Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

57 minutes ago, erwin said:
 

 

 

Pa to i jeste veliki problem danasnjice, sto se veruje svemu sto se procita na internetu, tviteru i sire, a da se prvo ne razmisli koliko je to sto se procita logicno.

 

Konkretno, za ovog generala (hajde sto mu ime i prezime zvuci kao da je poreklom iz Albanije) je bilo jasno da je sve izmisljotina.

 

Isto tako se pisalo i za Djokovica, da je on svojom objavom sam sebi uskratio ucesce na AO sto je zaista veoma naivna teza (treba da poverujemo da su Djokovic i svi oko njega neobavesteni i glupi, pa da su tamosnji politicari pali sa Marsa i ne znaju raspolozenje javnog mnenja i na kraju da je sve to divlji zapad sa "moze nam se" stavom cak i prema Djokovicu). Sve zbog toga sto je neko napisao niz tvitova na engleskom u kojem iskazuje svoje misljenje, pa se to prenelo i ovde, pa u domace medije i sad to svi ponavljaju.

 

3 minutes ago, Don Juan said:

Novi Zeland ne odobrava ovu izjavu.

 

😁

 

Kiribati su prva drzava u koju stize Nova godina.

Link to comment
Share on other sites

https://sportklub.rs/tenis/atp/djokovic-ce-verovatno-svedociti-ima-jak-slucaj-ali/

 

Quote

„Verovatno neće biti Đokovića u ulozi svedoka. Ono što je važno to je da sud ne može da dodeli njemu privremenu vizu kako bi on nastupao na Australijan openu. Možda će morati da čeka. Podnesak Đokovićevih advokata ima potporu i imaju dobre izglede na sudu, tj. da će sud pronaći ‘grešku u nadležnostima’ – to znači da je napravljena pravna greška, da je ništavna odluka o poništavanju vize, te da bi Đoković dobio nazad prvobitnu vizu“.

Ipak, tu ne bi bio kraj, kao što su i vlasti u Australiji najavile.

„Ukoliko se to desi, Vlada Australije bi mogla opet da traži da mu se ukine viza, na osnovu novih informacija, npr. da je Novak posle pozitivnog testa bio u javnosti. Onda bi Đoković po zakonu imao pet radnih dana da odgovori“.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, goldberg said:

 

Ne znam sta si im sve rekao, ali izgleda da ce mnogi morati da koriguju svoju neverovatnu teoriju da su prvo rekli Djokovicu da je sve OK, a onda ipak popustili kad su shvatili sta stanovnistvo misli.

 

Mislim da je sada jasno da vlada Australije nije zelela Djokovica u AU, da im je mnogo vaznija njihova tough covid politika od AO, a da su celnici AO prosto zeleli nekako da proguraju Djokovica da ucestvuje pa im nije uspelo.

 

Na kraju su i jedni i drugi izgurali svoje - Djokovic se nije povinovao pritisku da se vakcinise, vlada Australije se nije povinovala pritiscima da odustane od svoje borbe protiv virusa. I jednima i drugima (Novaku i njegovom timu i vladi Australije) se moze zameriti mnogo toga, ali principijelnost ne.

Samo sto se zla vlada bori dve godine protiv kovida i zatvara gradjane a plus ograniceno kretanje itd..Djokovic cita Deretica i misli da nebeskom narodu ne moze niko nista pa ni Kovid i pokupice nas Nojeva barka na vrhu bosanske piramide..mala razlika

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, stray_cat said:

Još 21 minut, tika taka.

8k u lajvu a nie ni pocelo..

12k glasaca..  nolo vs state 79-21 

 

naravno, ovo je odluceno i pre sudjenja, nema nolo nikakve sanse..

al tek posle ovoga ce se dokazati kako su ga namestili..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, AgroLaki said:

Djole je momak na mestu, uzeo je najbolje sto ćivot pruža. Zna da nema 6% talenta kao najstariji brat, tako da je posvetio sebe fine diningu, izlascima, devojkama, putovanjima, umesto sto je pao u depru kao Mare.

U principu se slazem, ali mi ne znamo sta se s Markom desilo. Mnogo je banalizovano da je u depri jer nije kao Novak.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...