Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 9/1/2025 at 4:33 PM, Klotzen said:

Evo tog maltretiranja Šarovića. Mada ovo je više maltret Radića, vlasnika KTV. Koliko vidim po mrežama oduzeli su mu auto zbog nepropisnog parkiranja, ne znam da li je tačna ova informacija. Ako je istina za ovo ova komplet policijska stanica treba da bude nogirana kada padne diktatura. Neka idu da rade na splavovima.

Kada padne diktatura nece biti splavova (izmedju ostalog) 🙂

Posted

RTS

Чланство Србије у ЕУ подржава 33 одсто грађана, што је најнижи ниво подршке међу земљама кандидатима, показује истраживање које је објавила Европска комисија. Грађани Србије највећи степен поверења имају у Русију (59 одсто) и Кину (57 одсто), док је ЕУ са 38 одсто на трећем месту.

Подршка приступању ЕУ је посебно висока у Албанији (91 одсто) и Северној Македонији (69 одсто), где грађани очекују користи попут побољшаног квалитета живота и отворених граница", саопштила је Европска комисија.

У Источном суседству ЕУ, земље кандидаткиње Грузија и Украјина предњаче са 74 одсто, односно 68 одсто подршке чланству у ЕУ.

Као главног спољнег донатора 39 одсто испитаних у Србији види Кину, 30 одсто наводи Русију, док 29 одсто грађана као најзначајнијег донатора види ЕУ.

Истраживање Еуробарометра показало је да 56 одсто грађана земаља чланица ЕУ подржава даље проширење Уније.

У просеку, 47 одсто грађана ЕУ подржало би чланство Србије у ЕУ, док би 43 одсто било против.

• Like 1
Posted

Uzroci i posledice:

Istraživanje je pokazalo da poznavanje EU i njene politike proširenja u svim zemljama kandidatima i potencijalnim kandidatima predstavljaju jednu od najvećih prepreka. ; U Moldaviji 48 odsto građana smatra da su dobro informisani o tome, u Crnoj Gori 39 odsto, a procenat u Ukrajini pada na 23 odsto, a u Srbiji na svega 20 odsto.

• Like 3
Posted
5 hours ago, Helena said:

Evo jedan od procenata naših...

Živi 55 godina u Ljubljani a došo da podrži našeg precednika i Srbiju :classic_dry:

Pa što se ne vrati u tu Srbiju koja "ide napred"? 

Čim vidiš ovu kajlu oko vrata, jasno je o kakvom se obliku ljudskog postojanja radi...

• Like 2
Posted
8 hours ago, Sen said:

Ćacimatika

VUmyi9G.jpeg

ali ova gluperda što je bila komunalni pandur, jurio prodavce lubenica po pijaci, lik bukvalno dva grama mozga nema (a ni njegova sestra Ana)

Gz5bvvOWsAAg6sB?format=jpg&name=small

Pogled neopterećen mišlju

• Like 5
Posted (edited)

Hajde molim vas neka me neko podseti ko je ovaj momak? Užasno mi poznato deluje, ali ne mogu da se setim.

edit: nije, pobrkao sam ga sa Filipom Vukšom

Edited by freethrow
Posted

Sad kad se vrne pa se pocne svadjati sa tvitovima i objasnjavati kako su to u stvari pocasna mesta po kineskom protokolu i kako ustasoteroristi pojma nemaju.

Posted
30 minutes ago, Don Dusko said:
  Reveal hidden contents

image.png.f5734751bce2183b9c3de329a2466478.png

Ovako se ne pije iz case. 😄

Fascinantno je koliko ova persona ne poseduje socijalnu ni emocionalnu inteligenciju. Ne zna kako da se ponaša u bazičnim socijalnim situacijama i radnjama.

• Like 1
Posted (edited)

Jebote, i kad pije vodu izgleda kao bolesnik.

Taj i kad bi umro, izgledao bi smušeno.

Edited by Eddard
  • Ha-ha 4
Posted

Mister Bin je makar simpatičan u svojoj smotanosti i nije psihopata. Čini mi se da on ima i neko neurološko oštećenje, čim ne prepoznaje tj. neadekvatno reaguje u osnovnim situacijama koje se uče u detinjstvu (kako se drži čaša, da se polomljeno staklo ne dodiruje golom rukom itd).

• Like 2