Indig0 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 A drugaru koji je zaposlen u posti su posle negativnog brzog testa rekli da se vrati na posao. 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Niko da uzme u obzir pretpostavku da se on verovatno testirao svaki dan, nadajući da će neki rezultat biti pozitivan kako bi mogao u Australiju, ali istovremeno i ne verujući u to, te je do dobijanaj pozitivnog testa radio sve sve normalno kao i do tada, jer mu je dnevno testiranje postalo rutina? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Lil3LE said: Ponavljam se ali opet, pitanje je gde se on testirao. ,,Mislim'' da nije u nekoj od drzavnih laboratorija. Pa i ja cu da se ponovim onda - u privatnoj laboratoriji ces uvek da dobijes rezultat isti dan, tamo nikad nema guzve. I ako nisi Novak Djokovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 34 minutes ago, Lil3LE said: S druge strane sacekao bih da se zavrsi sudjenje i da imamo adekvatne informacije, jer taj 16. 12. moze biti 16.11 ili 26.12. ili da informacija ne bude uopste tacna a ovde se gleda njegovo kretanje u minut. Nema šta da se čeka, u zvaničnoj žalbi na drugoj strani lepo piše sledeće: Quote the date of the first positive COVID PCR test was recorded on 16 December 2021, it had now been 14 days, and Mr Djokovic had not had a fever or respiratory symptoms of COVID-19 in the last 72 hours; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Prestajem da spekulisem oko datuma dok ne vidim zvanicne potvrde,u ponedeljak a mozda i pre ce se znati. Otpisao sam da je lazirao test. Edited January 8, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 41 minutes ago, Darko said: U stvari, ovo za mlade tenisere - jel predaja pehara bila 17-og ili je članak objavljen tada? Ako je 16-og ... ok. Inače, baš sam mislio kako Novak može lako da dobije kovid u Srbiji i to baš na onoj utakmici ... i ispostavilo se tačno. na sajtu rts-a stoji objava vesti 17.12. u 16:39, znaci da mora da se to desilo 17.12. a tad je morao da bude u izolaciji ili da ceka rezultate ili da je znao da je pozitivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Niko nikad od vas sa prehladom i gripom nije otisao na posao? Ajte, molim vas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil3LE Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, McLeod said: Pa i ja cu da se ponovim onda - u privatnoj laboratoriji ces uvek da dobijes rezultat isti dan, tamo nikad nema guzve. I ako nisi Novak Djokovic. Ne znam po Bgu ima li privatnih laboratorija da rade PCR dijagnostiku? I da ima imaju li kod? Mozda je uzorak slat u neku drugu zemlju. Sad sve ovo zvuci kao teorija zavere ali ako hoces da sakrijes i mogucnost da si mozda pozitivan, ne bi me nista cudilo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 hours ago, SamoFlacko said: Ali ne, svi moraju znati da je on protiv vakcine. Na stranu sto su postupci Australije podjednako idiotski i generalno zabrana ulaska zdravim ljudima. Ako ćemo na tu temu ne želi Novak da se zna da je protiv vakcine već bi voleo da, barem za javnost i široke mase, bude ni tamo ni ovamo. Mislim ja lično nemam dvojbi da je on protiv vakcinacije ali on bi voleo da ostane neizjašnjen, a mislim da bi istu želju i stav imao i da je pobornik vakcinacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Lil3LE said: Ne znam po Bgu ima li privatnih laboratorija da rade PCR dijagnostiku? I da ima imaju li kod? Mozda je uzorak slat u neku drugu zemlju. Sad sve ovo zvuci kao teorija zavere ali ako hoces da sakrijes i mogucnost da si mozda pozitivan, ne bi me nista cudilo Brate to su vec ozbiljne preferencije sto bi rekao onaj lik, ne znam da li da nastavljamo 😄 Mislim ne znam, sve je moguce, istina je tamo negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Da li je moguće da će i u ovoj situaciji biti ljudi koji Novaka vide kao obećanog mesiju koji nas vodi ka svetu bez bolesti i sl? Mislim, to je stvarno simptomatično. On ne može nikako da bude iznad nauke, ako se radi o njegovom telu i što neće da zavrne rukav - ok (mada mi ni to nije ok), ali onog trenutka kada postane štetan po okolinu tako što prenosi koronu okolo, nema opravdanja. I ne postoji PR koji bi mogao da ga opere od ovoga sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkturbo Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ajd još jednom - i državne i privatne rade brzi antigenski test. A samo državne PCR, i ot traje znatno duže od brzog antigenskog. Kako vidim u žalbi piše da je 16.12. urađen PCR, a kad je dobio rezultat ne znamo. U našin sertifikatima piše datum uzorkovanja. Inače se slažem da zaista nije bilo nužno da ide među ljude. