Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

Brate ajde sad realno, da se neka drzava ovako ponasa prema meni u zivotu vise nikada ne bih otisao. A Novak kao takva velicina u sportu i bitna persona u tenisu da im ne ode vise nikada na to sigurno ne bi bili ravnodusni. Treba da ih tretira kao onaj turnir u Madridu samo sto ovo da vazi za citavu zemlju.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, kalistenika u rutini said:


Novak ako želi sebi dobro i ako ima gram mozga, istog momenta će se pokupiti i otići.

Ne vidim zašto bi, u narednim godinama su mu ionako sve slabije šanse da osvoji titulu. Sada bar ima bar donekle lepe šanse, jer ipak ima 34.5 godina. 

Edited by Dracarys
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Dracarys said:

Do kada ministarka ima rok da ga deportuje?

 

Kažu da ministar ima 4h. Posle je gotovo.

 

Quote

Sources confirmed that [Immigration Minister] Mr [Alex] Hawke now has four hours to decide whether to use the power [under the Migration Act to cancel Novak Djokovic’s visa], and it is under consideration.

If Mr Hawke uses the power, Djokovic could contest the cancellation. However, the power is extremely broad and discretionary, and it would be more difficult to argue against it.

Djokovic could be banned from re-entering Australia for three years if the personal power of the minister is used.

https://www.theage.com.au/sport/tennis/novak-djokovic-court-case-live-updates-serbian-tennis-star-fights-to-play-in-2022-australian-open-20220110-p59n0m.html

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Pretpostavljam da je većini nas bilo bitno da Novak igra AO, onda da dobije na sudu, sad je zaista težak odgovor na pitanje šta je pametno dalje činiti. Ako odluči da igra, nemoguće je da boravak u "pritvoru" nema uticaja na fizičku, a i psihičku, spremnost da odigra dobro turnir, posebno svest o tome da mu u svakom momentu mogu ukinuti vizu, koliko bi mogao da se koncentriše na igru.

Ja nemam mišljenje šta bi trebao da uradi, šta god uradi iam svoje minuse i pluseve, njegovo je da ih izbroji.

 

Naravno, kao navijač znam šta bih voleo, ali ne znam šta je najpametnije za njega i njegovu karijeru.

Edited by Div
Link to comment
Share on other sites

Jos jednom dokaz koliko je Australija pravna i suverena drzava. Zamislite u Serbistanu da vucic nesto hoce i vecina naroda i da sudija izvadi blajvaz i drzi se zakona i sve ih popisha.

 

Nole ima celicne zivce  sve je po pravilima, teraj dalje....Ovo ce biti krucijalan detalj kad budu snimali film o njemu,samo da izbace deo o Dereticu i Nebojshinoj barci na vrhu piramide.❤️

Link to comment
Share on other sites

Ponovicu, meni je tretman Djokovica sramotan. Australija svakako ima pravo da ga ne pusti na svoju teritoriju. Cak sam ja kao provakser mislio da je tako i najpravednije, ali tortura koju je doziveo je sramotna. Takva sportska velicina, covek koji je 9 puta uzeo trofej u Australiji,...pa zesci understatement je reci da ne zasluzuje takav odnos.

I da dodam. Jedina zesca pizda od svih tenisera ispao je Rafa Nadal.

  • Like 21
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...