40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve mi realnije deluje ona konstatacija da ce on poslednji saznati da nije vise na vlasti. 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nekako uvek uspe da ispadne još veći gnojni čir od čoveka. Obara rekorde kao Sergej Bubka. Inače juče je na Radio Beogradu išla vest kako će predsednik Vučić moliti Sija za investicije. Nije mu lako, visok čovek a toliko se saginje da primi investiciju u grlo. 1 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Volter said: Ovo kao Jovana Jeremić kad je išla u Ameriku 😂 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Volter said: Dobro je pa nisam poludeo i nije mi se ucinilo da ovo prica. Sa kojim on samopouzdanjem ovo prica to je za nepoverovati. Za sta se pametan stidi budala se ponosi. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko ce da im kaze da je Vucko bio u magarecoj klupi sto bi se reklo u povorci? :D
berti Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago On 9/3/2025 at 11:21 PM, Volter said: U nedelju u Nišu prave skup protiv blokada. BICE VESELO 1
fancy Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Bio sâm na maturi. Kad su čuli da dolazi ekipa iz škole promenila restoran.
DameTime Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago (edited) Nisam stručna, ali on ovde hoda kao da je iščašio taj kuk, ili da rukom pod koju ga je uhvatila drži neki štap. Govor tela je ovde fascinantan, distanca između njih, njegov rigidan položaj tela. Kao ženi, meni je potpuno neverovatno da je bilo koja opštila s ovim likom, iskreno. Pa čak i da uzmem kao tačnu pretpostavku koju mnogi navode - zbog pozicije, moći itd. Edited 2 minutes ago by DameTime
Don Dusko Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 7 minutes ago, 40Wins said: Isao sam na maturu garantovano. Al kako se trzno kao da ga je uhvatio stranac a ne njegova zena.
Recommended Posts