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ako u zalbi stvarno pise da je pozitivan 16.12. a da je nakon saznanja isao na dodele i kojekakve budalastine onda ste u pravu, jeste debil i tu je kraj price. Ne znam kako je sebi to mogao da dozvoli. Ja sam mislio da mu je recimo prvi test bio negtivan a da je na drugom bio pozitivan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil3LE Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, McLeod said: Brate to su vec ozbiljne preferencije sto bi rekao onaj lik, ne znam da li da nastavljamo 😄 Mislim ne znam, sve je moguce, istina je tamo negde. Znam kako zvuci, smejem se sam sebi. Samo kazem, nije to toliko nemoguce i nerealno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Da ipak sacekamo i drugu stranu price pre nego sto se izlije kofa govana? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) U labaratorijama samo rade antigenski koliko ja znam, koji nije validan kao PCR. Radio sam ga proslog meseca, 1500 din u bilo kojoj lab. Edited January 8, 2022 by Indig0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Indig0 said: U labaratorijama samo rade antigenski koliko ja znam, koji nije validan kao PCR. Radio sam ga proslog meseca, 1500 din u bilo kojoj lab. Ali mi pricamo o Djokovicu, sigurno nije cekao red, imam osecaj da su mu dosli na noge i uradili test. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Kakva histerija ovde...zabavno, nema sta 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 6 minutes ago, wwww said: na sajtu rts-a stoji objava vesti 17.12. u 16:39, znaci da mora da se to desilo 17.12. a tad je morao da bude u izolaciji ili da ceka rezultate ili da je znao da je pozitivan. Znao je da je pozitivan, u žalbi piše da je prvi pozitivan test od 16.12. Jednom rečju - kreten. Osim ako nije došlo do neke zabune u datumima u šta iskreno sumnjam. Mislim da ovo i dalje ne menja njegovu situaciju u Australiji (neka me neko ispravi ako grešim) i ne opravdava bezobrazluk vlasti tamo, ali ako se on šetao zaražen bez maske među decom, Australija više nije ni bitna - barem meni. Da sačekamo ponedeljak, ko zna šta će još isplivati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Boxy said: Ali mi pricamo o Djokovicu, sigurno nije cekao red, imam osecaj da su mu dosli na noge i uradili test. Da pricamo o Djokovicu, sigruno nece sedeti u migrantskom hotelu i jesti vasljivu hranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 29 minutes ago, Mile1 said: Nadal je 20 decembra bio pozitivan pa je vec 30 bio u Melburnu Nadal je 20.12. objavio da je pozitivan, pretpostavljam da se testirao 19.12. ne znam koja su pravila u Spaniji za izolaciju vakcinisanih koji su pozitivni. Mozda se njima odredjuje samo 10 dana izolacije (sto ga onda oslobadja izolacije 29.12., pa 30.12. moze da sedne na avion za Australiju i 31.12. se slika na RL areni), a mozda posle 5/7 dana, ako nema simptome 72 sata, moze da odradi pcr test pa ako je negativan moze da izadje iz izolacije. razlicite zemlje - razllicita pravila. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, implant said: Znao je da je pozitivan, u žalbi piše da je prvi pozitivan test od 16.12. I meni je pozitivan test od 29-og ali sam ga dobio tek 2-og Januara. Ne mora nužno da znači da je znao 16-og. Ali, trebao je u najmanju ruku da nosi masku dok čeka rezultate, pretpostavljam da se testirao zbog nečega. Ostavljam mogućnost da se jednostavno testirao svaki dan, ali opet ako znaš da si bio u kontaktu (iako kratkom) sa pozitivnom osobom, bar masku nosi dok ne dobiješ rezultat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 5 minutes ago, Boxy said: Ali mi pricamo o Djokovicu, sigurno nije cekao red, imam osecaj da su mu dosli na noge i uradili test. Slazemo se,no ako je istina ovo oko brzine rezultata pcr testa,sto kaze MC,onda je bitno kad ga je radio,mozda posle dogadjaja od ujutro sa decom i postom,osetio nesto ili mu javili za neki kontakt koji je vec zarazen. I jel definitivno potvrdjeno da su ova dva dogadjaja bila 16.12 ili ranije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Moji drugari su se testirali sad u sredu, usred najgore navale na testiranje, i dobili rezultate istog dana za 4 sata. Tako da nema šanse da je Đoković čekao 2 dana na rezultat testa. Edited January 8, 2022 by Wookie 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Jeste, potvrdjeno je. I opet (znam da sam dosadan) ako i nije znao rezultat (u sta stvarno ne mogu da poverujem), dok ga je cekao bio je na dva masovna dogadjaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts