McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Da ne trujemo temu za proteste ovim. Narator: ne postuje se Okacio sam pre izvesnog vremena na temu o matematickim problemima lucky 6 iz neke nase kladionice, ne zbog toga sto je to neki ne znam kakav kompleksan problem, nego u nadi da ce jos neko da sprovede racunicu da bih potvrdio sebi da nisam lud, sto sam u medjuvremenu uspeo i sam. EV na toj igri kod nas u kladionicama nigde nije ni blizu ispod 100%, ide cak do 164% (ako dobro pamtim cifre) u Mocartu. Ma da, to je klasika, mislio sam na in house stelovanje. Na primer, RTP (return to player) slota je 96%, a oni ga preprave da bude jos manji procenat. To moze da se radi i sa digitalnim, a tek sa mehanickim slotovima.
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moje viđenje situacije je da Vučić nema problem da svojim izbornim inženjeringom navuče većinu makar ona bila i od jednog glasa. On ne raspisuje izbore zato što je svestan da u slučaju takve izborne ''pobede'' ima pola miliona ljudi na ulicama ala 15.03, samo spremnih na sukobe i tu bi mu bio kraj. Mislim da su toga svesni i u EU i da zbog toga ne vrše pritisak koliki bismo mi želeli, jer im takve scene u sred Evrope sa gomilom svojih unutrašnjih problema trenutno ni malo ne trebaju.
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, McLeod said: Ma da, to je klasika, mislio sam na in house stelovanje. Na primer, RTP (return to player) slota je 96%, a oni ga preprave da bude jos manji procenat. To moze da se radi i sa digitalnim, a tek sa mehanickim slotovima. S tim sto je im je u Lucky 6 slucaju to bilo prilicno nepotrebno jer sve i da su postavili kvote da EV bude 60% nije kao da bi prosecan kladionicar seo da sracuna to. Pretpostavljam da je situacija takva bila da su prve kladionice koje su implementirale igru imale fer kvote sa RNG algoritmom, i da je onda dosla konkurencija u fazonu mi cemo sad da nabudzimo ove kvote i promenimo algoritam u pozadini.
Recommended Posts