ćušpajz Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 ono što sam uspeo da vidim u 2-3 tekme eurocupa = holland je k'o upisan za nas, od stila igre preko mindseta. i'm in like a flynn! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Dobric i treba da ide na 3. Samo sto ja Hollanda ne pamtim kao nekog bas prefinjenog igraca sa loptom, koliko on moze da kreira u EL na dva to je pitanje. I on mi malo vise vuce na trojku. Ali lik igra odlicnu odbranu, ima karakter, muda, ok mi je potpis. Sto neko rece gore bolje on koji ce da grize nego neko jace ime koje ce da cascava prisustvom. Nedovic, Holland Dobric, Lazic, Lazarevic Meni je to korektno za ove dve pozicije. Cekamo tog keca i cetvorku, uz eventualno jos jednog centra. Edited July 12, 2022 by Del Piero 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 7 minutes ago, Kronostime said: Jos da navikne na strategiju Vlade Jovanovica. Ako je mogao na Alimpijevicevu, moci ce i na Vladinu. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 21 minutes ago, Milos 3.14 said: Odličan potpis, fajter , krvavokolenaš još jedan ovakav na tri ili 4 i može da se igra ratnički basket Može, kad imaš trenera koji gaji takvu košarku ili onog koji to može da nametne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 7 minutes ago, Mile1 said: #dovlaeffect Idemo dalje Iznenadjujuce, Dovlaeffect zvuci manje cringy nego Obraeffect 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 11 minutes ago, necke said: Ako ce da igra SG kao zamena Nedovicu ja zadovoljan ja sam nešto stekao utisak da može i na SF ili tripujem (nisam baš pažljivo gledao tih par tekmi)? ne mora obavezno da startuje ali po meni je cela poenta da oponira nedovićevoj odron odbrani, tj da bude u paru 196cm je solidno, s'obzirom da je dobar defanzivac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 8 minutes ago, Filbi said: A crnogorci ? 🙂 Pa nemoja nam braću bar ovdje ocjepljivati od nas. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 4 minutes ago, Casaubon said: Iznenadjujuce, Dovlaeffect zvuci manje cringy nego Obraeffect 😂 Ne zvuci. Isto je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Cestitke novom igracu pa da i kod nas grize. Svakako cemo biti underdogs u EL pa da se posibamo sa svima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Njega je onda najavio kum? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 10 minutes ago, Ridji said: Može, kad imaš trenera koji gaji takvu košarku ili onog koji to može da nametne I have a dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Ne zvuci. Isto je. Toga se i bojim. Budu li igraci iznad njega, autoritet i to, dzaba nam i Dzejms (Majkl i Lebron). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, Aleksa said: Njega je onda najavio kum? Verovatno se na njega odnosilo. Cak je i Bogi pre neki dan objavio nesto vezano za pit bula, tako da je bilo logicno.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Opa, Nebojša skauting radar sa ABA i EL proširio na Bursu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Idemooooooooooooo! Tja, onako, mlako pojacanje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Kalina hvala ti za sve, došao si kada je bilo najteže, to ti niko neće zaboraviti ❤️ Holandu dobrodošlica, to je igrač za kojeg tačno znaš šta ti donosi. I karijerni procenat od 37% za tri u EC nije loš, obzirom da ne uzima malo šuteva. Edited July 12, 2022 by Green23 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 4 minutes ago, Aleksa said: Njega je onda najavio kum? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Loš nam je skauting na forumu što se tiče pojačanja, ne pratimo info od Bogija ispod radara. Sav fokus bio na kumu, Markosu i Miletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 @Markoss Da li smo ovim potpisom zatvorili pozicije 2 i 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Holand mene podseća na Rašona Tomasa, svakako likom i karakterom, a možda malo i načinom igre iako su drugačije pozicije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Receno je da dolazi igrac umesto Kalinica u slucaju da ode. I mislim da ce on biti starter. Sem ako se ne planira Dobric kao starter a Holand da pokriva i SF uz Lazarevica i Lazica... 1 minute ago, uvrnuto said: Holand mene podseća na Rašona Tomasa, svakako likom i karakterom, a možda malo i načinom igre iako su drugačije pozicije. U pravu si. Mada ja bih dodao da podseca malo i na Fajea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 33-godišnji igrač iz Burse koji je do skoro igrao portorikansku ligu? Meni ovo više izgleda kao pojačanje za Uvalinovu Zvezdu nego za evroligaša. Verovatno mu je glavna ulaznica što je jednom natrpao partizane. Baš čudan potpis. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Kvalitetan PF je MORANJE. Videh sada da je Singleton FA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Chaos Is Me said: 33-godišnji igrač iz Burse koji je do skoro igrao portorikansku ligu? Meni ovo više izgleda kao pojačanje za Uvalinovu Zvezdu nego za evroligaša. Verovatno mu je glavna ulaznica što je jednom natrpao partizane. Baš čudan potpis. Pre Burse igrao za Uniks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 minutes ago, Chaos Is Me said: 33-godišnji igrač iz Burse koji je do skoro igrao portorikansku ligu? Meni ovo više izgleda kao pojačanje za Uvalinovu Zvezdu nego za evroligaša. Verovatno mu je glavna ulaznica što je jednom natrpao partizane. Baš čudan potpis. Jesi ozbiljan, covek bio mozda najbolji igrac Uniksa iz kog je presao u Bursu, da ne pricam da ima ogromno iskustvo igranja u evropi i NBA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts