PERICA!!! Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Koje sranje... Kontam da recimo isti tretman i mi i komsije, sto bi po meni i bilo realno, ali onda kontam mi ne mozemo ni Holinsa da zadrzimo, a o Kalinicu da ne pricam, dok oni ladno zadrze najboljeg strijelca EL i to posle neuspijesne sezone, a o treneru i da ne pricam. Cisto sumnjam da da ti njihovi igraci i trenerinne traze garancije, plate i tim konkurentan. Smrdi brate za sve pare... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: to je uinijeva teza da ti valjda plata ide po godini staza voli uini da pretera, ne zameri on radi to iskljucivo iz ljubavi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: to je uinijeva teza da ti valjda plata ide po godini staza jeste to je moja teza. ajde idi uci ove nove clanove o vezanim rukama i nogama a ja necu da ti smetam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, Dropkick Murphys said: voli uini da pretera, ne zameri on radi to iskljucivo iz ljubavi kapiram ja sta uini radi puno se ovde pise gluposti pa onda on uzme da tera kontru samo se u tome zaigra i pretera i postane maltene isti taj ekstrem protiv koga se bori, samo na skroz drugoj strani 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: voli uini da pretera, ne zameri on radi to iskljucivo iz ljubavi btno je da ovde ima momaka sa eksel tabelama, koji znaju sve u cent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Koje mogućnosti realno imamo za trenera? Da budu realna , naravno. I po tom treneru ćemo verovatno i znati kakvi su nam ciljevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, uini said: jeste to je moja teza. ajde idi uci ove nove clanove o vezanim rukama i nogama a ja necu da ti smetam. nije lepo to podmetanje daj quote o vezanim rukama i nogama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: nije lepo to podmetanje daj quote o vezanim rukama i nogama slobodno me prijavi. ja ću tvoju teoriju o 3 miliona zvati vezanim rukama i nogama od 2011e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 2 minutes ago, StiviKivi said: Koje mogućnosti realno imamo za trenera? Da budu realna , naravno. I po tom treneru ćemo verovatno i znati kakvi su nam ciljevi. Ja mislim da ce biti ili Dusko Ivanovic ili Vlada Jovanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, uini said: slobodno me prijavi. ja ću tvoju teoriju o 3 miliona zvati vezanim rukama i nogama od 2011e. mozes ti da zoves kako hoces, i dalje je podmetanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, СтелаРоса said: Ja mislim da ce biti ili Dusko Ivanovic ili Vlada Jovanovic Pa iskreno napisao si dvojicu koji uopšte nisu isto ni platežno , ni po ciljevima koji bi im bili nametnuti ako se late kormila KK CzV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, СтелаРоса said: Ja mislim da ce biti ili Dusko Ivanovic ili Vlada Jovanovic Душко тешко да је реалан, мада би он значио бар неку привидну озбиљност у приступу. Ако дође Влада (а мислим да је он или неко такав реалнији), да се зна одмах колико је сати, мада није да се и сада не наслућује. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledaoc Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Covic je dostigao plafon u vodjenju kluba i mislim da mu je vreme da cuva unucice i da igra sah sa penzionerima, a sto se trenera tice moze matori Pirocanac ili Tomic sve ostalo je sviranje qrcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 1 minute ago, StiviKivi said: Pa iskreno napisao si dvojicu koji uopšte nisu isto ni platežno , ni po ciljevima koji bi im bili nametnuti ako se late kormila KK CzV Pa da, ali mislim da ni Covic jos nije siguran kojim putem ce krenuti. Sa Ivanovicem bi se verovatno pokusalo da se naprave instant rezultati, tj da se finansijsko napregnemo do maksimuma i dovedemo najbolje sto mozemo. Sa druge strane, sa Jovanovicem bi se pre svega skinuo pritisak sa kluba i ne bi se jurio rezultat po svaku cenu, nego bi se pokusalo nesto na duze staze sa mladjim i nedokazanim igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 (edited) Sa Radonjom ce kofere da pakuje i Kalina ,e da vidim sad moze li nesto gore sutra da se desi ,ko zadnji izadje nek ugasi svetlo Edited June 29, 2022 by Darko Pancev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 19 minutes ago, Miki28 said: 😂😂😂😂😂 Ae vidimo se Bitan si kao LA u ovogodisnjem PO NBA lige. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, Devil In My Pants said: Bitan si kao LA u ovogodisnjem PO NBA lige. 🙂 Pici na tvoju temu, nema potrebe da obitavas vise ovde. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, СтелаРоса said: Pa da, ali mislim da ni Covic jos nije siguran kojim putem ce krenuti. Sa Ivanovicem bi se verovatno pokusalo da se naprave instant rezultati, tj da se finansijsko napregnemo do maksimuma i dovedemo najbolje sto mozemo. Sa druge strane, sa Jovanovicem bi se pre svega skinuo pritisak sa kluba i ne bi se jurio rezultat po svaku cenu, nego bi se pokusalo nesto na duze staze sa mladjim i nedokazanim igracima. Ko god da dođe , ne treba da pokušavamo po svaku cenu da odgovorimo na ovo kod Partizana šta se dešava. Ja sam za nekog malo proverenijeg stručnjaka i da isto nema preveliki pritisak , koliko je to kod nas moguće uopšte. Neki ugovor na 2 god i da napravimo opet ekipu koja bi timski mogla da donese rezultat. Dakle treba nam neki sistem ponovo koliko je to moguće. Neće nama DR da se pojavljuje tu sigurno nekoliko god. Trebamo da to prihvatimo i idemo dalje. Što neko reče, jedan lep period je iza nas. Nije ovo kraj ni zvezde ni košarke. Dati nekom prostora da radi , i obezbediti tim koji neće baš da bude vreća za udaranje. Moje mišljenje neko je da NIJE BAŠ SVE TAKO LOŠE KAO ŠTO SE ČINI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 @NikadProtivKaline i @uini, smanjite tempo, realno možete do sutra ovako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, Kankkunen said: Prevod? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 5 minutes ago, gledaoc said: Covic je dostigao plafon u vodjenju kluba i mislim da mu je vreme da cuva unucice i da igra sah sa penzionerima, a sto se trenera tice moze matori Pirocanac ili Tomic sve ostalo je sviranje qrcu. "Matori Pirocanac" mi je komsija,stara kajla je to i mnogo dobar covek ali pored obaveza u repki ne vidim ga kod nas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Just now, Don Radonja said: Prevod? Novi trener Panatanaikosa Dejan Radonjic. Vodonosa Devil. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Полако... ТоталБаскет је потпуно непоуздан. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts