Jump to content

Đokovići, svakodnevica jedne naše porodice

erwin

Recommended Posts

On 12/20/2024 at 10:37 PM, McLeod said:

Ne pecam te, samo sto se tice demografije, statistike i osecanja prosecne Srbende bar da ja znam na ovom forumu nema nikoga ko moze da se takmici sa mnom jer sam godinama imao pred sobom statistiku i klikove 500k+ ljudi iz Srbije. Djokovic je top 3 srpski sportista po popularnosti, ali je top 3 i po hejterima. Jokic je neprikosnoveni broj jedan i granicni top 5 po hejterima. Sto vise fanova, to vise hejtera, samo sto je Djokovic tu bitku izgubio od Jokica. Najpozitivnije ocenjene javne licnosti u Srbiji koji izazivaju snazna osecanja su Tramp, Putin, Robert de Niro, Majkl Dzordan kod 45+, kod 30-45 Kijanu Rivs i Mesi, a kod 25- verovao ili ne Mr. Beast. Kod Srba se Djokovic pojavljuje u top 5 samo u 45+ kategoriji. Jokic je popularniji u svakoj nizoj, kao i kod muskaraca svih starosnih dobi do penzionera. Djokovica "vade" tetke i babe. Kao i Vucica. Njih fan pool je neverovatno slican.

Mek je u pravu, ja pricam za 25- i mladje, 99% nas  Djokovic ne zanima nimalo a od tih 99% barem 60% misle da je debil.   

OGlasila se Ivana Spanovic, Bodiroga i Sasa Ilic uslikani na protestima, Bogdanovic se oglasio... 

CUti samo najveci Srbin svih vremena ali podrska je tolika jaka bila na X-u da vise nema potrebe nista ni da doda. Sve je jasno. 

Od ovih za koje se pita, Jokić se nije oglasio. Ali imamo mi temu ovog tipa i za Jokića i nije se on na njoj izvukao od odgovarajućih kritika.

Bitan momenat za percepciju njih dvojice je taj da Jokić makar nikada nije ni pokušao da sebe predstavi kao društveno osvešćenu moralnu veličinu.

Edited by Smrtokapa
progutah reč
  • Like 1