double fault Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 ja sam ubedjena da je novak vakcinisan, onakvo lezerno ponasanje posle prelezane infekcije svuda gde god se pojavljiva javno ukazuje na to.njegovo pravo je da kaze ili ne pa cak i ovim insajderima koji kao znaju, malo morgen ce da kaze nekome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 A zašto ne bi mogao imati upravo tako ležeran stav bez vakcinacije a posle preležane infekcije? Kad prođe relativno lako posle infekcije logično da čovek ne želi više vakcinu, a pogotovo on sa svojim stavom oko prirode i hemije, i da bude opušten svuda, jer video, iskusio i smatra da je telo dovoljno dobro reagovalo da će se izboriti sa virusom i ako se ponovo zarazi, otud život bez opterećenja u tom segmentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Ako je vakcinisan nema nikakvog smisla da traži izuzeće. Jedino da je vakcinisan Sputnjikom, a sumnjam da bi iko ko putuje poslom njega izabrao. Nervira me kako Australijanci i dalje papagajski ponavljaju da su vakcine garant sigurnosti kao da se niko vakcinisan ne može zaraziti, izgleda da stvarno nameravaju da isteraju do kraja tu priču bez obaziranja na omikron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 E pa bravo za Noksu. Na najgori mogući način je dokazao da je teniska veličina. Ua za sve klincosvirače ovog sveta koji su politički bitni (kao što su australijske vlasti), a koji ne mogu do kraja da izguraju jednu prostu stvar a to je obavezna vakcinacija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Nevazno sada da li je ili nije i bas dobro sto postoji napisan ovaj zvanican statement zbog novinara - ko god ga nesto bude pitao on samo kaze - imate zvanicnu izjavu - sledece pitanje molim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Kako su ispali smesni jbt. Citati izjavu i ono sto se pisalo mesecima pre izjave ko dva dijametralna univerzuma 😅😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 @Romantik: dali si imao mozda na uvid rezultate titra antitela posle 6, 8, 10, 12.... meseci kod nevakcinisanih pacijenata ???? ja jesam , i ne bih slozila sa tvojim stavom o bezbriznosti i lezernosti kod tih pacijenata. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Pojeli su govno oni sami. Sto se mene tice, ako. Ovo ce lagano da im obori vladu kad krenu ljudi zasluzeno da se bune, najduze su u karantinu u citavom svetu i onda im ovako plasticno dokazes da ima jednakijih od njih. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Takodje garantujem da je Novak vec dve, tri nedelje znao da sigurno ide na AO nego nije sa namerom a pre svega zbog dogovora sa vladom i AO nista saopstavao medijima. Trening sa AO lopticama je dosta toga otkrio, ko bi normalan trenirao kao ludak a da zna da recimo ima 10% sanse da ode. Nego je ovo bilo kao, ajde da to objavino 4 januara da pokazemo kako smo ga tesko pustili, da ne ispadnemo potpuni papci 😅😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Ok, sad vec moze da se razmislja o tome ko ce da otvara AO temu 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 1 hour ago, alcesta said: A ako ne osvoji, hoće li mu onda biti oprošteno? Ako se o izuzećima odlučivalo onako kako su rekli ne vidim kako bi ga pustili, mada naravno nisam ja lekar da postavljam dijagnoze. Zna li se je li dobio baš medicinsko izuzeće ili je nešto drugo u pitanju? Posto osvaja sigurno, nema sta da mu se oprosti🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Očekivao sam da tema gori.. Slabo je ovo dosta. Čerečiće Novaka, ali verovatno i lokalnu vladu. Njihova javnost neće ćutke preći preko ovoga, uprkos medicinskom izuzeću. @vanjabarsa@vanjabarsa Krajinović valjda zna da Novakov stav i poziciju povodom vakcine. Ako nešto "procuri" od njega lično, meni to ima neku težinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 U suštini najgore bi morao da prođe lokalni premijer koji već mesecima daje bombastične izjave vezane eksplicitno za Đokovića, i sad ovako sam sebi skače u usta. Niko živ im neće verovati da je izuzeće "pravo", čak i kad bi bilo. Je li Viktorija najstroža bila u Australiji po pitanju lokdauna i mera ili ima neko da je bio još gori od njih? Ne mogu da popamtim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Mislim da su upravo oni ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 @Crni Bombarderkad je zdravstveni status u pitanju , masa pacijenata ni najrodjenijima ne iznose detalje ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) 11 minutes ago, alcesta said: U suštini najgore bi morao da prođe lokalni premijer koji već mesecima daje bombastične izjave vezane eksplicitno za Đokovića, i sad ovako sam sebi skače u usta. Niko živ im neće verovati da je izuzeće "pravo", čak i kad bi bilo. Je li Viktorija najstroža bila u Australiji po pitanju lokdauna i mera ili ima neko da je bio još gori od njih? Ne mogu da popamtim... To što Noksa nije (najverovatnije) vakcinisan, nema vezu s vezom s tim što su Viktorijanci/Oziji bili u strogom karantinu. Inače, taj karantin je uspeo, oni skoro da nisu ni imali zarazu pre omikrona. Dok nisu pustili NĐa da igra AO, Oziji su uspeli (sveže) da izvakcinišu 80% pučanstva. Takođe, omikron je stigao pre Nokse, on je tu, pa je tu. Viktorijankski političari su za svoju zemlju uspeli da odrade patriotski posao za koji su i plaćeni, to ja cenim. Ua je samo što nisu ostali dosledni do kraja i što su ga pustili da igra. Vruć krompir su uvalili drugima, recimo nama koji ni 50% vakcinisanih ne možemo da prebacimo. Edited January 4, 2022 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Oni su ispali smesni i neozbiljni, sad neka se peru pred svojim narodom koji su maltretirali mesecima, kaznjavali itd. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) Po meni on je Australijskoj komisiji dostavio uverenje od nekog svog lekara u kome se ne navodi sa cim ima problem vec samo da ne moze da primi vakcinu. Do danas su se opirali da ga prihvate, pa ih je neko ofrkestio da ne mogu da traze od njega medicinski karton na uvid. Imao je on problema sa srcem (navodno Zepter nije hteo da ga stipendira jer mu je Zivojinovic rekao da ima srcanu manu) i astmu je imao sad sto ju je on ishranom i ko zna cime jos uspeo obuzdati ne mora da znaci da se ne bi mogla ponovo pojaviti. Sta god da je, bezazleno nije... A to sto Ben & Co se sad treskaju o pod (ko razmazeno dete) proci ce ga samo ne treba obracati paznju na njega Bice to sve Ok kao i mnogo puta do sad, napadi ce da dodju i prodju... Psi laju, a karavani prolaze Edited January 4, 2022 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 2 minutes ago, Boxy said: Oni su ispali smesni i neozbiljni, sad neka se peru pred svojim narodom koji su maltretirali mesecima, kaznjavali itd. To jeste, ali taj narod (australijski) je dosad imao skoro 6 puta manje umrlih od kovida19 u odnosu na našu državu, a skoro 4 puta brojnije pučanstvo. https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+deaths&Interval=Cumulative&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=AUS~SRB Mislim, jeste, i depresija i psihičke bolesti i sve, sve to stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Just now, stray_cat said: To jeste, ali taj narod (australijski) je dosad imao skoro 6 puta manje umrlih od kovida19 u odnosu na našu državu, a skoro 4 puta brojnije pučanstvo. https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+deaths&Interval=Cumulative&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=AUS~SRB Mislim, jeste, i depresija i psihičke bolesti i sve, sve to stoji. Pa malo li je, mesecima nisu smeli da izadju osim za najosnovnije potrebe, a sad ovog pustili, zdrav i prav profesionalni sportista, na osnovu nekog medicinskog izuzeca, a tamo su nabrojane bas ozbiljne bolesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 (edited) 3 minutes ago, Boxy said: Pa malo li je, mesecima nisu smeli da izadju osim za najosnovnije potrebe, a sad ovog pustili, zdrav i prav profesionalni sportista, na osnovu nekog medicinskog izuzeca, a tamo su nabrojane bas ozbiljne bolesti. Ajde @Boxy - otvori i nama ostalima oči. Edited January 4, 2022 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 1 minute ago, Andrej said: Ajde @Boxy - otvori i nama ostalima oči. Pa dobro, ima ozbiljnu srcanu bolest/manu ali je nas Noksa premocan i kao takav igra tenis ceo zivot, bez ikakvih prolbema Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 bemti sunce, pa ne dolazi asteroid nego jedan novak u tu vukojebinu ... vladu da obori sigirno nece a nece biti ni mrtvih okolo . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Novax > Zemlja naopačke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Sad je meni jasno zasto je onaj lik za biosecurity nedavno podneo ostavku, aposlutno se sve uklapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts