JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Dzo23 said: To si njoj trebao reći...Treba ih napušavati na svakom koraku. Da nikad i nigdje nemaju mira. Rekao sam joj...ne tim rečima. Kaže zvala je doktorka Grujičić da oforme novi pokret koji će da čine neokaljani iz SNS. Ja sam tu puko i rekao sam joj "taman da stanete u jedan kombi". 2
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nevezano za sadasnje stanje u kome je USA, ne postoji nista logicnije od naslanjanja na zemlje EU. Geografski, ekonomski, vrednosno, istorijski, kako god. Stoji da je velika kriza i u Evrozoni, pre svega politicko-vrednosno-liderska, da ima mnogo dupljastva, guranja partikularnih interesa, podrivanja unutar nje same... Medjutim, na sve to moze da se utice - koren nije sasvim truo, treba okresati grane, a to je proces. Dosta je posla i pred gradjanima vodecih zemalja, bez dileme. Ne mislim da je USA ikada bila bas model kojo neizostavno treba slediti, a narocito danas to nije slucaj. Izvezla je brdo dobrih stvari, kroz razlicite aspekte zivota, ali ne bih njihovu gradju koristio za temelj na kome zidam kucu. Zaista ne bih. 10
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Edinburgh said: Cim cujemo "ja nisam ni za jedne ni za druge", odmah znamo da je u pitanju skriveni Caci. Tako je. Nautralni su najveća govna. Sad vide da im se znoje guzice, ne bi oni baš na giljotinu, nisu još pokrali dovoljno, pa sad daj novi pokret kao neokaljanih. Što nisu pre prvog novembra pravili pokrete, mater im jebem. Izvinjavam se što sam upao ovako...iznervirao sam se opasno. 2
melankolic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Smrtokapa said: 110 glasova po biračkom mestu itekako menja rezultat. Drugo je nešto ovde problem: 110 glasova je malo pa ne vredi 1100 glasova ali će kriminalci razbiti kutiju pa ne vredi Odbranili smo glasove ali ljudi ionako vole Rusiju i mrze EU pa ne vredi Ipak ima šanse da Srbija postane mesto gde se može kvalitetno živeti ali ću na kraju da umrem pa ne vredi. I ti si dobio 17 glasova pa opet ništa od toga što si izgovorio nema smisla jer je bezsadržajno. Fantomi (poznajući njihove kriminalne dosijee) zaista mogu da vam upadnu na biračka mesta i sve rasture. To kako će studenti da kontrolišu izbore dok ovi s druge strane nose toplo i hladno oružje i pred nosom vam iznose biračke kutije odnosno upisuju glasače po svom nahođenju, je za mene praktično nerešiv problem. Plus što će im i policija držati zaleđinu. Ali dobro, humanizam & renesansa je u punom jeku pa ne bih da vam rušim sneška.
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, melankolic said: I ti si dobio 17 glasova pa opet ništa od toga što si izgovorio nema smisla jer je bezsadržajno. Fantomi (poznajući njihove kriminalne dosijee) zaista mogu da vam upadnu na biračka mesta i sve rasture. To kako će studenti da kontrolišu izbore dok ovi s druge strane nose toplo i hladno oružje i pred nosom vam iznose biračke kutije odnosno upisuju glasače po svom nahođenju, je za mene praktično nerešiv problem. Plus što će im i policija držati zaleđinu. Ali dobro, humanizam & renesansa je u punom jeku pa ne bih da vam rušim sneška. Ovaj nik ti sasvim odgovara, sledeći bi mogao da uzmeš Dementor, iscrpi sve iz nas tebra. 1
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, melankolic said: Samo par napomena da ne skrećemo pažnju s aktuelnih tema : - A kako se gleda na četnike u tvom kraju ili ti pobijeni od ruke četnika i predati nacistima kojima ne na Onom svetu ne znači ništa, ni zemlja ni kuće s okućnicom, i onda njihovi naslednici gledaju nekakvog golobradog četosa kako predvodi studentske proteste? - A kako Pazarci gledaju na one iste koji s kokardama učestvuju u demonstracijama? - Ipak nije isto biti u društvu Bajdena, Klintona ili Krasnova koji na svakom koraku stopira isporuku naoružanja Ukrajini da ne bi uvredio svog dobrog garija, Putlera ili možda čeka da nacisti ubiju još milion Ukrajinaca pa da im onda da neku praćku; ili kada uputi salve uvreda saveznicima sa sve ucenama i pretnjom da će ih sve ostaviti na cedilu ako ih ruska nazi-horda napadne. - A što se tiče mržnje prema Rusima, ne znam da li si slušao generalnog sekretara NATO šta je govorio o višegodišnjoj pretnji od strane Rusije čak i kada se rat završi? Zanimljivo, samo se u Srbiji nekim čudom gleda tako pomirljivo na tu čednu “slovensku dušu”. Čak ni oni Rusi koji su pobegli iz Russlanda ne gledaju s takvim simpatijama na svoje sunarodnike koji podržavaju Putka. - Prelepa slika obišla svet a Ćacilend i dalje stoji na svom mestu; kada preuzmu UM neće imati šta da ide u svet sem ako se nešto posebno ne promeni pa vam dođu novinari iz sveta. Neverovatno. Ne treba na ovako nesto odgovarati, ali ajde... Dakle, ti si meni poturio da sam, pazi sad, patoloski opterecen komunizmom. Jesi li svestan sta si odvalio. Otkud sad cetnici u toj prici. Da, gledaju u mom kraju sa prezirom. Cetnicki neki komandant Zotovic je u mom kraju mucio i ubio uciteljicu Kajicu Bastic jer je bila partizanka i ceo kraj mrzi iz dna duse tu bradatu bagru. Zadovoljan ili ne, malo sam te razocarao jer si mozda ocekivao odgovor da se svi tamo ne brijaju nikada, da nose kame u zubima i kolju i dalje. Pazarci ucestvuju na demostracijama aktivno, na neki nacin nose ove proteste. Da ih neko provocira, bilo verbalno ili na neki drugi nacin, oni bi se povukli. Oni kojima vazda nesto smeta bi najvise voleli da se medju studentima desi incident i da neko napadne Pazarce, ali to se nece desiti. I ona slika rusi sneska prilicno i boli mnoge. Ameri su izabrali Trampa, zali se njima zasto su izabrali takvog coveka. Mozda oni zele da se sve to tako resava. Nego, kada cete vi iz EU da malo pocistite po svojoj kuci. Ne volim tu floskulu, ali je omiljena mnogima. Eno, u EU, na dvesta km od Srbije, buja nacizam. Pola miliona ljudi na koncertu deklarisanog ustase, u zgradi parlamenta se dokazuje da je Jasenovac bio spa centar. Kao kada bi u nemackom parlamentu raspravljali da li je Ausvic bio velnes centar. Nemoj samo sad da mi mantras o Srbiji jer se dobro zna kolika smo ovde mi govna. Posto stalno govoris o stanju Srbiji sa "vi, vas problem, vi morate...", sada mi da pitamo kako mislite to da resite. Kao sto su ranije mnogi molili boga da ostane Milosevic vecno da bi mogli da mantraju da ovde nema promena, da nema pomoci, i danas bi neki, a da nisu njegovi direktni sledbenici, voleli da ovaj vecno vlada i da to bude potvrda da su Srbi takvi zli i slicne baljezgarije.
Malkolm Brogdon Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, melankolic said: I ti si dobio 17 glasova pa opet ništa od toga što si izgovorio nema smisla jer je bezsadržajno. Fantomi (poznajući njihove kriminalne dosijee) zaista mogu da vam upadnu na biračka mesta i sve rasture. To kako će studenti da kontrolišu izbore dok ovi s druge strane nose toplo i hladno oružje i pred nosom vam iznose biračke kutije odnosno upisuju glasače po svom nahođenju, je za mene praktično nerešiv problem. Plus što će im i policija držati zaleđinu. Ali dobro, humanizam & renesansa je u punom jeku pa ne bih da vam rušim sneška. Ovde tvrdis da necemo moci da odbranimo izborne rezultate jer se na drugoj strani nalaze naoruzani kriminalci, a onda u drugom postu trazis od nas da upadnemo u kamp tih istih naoruzanih kriminalaca, koji su okruzeni kordonom policije i za koje ne vaze nikakvi zakoni, i da im razjebemo satore.
djura.net Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 47 minutes ago, JPM said: doktorka Grujičić Retko ogavna njuska, ogavnija od prosecnog cacija. 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ovde tvrdis da necemo moci da odbranimo izborne rezultate jer se na drugoj strani nalaze naoruzani kriminalci, a onda u drugom postu trazis od nas da upadnemo u kamp tih istih naoruzanih kriminalaca, koji su okruzeni kordonom policije i za koje ne vaze nikakvi zakoni, i da im razjebemo satore. Ne kapiram potrebu za ovakvim virtuelnim macevanjem sa nekim ko svakako nije caci. I da jeste, opet ne kapiram. Ima mnogo hitnijih i bitnijih stvari za uraditi.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ovde tvrdis da necemo moci da odbranimo izborne rezultate jer se na drugoj strani nalaze naoruzani kriminalci, a onda u drugom postu trazis od nas da upadnemo u kamp tih istih naoruzanih kriminalaca, koji su okruzeni kordonom policije i za koje ne vaze nikakvi zakoni, i da im razjebemo satore. Pa naravno, mlati gloginje tuđim kurcem. 1
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, melankolic said: I ti si dobio 17 glasova pa opet ništa od toga što si izgovorio nema smisla jer je bezsadržajno. Bezveze komentar, 17 ljudi očigledno smatra da je sadržajno, zato su i lajkovali. A 17 je više nego 1, to je demokratija.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, djura.net said: Retko ogavna njuska, ogavnija od prosecnog cacija. Da, nisu svi isti, ali ima mnogih koji jesu. Ona je medju njima. Pokušava već duže vreme da se distancira, verovatno kako bi bila malo zaklonjena od ovih isturenijih ćacija, da se uhlebi opet nakon smene vlasti. Ništa novo.
melankolic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 28 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ovde tvrdis da necemo moci da odbranimo izborne rezultate jer se na drugoj strani nalaze naoruzani kriminalci, a onda u drugom postu trazis od nas da upadnemo u kamp tih istih naoruzanih kriminalaca, koji su okruzeni kordonom policije i za koje ne vaze nikakvi zakoni, i da im razjebemo satore. Ne zagovaram to (govorio sam o tome da je moj predlog da se tamo skupe svi i da ostanu koliko je god dugo potrebno da se ispune zahtevi) ali u jednom momentu će sigurno doći do nekog konflikta, to je prosto činjenica, jer oni s vlasti neće nikada sići mirnim, demokratskim putem. Edited 3 hours ago by melankolic
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, melankolic said: nema smisla jer je bezsadržajno Ono što je bezsadržajno je to da smišljaš katastrofične scenarije o izbornom procesu a sa istim nisi dovoljno upoznat ni iz perspektive običnog glasača. 1
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, melankolic said: Ne zagovaram to ali u jednom momentu će sigurno doći do nekog konflikta, to je prosto činjenica, jer oni s vlasti neće nikada sići mirnim, demokratskim putem. Mislim da smo svi ovde poprilicno svesni toga i da je generalni sentiment da ce u toj situaciji doci do eskalacije sukoba jer ce postojati konkretan cilj tih sukoba. 2
DJORDJE Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 11/5/2025 at 3:24 PM, Drug Crni said: Koje, čisto me interesuje? Rusija, Kosovo..? Briga za vaskoliko srbstvo, ali samo od Ibra do Karlobaga. Oni u Rumuniji ih ne zanimaju, vecina nema ni pojma da postoje.
Edinburgh Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, djura.net said: Retko ogavna njuska, ogavnija od prosecnog cacija. Ne kapiram potrebu za ovakvim virtuelnim macevanjem sa nekim ko svakako nije caci. I da jeste, opet ne kapiram. Ima mnogo hitnijih i bitnijih stvari za uraditi. Ja ne mogu da zamislim da neki ljudi mogu da trpe da im nesto takvo ili slicno tom obliku bude sef, a znamo da ih je bilo. Cak i bez obzira na njeno znanje, koje joj ne osporavaju, opet je nemoguce raditi u timu sa nekim ko misli da se pita za sve i da sve zna najbolje.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da, kada sluša intervjue predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nije sigurna da li je to jedna ili više osoba, jer se jedne njegove izjave čuju u Moskvi, a druge u intervjuima sa drugih geografskih tačaka, prenosi danas RT Balkan. Tako tako govna, pobijte se međusobno. 3 3 1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Volter said: Tako tako govna, pobijte se međusobno. E moja Zaharova, sad vidiš kako je nama sve ove godine. 3 1
Tex_Willer Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Da li je ovo prvi put da sa obe strane dobija šamare istovremeno? Naravno da su te obe strane upoznate pre x godina sa njegovim radom, ali eto polako i javno se počinje o tome govoriti. On jednom izjavom jedne razljuti, pa drugom da bi njih umirio udari na drugu stranu i tako u krug...
Recommended Posts