shonke Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 5 hours ago, Div said: Sudije Višeg suda u Beogradu, njih 17, svojim imenom i prezimenom stali su uz studente i njihove zahteve, navodeći da osećaju moralnu i profesionalnu odgovornost da pozovu sve aktere da se uzdrže od nasilja. Što bi na pokojmudušib92 rekli, ostalih 94 nije sebastijanom mrdnulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 3 hours ago, Čvarkov said: Meni ovo deluje kao da se mi sa foruma skupimo u kafani i oštro protestvujemo protiv vlasti dok napolju tutnja ostatak srbije koji pojma nema o blokadi, štrajku itd. Pravi "impact" (jbme engleski) bi bio da se RTS zacrni 11:52 - 12:07. Ili zamisli sabotažu na pinku!!! u to vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Večeras u Braće Jerković na Voždovcu, roditelji zaključali školu OŠ Đura Daničić, i ako se ne varam i OŠ Zmaj Jova Jovanović koje su jedna do druge. Cela ta ulica - Meštrovićeva je pod blokadom ⛔ 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Opa lete jaja Edited 4 hours ago by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Pa mi ti opet reci da ovaj nije bilde @McLeod Okej, plače mi se. Divni, dobri deka ❤️ Najbolji kraj ❤️ Edited 4 hours ago by DameTime 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ima li negde da se vidi šta će i kada sutra u Beogradu biti blokirano od od ulica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Rex said: Ima li negde da se vidi šta će i kada sutra u Beogradu biti blokirano od od ulica? Racunaj ceo Novi Beograd jer srednjoskolci imaju ambicioznu rutu setnje, a krecu iz pravca Zemuna i Nemanjine preko Brankovog mosta do Usca gde se spajaju, drze "Cas u prirodi" i onda imaju maratonsku trasu. https://www.instagram.com/p/DFIIvOqoToY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Hvala lepo. Kapiram onda da ću oko 10 moći da pređem preko mosta na Adi, pa onda pešaka po NBG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 9 minutes ago, Rex said: Ima li negde da se vidi šta će i kada sutra u Beogradu biti blokirano od od ulica? Imaš i ovde još podataka: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-generalni-strajk-protest-petak/ Edited 4 hours ago by DJ_Vasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Spoiler Brnaba radi marketing za resnstorane... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Sutra dzabe kafa u Beloj reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 17 hours ago, bergkamp bcd said: To Trumpovo je vise bila priprema za izbore u naredne 4 godine. Uopste, porediti Trumpa i Vucica po principu "svako zlo je isto" nema mnogo smisla. To bi bilo isto kako kada bi neko poredio ono sto se desilo u Washingtonu sa onim sto se desilo kod na 5. Oktobra, bili izbori, neki su bili ubedjeni da je bila kradja, dosli da protestuju, upali u skupstinu i tako. Ja i nisam poredio Trumpa i Vucica, vec Trumpa i Orbana. Slazem se da nema slicnosti sa Vucicem, Vucic je daleko inteligentniji od Trumpa , a nije ni priblizno lud koliko Trump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Dragi forumaši, svi znamo šta je sutra i želim da vas obavestim da moderacija foruma sutra neće raditi. Takođe, pozivam vas da u ime solidarnosti sa studentima obustavite pisanje na forumu do subote. Molim vas da sve ono što nas deli ostavite po strani, i da sutra pokažemo jedinstvo. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Opa lete jaja Jao poceo sam ponovo da se lozim 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ako je neko u blizini, a nije video objavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Bacite pogled i na komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Sutra svi koji su u mogućnosti treba da izađu na ulice. I ako nisu, neka je naprave. To nam je svima dužnost i odgovornost! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 56 minutes ago, DameTime said: Bacite pogled i na komentare Posto gase sve sto moze da cita bez naloga brzinom munje, kopiraj deder. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 45 minutes ago Share Posted 45 minutes ago (edited) Organizovan je danas ispred OS u mom selu skup podrske studentima i nastavnicima nase skole koji su glasanjem na nastavnickom vecu izglasali jednodnevnu obustavu rada. Organizatorka je najavila za sutra blokadu glavne raskrsnice (koja je prilicno prometna) i 15m cutanja. Nastavnica srpskog jos iz doba mog pohadjanja skole je odrzala lep govor, najpre pricajuci o rampantnoj korupciji koja je dovela do pada nadstresnice samo par km od nas i neispunjenim zahtevima za objavljivanje dokumentacije, posle i o opstem stanju u drzavi, o silovanju pravde, o korupciji, o destruktivnim vrednostima koje se promovisu itd. Izasao je i direktor posle da pozdravi ljude. Njega sam malo sta cuo, sto je cudno jer svi iz sela vuku traume njegovih metoda kaznjavanja, missim nije tih covek u pitanju... ...no, primetio sam da nije skidao osmeh s lica gledajuci u ljude koji su se okupili i stajali po pljusku. Nepripremljen za te vremenske prilike, morao sam brzo ka kuci posle okupljanja. S obzirom na to da je skup najavljen danas ujutru, da je radni dan i na vremenske prilike, mozda ni tih circa 150 okupljenih nije bio mali broj. Zanimljivo, kada sam poslednji put (do danas) isao na opozicioni protest, bio je to prvi u seriji "1 od 5 miliona" protesta. Temperatura oko nule, kisa pljusti, a ja u obuci i i odeci za prolecni dan, prigodno za prvu polovinu tadasnjeg dana, setao sam dva sata, mokar od glave do pete, sto je (verovatno) dovelo do najteze prehlade i hipertermije u mom zivotu dan-dva kasnije, i nikada vise nisam isao... No, u medjuvremenu sam shvatio da mi Bog daje samo najteze bitke 🙃 U gadnoj gabuli sam generalno, i pokusavam da iznad sve ove buke cujem njegov glas i objasnjenje, pomoc, ali za sada ga ne cujem, niti uocavam znakove. No, tako je kako je. Bicu sutra na ulici. . Edited 44 minutes ago by RatzenStadt 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts