Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Green23 said:

Ovo je kraj. 

Istovremeno smo postavili twitt, doduše ja na twmi o Kosovu. Ide istovetni komentar, dobro je što su lepo i pristojno smotali zastavu i ostavili je unutar zgrade....trebati će opet 😉

Posted

Komšika urla u telefon, kupila mi puter na akciji u Lidlu, kaze da stavim kafu, stiže sa plenom pa da uzivamo u mirisu danskog putera....pa se preslisavam, koju to aplikaciju velikih supermarketa jos nemam na telefonu, koji to katalog sa akcijskim cenama nisam pokupila i koliko to necu uštedeti do sledeće penzije i kad sve to složim u glavi pa bacim pogled na ekran televizora i pomislim koliko košta ova manifestacija moj je najveci...miting, javljaju mi se Terazije, nekakve ideje o vešanju.....izvesnih....a baš su se lepo okupili u skupstini....ne bi morao Bakić da ih jiri po ulicama....

• Like 2
Posted

Evo taman iz zemuna stiže jedan oblačić da ih malo zapiša (ako ne strese sve ovde, šaraj malo!)

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Posted (edited)

Krol na Pinku:

Pored svih izazova i događanja koja su zadesila Srbiju proteklih nedelja istraživanja pokazuju da predsednik Aleksandar Vučić beleži rekordni rejting i poverenje građana Srbije

Edited by erwin
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted

Bogami skupio je dosta naroda Vučić na kraju.

Jedino što se ponovo baš namrčilo deluje mi ovako sa prozora da bi mogla uskoro ponovo da krene kiša.

Makar nešto 😄

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, nemanjaol said:

Dovukao.

Ima ih još, ljudi i dalje masovno dolaze na skup Brankovim mostom.

CZVFhje.jpg

Edited by erwin
Posted
5 minutes ago, nemanjaol said:

Jedino što se ponovo baš namrčilo deluje mi ovako sa prozora da bi mogla uskoro ponovo da krene kiša.

Makar nešto 😄

Mnogo manje od očekivanog i najavljivanog, ja bih rekao tek nešto više nego proslog petka. Dosta rastrkano, Bulevar i Takovska solidno prazni. I to sa kakvom logistikom, CG, Bosnom, Makedonijom, svakom opštinom u Srbiji, autobusima, naknadama, pretnjama..

• Like 9
Posted

Što se tiče podrške, Vučiću je mnogo važniji onaj par američkih senatora od juče, nego ovi mučenici koji su izloženi munjama i gromovima.

On zna da ga ta svetina nije ni dovela na vlast, kao i da ga neće ni sačuvati na vlasti kada SAD okrenu ploču. Ti ljudi su kula od karata i potez bezmsila.

• Like 1
Posted

Ma dobro ljudi, prepešačio sam stotine kilometara na protestima od kako je ovaj na vlasti, ne morate mene da ubeđujete da ih je naterao 🙂

Samo komentarišem ima dosta ljudi tamo i još ih stiže, videćemo još konačan rezultat, ja sam se nadao da će biti možda i neki fijasko tu potencijalno.

Ono što je kul je što izgleda da stvarno stiže nevreme, kreće opasno da grmi i to relativno blizu skupštine

Posted (edited)

Nikako da prikažu kakva je situacija u parku. Kad vidim tamo stanje daću svoju procenu temeljenu na decenijama protetvovanja. Ono što vidimo put+deo parka do pešačke staze je neki standard protestvovanja i to je 25-35k zavisno od gustine mase. U Park može da stane još dva puta toliko maksimum.

U NS pada žestoko, ako ovo ide ka BG biće kiše tokom celog mitinga. Možda ga i odlože za sat.

Edited by Klotzen
Posted
21 minutes ago, JohnnyDragon said:

E to je Srbija a mi smo manjina.

Fucking end of discussion finally! :))))

Ovo je jedan od ciljeva cele ove predstave - mi smo manjina, sto izlaziti na izbore (ne kazem da ti to mislis, nego da je cilj da to pomisle potencijalni biraci)

• Like 2