv nekome sto DR nije odabrao po volji forumasa ovde. tehnicki gledano doveli smo 6, zirbes je bio sekjuriti.. za ovu sezonu, opet kaem ja sam personalno ocekivao 4 igraca.. zamena za woltersa, centar, cetvorka i neki svinger(tm) wishful thinking gudura nesto tipa nebo, luka miki, deda kalina, dobric, lazarevic gudura, hollins, lazic zo, ivanovic pa da se osvoji el uz minimalan badjet.. 3 minutes ago, Everlook said: Od domacih igraca bukvalno otisao samo Davidovac. Umesto njega Dalibor Ilic za slicne pare i tu smo negde. Umesto Kuzmica Petrusev i vec smo bolji sa bazom domacih igraca. Ako ode Kalinic to ce biti veliki minus, ali oet dobijas skoro milion da dovedes nekog, a Vilbekin je otisao u fener, Gudura visi, tako da ne vidim cemu panika. ne moze da visi, kad je pod ugovorom.. isto ko sto i cska ne da pangosa dok se ne plati obestecenje.. Edited June 26, 2022 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Ja jos nisam dobio odgovor u cemu je Deda toliko bolji od Ilica? Izuzmimo utakmice protiv Partizana a niko nam ne garantuje da Ilic nece biti taj koji ce isto vaditi stvar protiv komsija. Godine- Ilic Atletske sposobnosti- Ilic BBIQ- Deda Sut za 3- Deda Sut za 2- Ilic Slobodna bacanja-Isti Defanziva- Ilic Ne znam, prilicno cemo slicno proci, drugacije prednostin i mane al nema neke bitne razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 5 minutes ago, Redstar0356 said: Ja jos nisam dobio odgovor u cemu je Deda toliko bolji od Ilica? Izuzmimo utakmice protiv Partizana a niko nam ne garantuje da Ilic nece biti taj koji ce isto vaditi stvar protiv komsija. Godine- Ilic Atletske sposobnosti- Ilic BBIQ- Deda Sut za 3- Deda Sut za 2- Ilic Slobodna bacanja-Isti Defanziva- Ilic Ne znam, prilicno cemo slicno proci, drugacije prednostin i mane al nema neke bitne razlike. Bacanja Deda definitivno 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 23 minutes ago, 1945 said: Ipak neces iskoristiti priliku da me propustis na svakih par upisa, nekada u sali onako provuceno kao pre neki dan a nekada i ovako, iako ja tebe nikada nigde prozvao, ovo ti je 4. put, sada sam nazvan i dezurnom histerijom, tebi na cast. Od mene nikada nece niko cuti da prozivam nekog naseg igraca ili trenera, nikada. Kao sto vidis moja dva upisa danas kada svi mrace su pozitivna i pokusavam da nasmejem ljude malo, a slobodno vreme koristim i da doprinesem na ovoj temi na edukativni(amaterski) nacin da se tako izrazim. I znaj kako god pokusao da me zoves i trudio da iznerviras i da navuces na ban, znaj da cu ti odgovarati sve smirenije i smirenije. Ziv bio. A jeste tacno da sam te par puta pomenuo, ne znam zasto, podsecas me na nekog Jovicu iz srednje, a nikako se nismo dobro slagali, mora da je to. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) Slažem se da Davidovac nije bolji od Ilića... On je mnogo bolji od Ilića. Bolji je za cirka 10 osvojenih trofeja u dresu Crvene zvezde, a od tih deset, za nekolicinu je među najzaslužnijima upravo on. Bolji je zbog toga što pokriva svih pet pozicija u timu, što je retko viđena polivalentnost. Bolji je zato što je dokazan EL igrač. Bolji je zato što je nebrojeno puta klačovao kad nam je bilo gusto. Bolji je zato što ga traži CSKA i što je prešao u jedan od najtrofejnijih klubova sveta. Bolji je jer je deo generacije Crvene zvezde koja je s trona svrgnula klub koji je prethodno bio najtrofejniji po osvojenim domaćim titulama. Bolji je zato što ga moja ćerka najviše voli od svih igrača Crvene zvezde, uz Radonjića više i od svih članova SD Crvena zvezda, a za Ilića je tek možda čula, pa je sada tužna toliko da je dolazak nekakvog Ilića neće uopšte oraspoložiti. Edited June 26, 2022 by Nek grmi jako 24 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Ima Ilic jos popare da jede da bi dostigao Davidovca, ipak ovaj godinama igra Evroligu, a Ilicu je Igokea vrhunac za sada. Daj prvo da ga potpisemo, pa cemo lako. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts