Jump to content

double fault

Član foruma
  • Posts

    3,663
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

double fault last won the day on January 29 2023

double fault had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,902 profile views

double fault's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

4.1k

Reputation

  1. to o stranama nije samo forumski izum .ovaj vodja iz hamasa koji zivi u kataru ima 3 sestre koje sve imaju izraelsko drzavljanstvo i sva njihova deca su sluzila izraelsku vojsku , na cijoj se strani sad nalaze , bog sveti zna ....
  2. sefovi mosada i cia-e sastali su se u kataru sa njihovim premijerom zbog talaca i humanitarnog prekida vatre,e sad ,sta su dogovorili ne zna se. hamas hoce da oslobodi jednu bakicu od 70 i kusur godina i dete od 13 ali se ceka povoljan trenutak ....
  3. kakve su to "sundjer bombe" koje koriste izraelci za tunele,metro???
  4. sad su konkretno rekli da je severni deo gaze pod izraelcima,da je hamasovo rukovodstvo izgubilo vezu sa terenskim komandantima i da je 50000 palestinaca danas preslo sa severa u juzni deo . ipak je kapitulacija pod znakom pitanja.
  5. upravo kod nas javljaju da je hamas kapitulirao,ima li kod vas takvih informacija ???? daj boze da jeste da prestane ludilo zapravo da je gaza "pala "
  6. direktor muzeja holokausta u jerusalimu se ne slaze sa nosenjem zute zvezde , kaze da je ona simbol nemoci ,poraza ... on insistira da ako vec hoce ovi po un da nose zvezdu da to bude plave boje .
  7. tako to izgleda kad politicari i mediji iznose rezultate obdukcije ..... devojka je mrtva . divljacki maltretirana i ubijena,dali dekapitacijom ili pucnjem iz blizine stvarno degutantno za konferencije .
  8. mucno je pratiti ove propagandne ratove na sve strane a tek ovo marsiranje ljudi po evropskim gradovima sa obelezjima teroristickih organizacija je dno dna ...
  9. samo jos da kazem da sam dozivela 7.10. sirene za uzbunu ( sizela,sto bi vi rekli) , gospode dragi nista jezivije mi se u zivotu nije desilo .kako ste vi onih(koliko dana ne secam se ) preziveli ,svaka vam cast.a tek posle onu konfuziju sa obe strane ,posto smo bili u palestinskom delu vitlejema nikad necu da zaboravim.ne poznajem ni jednog palestinca/ku ali zato medju jevrejima imam prijatelje i zahvaljujuci njima smo se evakuisali. palestinci su bili koliko toliko korektni,izbrisali su nam sve slike i video zapise sa telefona i pustili nas ....
  10. ovo sto se desava je sve samo ne neocekivano.godinama,decenijama se lece simptomi bolesti a uzrok nikako.sad su svi u cudu ne-delima jednih i drgih. desni,levi,ultraradikalni ,ortodoksni i td. izmileli i nista pametno i korisno ne rade.zacarani krug kome se ne vidi kraj.trajace ovo jos najmanje koliko postoji problem,ako se ne dozovu pameti svi redom.
  11. sad sam videla snimak kad su ih preuzeli iz crvenog krsta , pretuzno .....
  12. a jesu li rekli koliko podzemnih spratova imaju bolnice u gazi i ko su im pacijenti ??? bila sam u palestinskom delu vitlejema 7 .10. kad je krenuo napad (ne mogu nikako da nakacim snimak , uputite me kako da to uradim) izvukli smo se preko egipta ...... uzas,uzas uzas !!!
  13. double fault

    Rafael Nadal

    ostavis zenu sa visokorizicnom trudnocom,zapalis na udaljeni kontinent u vreme pandemije gde ti ga nema glavni rival ,osvojis turnir bez frustracije i ambicije za jos jedan gs trofej,bas onako rekreativno iz ljubavi ,no ?
  14. double fault

    Novak Djokovic

    taj lik je i sheltonov agent .
  15. double fault

    Novak Djokovic

    bravo noleeee (nego,zasto se rastao sa eduardom?????)
×
×
  • Create New...