Hernangomez Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Just now, Laki21 said: Molim sve ljude ovde da ne sahrane sada druga Benita koji je mlad član foruma te je neiskusno nastupio, siguran sam da nije imao lošu nameru. Hahaha nista lose naravno, nisam upoznat sa pravilima ovde ali eto zeleo sam da podelim sa vama lepe vesti 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) 5 minutes ago, Benito said: Hahaha nista lose naravno, nisam upoznat sa pravilima ovde ali eto zeleo sam da podelim sa vama lepe vesti 🙂 Ovakva vest ("neko" potpisao) ne smatra se ozbiljnom, to htedoh da kažem, pa da ne krene neka lavina bez potrebe. Ovo jeste tema za želje i pozdrave, ali ova vrsta vesti ("sigurno potpisao" "ne mogu da kažem" i sl) ima smisla samo ako je vezana za nekog konkretno. Ne zameri na upadu, ovo je čisto prijateljski bilo, da ne bi bilo nekog toplog zeke za novajliju 🙂 Edited June 20, 2022 by Laki21 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) Zasto moraju biti lepe vesti? To je kao kad bi mi neko rekao eeej zvao te neki broj na telefon moze da me zove Dua Lipa na dejt, a moze da me zove i doktor Ristic da kaze kako kolega ipak nije dobro procitao snimak sa ultrazvuka… recimo da je Stimac dr Ristic, a Guduric Dua Edited June 20, 2022 by bosMan_jr 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 6 minutes ago, Benito said: Hahaha nista lose naravno, nisam upoznat sa pravilima ovde ali eto zeleo sam da podelim sa vama lepe vesti 🙂 Ma nikakav problem. Inace je pravilo bilo da novi forumas opere noge onom forumasu koji otvori temu. I da posle popije tu vodu. Al dobro sad mozda se nesto promeni ove sezone. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 3 minutes ago, Laki21 said: Ovakva vest ("neko" potpisao) ne smatra se ozbiljnom, to htedoh da kažem, pa da ne krene neka lavina bez potrebe. Ovo jeste tema za želje i pozdrave, ali ova vrsta vesti ("sigurno potpisao" "ne mogu da kažem" i sl) ima smisla samo ako je vezana za nekog konkretno. Ne zameri na upadu, ovo je čisto prijateljski bilo, da ne bi bilo nekog toplog zeke za novajliju 🙂 Nisi me razumeo, rekoh da je "zavrsen" e sada da li je potpisao, verovatno da nije, ako neko ima bolje info ovde mozda zna o kome se radi.. Ali svakako nisam imao losu nameru a tebi drug hvala 😁👍🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Misljenja sam da ce strategija kluba biti da se pravi hajp kako bi se sezonske prodavale bolje nego prosle godine pocetkom jula. Tako da ne iskljucujem mogucnost da zvekne jedna bomba uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 14 minutes ago, bosMan_jr said: Zasto moraju biti lepe vesti? To je kao kad bi mi neko rekao eeej zvao te neki broj na telefon moze da me zove Dua Lipa na dejt, a moze da me zove i doktor Ristic da kaze kako kolega ipak nije dobro procitao snimak sa ultrazvuka… recimo da je Stimac dr Ristic, a Guduric Dua Jedino mogu da se složim da je Štimara dr. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 13 minutes ago, Laki21 said: Ovakva vest ("neko" potpisao) ne smatra se ozbiljnom, to htedoh da kažem, pa da ne krene neka lavina bez potrebe. Slažem se. Ništa “neko”. Samo Noko. Ili Nebo. Ili Nedo. 🙃 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 28 minutes ago, Benito said: Hahaha nista lose naravno, nisam upoznat sa pravilima ovde ali eto zeleo sam da podelim sa vama lepe vesti 🙂 Reče mi jedan čo'ek jednu stvar, Na jednome mjestu,kod jednoga čo'eka, Ne mogu ti reći dje je, Odmah bi se setio koji je. Petar Božović objasnio situaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 34 minutes ago, Snjofko said: Gde su ga zavrsili, u Fabrici metalnih proizvoda? "Limeni" iz Čarobnjaka iz Oza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Samo se vi sprdajte , sada kad zavrsimo u luxury tax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ja videh Radonju jutros na kafi sa Kuridzom 🙂 5 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ja videh Radonju jutros na kafi sa Kuridzom [emoji846]Preseče me... u brzini pročitah sa Kurucom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Nama bi Kuruc legao kao kec na deset. Radonja bi ga vratio u NBA, ali je ocigledno decko dijabola. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 G.Dragić, Rondo, Ivanović Nedović Lu Vilijams, Gudurić, Holins Kalinić, Igudala, Dobrić Karmelo Entoni, Bjelica, Davidovac Dvajt Hauard, M.Gasol, Mitrovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 6 minutes ago, Markoss said: Nama bi Kuruc legao kao kec na deset. Radonja bi ga vratio u NBA, ali je ocigledno decko dijabola. Istina, nedostaju nam trojke. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Trenutni poredak na izborima: @Šarac u vodjstvu @Wingwalkerga u stopu prati ostali zestoko zaostaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 39 minutes ago, fradler said: Ja videh Radonju jutros na kafi sa Kuridzom 🙂 Ako će Dravota da udari šlog od čitanja Devilovog uvodnog posta mene će od ovakve vesti i bilokakvog pominjanja Kuridže na ovoj temi 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 29 minutes ago, Snjofko said: G.Dragić, Rondo, Ivanović Nedović Lu Vilijams, Gudurić, Holins Kalinić, Igudala, Dobrić Karmelo Entoni, Bjelica, Davidovac Dvajt Hauard, M.Gasol, Mitrovic Превише матораца по мом укусу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 19 minutes ago, Ridji said: Ako će Dravota da udari šlog od čitanja Devilovog uvodnog posta mene će od ovakve vesti i bilokakvog pominjanja Kuridže na ovoj temi Ako bi uvodni post bio na prizrensko-timockom dijalektu, reakcija DD bi bila 10 minutes ago, Урош19 said: Превише матораца по мом укусу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ne treba mnogo znanja o košarci i biznisu da se sračuna stepen rizika u slučaju odluke ili spleta okolnosti, da u narednoj sezoni pored Džonija zadržimo i Pefija a onda kao jurimo mamoeba na kecu. Negde će to morati da se plati. Ako se varam, nek me neko ispravi...Džoni je na 350k...Pefi sve i da je na diskauntu za narednu sezonu, on sa svojim limitima predstavlja ozbiljno luksuziranje za trećeg pleja i utrošak koji će umanjiti investitanje na nekoj drugoj poziciji kod kompletiranja rostera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ja bih Rebu bebu kao treceg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) 2 hours ago, Decembarski said: Reče mi jedan čo'ek jednu stvar, Na jednome mjestu,kod jednoga čo'eka, Ne mogu ti reći dje je, Odmah bi se setio koji je. Petar Božović objasnio situaciju. Mali sam bio kad je to pricao...Matijin tekst tako? 49 minutes ago, Урош19 said: Превише матораца по мом укусу A sta si ti neki Zeljko Obradovic?🤣 Edited June 20, 2022 by Crni 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Pa nije strano da smo vec dogovorili pleja ili igraca na drugoj poziciji i da se ceka promocija. Sarac je to rekao pre par dana... Mada cini mi se da ovaj prelazni rok nece biti toliko zanimljiv. Misljenja sam doci ce manje vise igraci koji su se spominjali ovde, i eventualno jedan povratak naseg igraca(Guduric, Nedovic, Bjelica). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 1 hour ago, Laki21 said: Istina, nedostaju nam trojke. Tu smo bas deficitarni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts