fancy Posted Saturday at 09:24 AM Share Posted Saturday at 09:24 AM 9 hours ago, ters said: Meni nije jasno da ne postoji ni jedan profesor koji je blizak rezimu koji ce reci - ja ne podrzavam zahtjeve protesta, ali cu stati ispred svojih studenata da ih zastitim od napada i povreda i da ne bi doslo do eskalacije. Ne paziš ni na času ni na topiku: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 09:27 AM Share Posted Saturday at 09:27 AM 2 hours ago, 033zero330 said: Nije profa, ali valjda jeste neko. Jedan od najpoznatijih influensera. Mislim da se za njega pričalo da je (bio) u sns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 09:33 AM Share Posted Saturday at 09:33 AM Sportistkinja jača od svih naših sportista pogotovo ona 2 SNS pajaca, znamo ko su... ♥️ Videćemo da li će još neko imati muda od sportista. Većina su jbg. sitne jajare koje gledaju da se prišljamče vlasti i nekako se okoriste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 11:11 AM Share Posted Saturday at 11:11 AM (edited) Kad vec prenosite napisite ko su jer treba da se bunari da se sazna. Prepoznao sam jedva sa slike da je druga objava kosarkasica Tina Krajisnik, proverio i preko handlea. Edited Saturday at 11:12 AM by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 11:25 AM Share Posted Saturday at 11:25 AM Pa imaš sliku meche, vidi se ko je... Pa nije Tinche sigurno Tina iz Pozorišta u kući 🤪 Meni mali poslao story na Instagramu, al sam odmah skapirao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted Saturday at 11:30 AM Share Posted Saturday at 11:30 AM 14 hours ago, DJ_Vasa said: Rešili sa druge strane okeana da malo zabibere režimu: Vučić: SAD uvodi sankcije protiv NIS zbog ruskog vlasništva Nažalost, N1 nije naveo najvažniji deo, koji prenosim sa blaženopočivšeg B92: Ako se ovo desi, to je odlično. Pošto plebs treba na'raniti, plus namiriti botove, ima da bude malo jedenja korenja. Tako se to radi I moja baba Radojka bi znala da je ovo bilo samo pitanje dana, al kad imas budalu koja pojma nema o medjunarodnoj politici. Jos kaze da zato moramo da se nakacimo na "druzbu" , ruski naftovod koji ide preko Ukrajine....pa to ko da udjes u trojni pakt '45. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 11:36 AM Share Posted Saturday at 11:36 AM 10 minutes ago, fancy said: Pa imaš sliku meche, vidi se ko je... Pa nije Tinche sigurno Tina iz Pozorišta u kući 🤪 Meni mali poslao story na Instagramu, al sam odmah skapirao Ja eto nisam npr Fejnsi stvarno si Fancy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 11:45 AM Share Posted Saturday at 11:45 AM 9 minutes ago, ras kass said: I moja baba Radojka bi znala da je ovo bilo samo pitanje dana, al kad imas budalu koja pojma nema o medjunarodnoj politici. Jos kaze da zato moramo da se nakacimo na "druzbu" , ruski naftovod koji ide preko Ukrajine....pa to ko da udjes u trojni pakt '45. Politika sedenja na 15 stolica je počela da uzima danak. U 'biblioteci' ima članova čiji je biznis vezan za EU, plus i nešto onih koji sarađuju i sa EU i sa RuSSijom, pa računam da bi bilo zgodno da i njima malo rebnu sankcije. A mogli bi malo i da opet pritegnu zbog ex-julovca i sličnih, pa da se malo zaljulja ekipa i iznutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted Saturday at 12:29 PM Share Posted Saturday at 12:29 PM 42 minutes ago, DJ_Vasa said: Politika sedenja na 15 stolica je počela da uzima danak. U 'biblioteci' ima članova čiji je biznis vezan za EU, plus i nešto onih koji sarađuju i sa EU i sa RuSSijom, pa računam da bi bilo zgodno da i njima malo rebnu sankcije. A mogli bi malo i da opet pritegnu zbog ex-julovca i sličnih, pa da se malo zaljulja ekipa i iznutra. Savrseno je ovo, jos i ponajmanje konkretno za Vucica. On ce da drami ( poceo je juce), ali srpski narod ce morati da se opredeli jer ovako vise ne moze i ne ide. I kako i ti sam rece, mnogo je tu raznoraznih sa clanskim kartama biblioteke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 12:49 PM Share Posted Saturday at 12:49 PM Meni nažalost i ove pretnje iz EU i Amerike i kurtijeva"podrška" studentima više deluju kao pomoć AV nego kao udarac njegovom režimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 01:11 PM Share Posted Saturday at 01:11 PM 1 hour ago, Don Dusko said: ... Fejnsi stvarno si Fancy. Zar je ikad bilo sumnje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Saturday at 01:25 PM Share Posted Saturday at 01:25 PM 23 hours ago, Clash said: 20 advokata moj bato. Ovo onaj balvan sto radnke tretira kao u konclogoru. Vashka. Ona koja izadje na celo kad se napije krvi. Eto, izasla...... On 12/13/2024 at 12:47 PM, handys said: Nije, vise kao humanisticka disciplina. Imala je uticaj na razne druge. Minus prica o objektu vere, teologija ima interesantnih elemenata. Naravno, ni najmanje ne sumnjam da na PBU rade katehizis, a ne Tomu Akvinskog. Svi departmani imaju Teologiju, a iz nekih teoloskih razmisljanja izaslo je jedno zabavno pitanje koje se koristi kao deo argumenta za nepostojanje boga: da li bog moze da stvori kamen koji ne moze da podigne? .....ili "Koliko andjela moze da stane na vrh igle"? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 01:37 PM Share Posted Saturday at 01:37 PM 2 hours ago, fancy said: Pa imaš sliku meche, vidi se ko je... Pa nije Tinche sigurno Tina iz Pozorišta u kući 🤪 Meni mali poslao story na Instagramu, al sam odmah skapirao Poenta je da moras da guglas, ne vidi se nista, vidi se da je devojka u pitanju i to je to. Plus, uz duzno postovanje kapitenki nase kosarkaske reprezentacije, ona je realno jako daleko od poznate i prepoznatljive osobe u opstoj populaciji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 01:39 PM Share Posted Saturday at 01:39 PM 5 hours ago, tomas.hokenberi said: Šta ovaj pravi? One loše čokolade? Očekuj da ti se javi 20 advokata iz 40 kancelarija, zbog rušenja ugleda. Kad im Lindt i Nestlé nisu nista mogli, tomase, najebo si! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Saturday at 02:06 PM Share Posted Saturday at 02:06 PM Insajderska informacija, nije da sam delovala kao FBI, vise onako, caskanje uz kaficu: komsinica, aktivista SNS, ne prodaje madrace kao pre vec ima fotelju u PIO fondu, zali mi se da radi prekovremeno najmanje 2 puta nedeljno, nista ne stize da uradi po kuci. Kazem da u toj njenoj firmi nemaju norme nego prevrcu papire 8 sati, kaze nije 8 nego 12, najmanje 2 puta nedeljno. Dakle: plate su im male, iz nekog razloga ne mogu da ih podignu ni za promil pa svakog meseca "iz centrale" stize dopis sa podatkom na koliko sati placenog prekovremenog rada imaju pravo. Nekad je to 30, nekad 40 h. I tako, ubise se od prekovremenog rada. Perem sholjice od kafe i pitam se ko je ludji, ja, koja tako kulturno, civilizovano, tolerantno, pijem kafu sa takoreci krvnim neprijateljem ili ta ameba, taj pramecijus, kome je zivotna deviza "prilagodi se ili umri"? Rekla bih da smo podjednako sludjene, svaka na svoj nacin. A o onom planiranom prekovremenom radu, tek mi to ne ide u glavu: PIO fond je deo nekog ministarstva? Ako je tako, znaci li to da jedan tako vazan segment socijalne zastite sabotira vlastitu vladu i drzavu? I ja pitam svasta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 02:57 PM Share Posted Saturday at 02:57 PM 49 minutes ago, Pletilja said: PIO fond je deo nekog ministarstva? Nije. Nije čak ni standardna "državna uprava / javno preduzeće". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Saturday at 03:04 PM Share Posted Saturday at 03:04 PM 6 minutes ago, fancy said: Nije. Nije čak ni standardna "državna uprava / javno preduzeće". Sta je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted Saturday at 06:24 PM Share Posted Saturday at 06:24 PM (edited) 19 hours ago, DameTime said: Gde je poš'o mučenik To se desilo juce na uglu Grcica Milenka i Ustanicke, tacno ispod XI gimnazije. Moja sestra je, kao i svi ostali pristojni ljudi, koji su se u tom trenutku nasli tu, zastala na 15 minuta. Izasla je iz auta sa prijateljem i stali su na trotoar tik uz gimnazijalce. Onda se pojavio ovaj vonjavi siledzija koji nije hteo da stane, nego je krenuo na trotoar, na ljude vredjajuci ih marvenim jezikom kroz otvoren prozor. Mojoj sestri i jos nekima je presao preko nogu. Ona mu je odrzala bukvicu i on ju je pljunuo. Hteo da izadje da se bije, ali mu je to onemoguceno. Nakon toga se izvukao i psujuci krenuo dalje, no mu se gepek otvorio i poispadale su mu neke stvari. Zaustavio je auto, izasao i sav razularen krenuo nazad ka gimnazijalcima. To mu je bila greska. Trebali su da mu promene licni opis. Drago mi je, ipak, da nisu. Jer, to je najbolji dokaz da nisu ono sto je on i ono sto on predstavlja. Ja sam do ovih dogadjaja verovala da sam odavno izgubila sve iluzije o nekim stvarima u onom provizorijumu od drzave. Studenti koji su „ustali sa stolice“ i njihovi mladji drugari gimnazijalci su nekorumpirani i nepotkupljivi. Njima je buducnost konfiskovana. Oni nemaju sta da izgube, a ne pristaju da budu izgubljeni. Zato oni mogu biti voda koja korumpirani zlocinacki breg roni. Pokazujuci da nisu klonuli duhom. Kao da pocinju da se slazu neke kockice, kao da neki proces odronjavanja uzima zamajac … i ja verujem u snagu potpuno neocekivanog i do juce nezamislivog. Ili mi je milo sto mi se snilo? Edited Saturday at 06:36 PM by Cyber 11 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 06:35 PM Share Posted Saturday at 06:35 PM 3 hours ago, Pletilja said: Sta je? Sa sajta fonda: Quote Фонд је правно лице са статусом организације за обавезно социјално осигурање, са правима и обавезама утврђеним Законом и Статутом. https://www.pio.rs/sr/delatnost Pišem ti ovo jer sam se i sâm bio navukao na tu priču "ministarstvo", "javno preduzeće" itd. dok mi neko ko radi tamo nije to objasnio. Nije to moja materija, al vidim da imaš i istorijat fonda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Saturday at 07:05 PM Share Posted Saturday at 07:05 PM 9 hours ago, DameTime said: Jedan od najpoznatijih influensera. Mislim da se za njega pričalo da je (bio) u sns. Ti influenSeri izgleda postali papagaji. Ili pokvarene ploče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 07:22 PM Share Posted Saturday at 07:22 PM 16 minutes ago, 033zero330 said: Ti influenSeri izgleda postali papagaji. Ili pokvarene ploče. Nikad nisu ni bili ništa više od toga. Fuck 'em. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 10:08 PM Share Posted Saturday at 10:08 PM Svi neke misice pa se zalažu za mir u svetu. Mrš! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 03:16 AM Share Posted Sunday at 03:16 AM Sutra vanredno obraćanje AV 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted Sunday at 04:13 AM Share Posted Sunday at 04:13 AM Juče, tokom uključenja reportera N1 sa Savskog mosta, čujem skandiranje: -Gotov je! Gotov je! Divna muzika, nešto kao Oda radosti. Mislim da se nije nikada, kada su u pitanju bila masovna događanja sa velikim brojem učesnika koja se odvijaju na većem broju mesta u različitim gradovima, nije dogodilo da nemam nikakvu zamerku na 2scenario", na izjave učesnika, poruke, parole. Još čudnije i vrednije divljenja što se još nije definisalo nikakvo vođstvo, štab, koordinacija, a opet sve funkcioniše kao simfonijski orkestar. Javljaju se umetnici, poljoprivrednici, prosvetni radnici, srednjoškolci, advokati, svi imaju svoje zahteve, ali svi na početku svake akcije, saopštenja, obraćanja na medijima, na početku naglašavaju podršku studentima, a i studenti podržavaju sve druge grupe koje protestuju, nema suprotstavljenih zahteva, ne ometaju jedni druge, stotine potoka i potočića se uliva u jednu reku. Ostavke funkcionera SNSa čije se smenjivanje studenti, odnosno stranke tražili, je znak da je vlast u strahu, da uzmiču, ipak ovako nisu ispunili zahteve jer ostavke nisu smene. Vidim, promena na čelu Demokratske stranke, Srđan Milivojević predsednik. Nadam se da će ostati "u komadu", da neče svaki izbori doneti i cepanje stranke. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted Sunday at 09:45 AM Share Posted Sunday at 09:45 AM 2024. je mnogo bolje da predsednik DS bude neko ko može da nabode glavom u nos, nego neko ko je u stanju da argumentovano dekonstruiše protivničku politiku. Tako da, odlično. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts