Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Biće lista "Studenti blokaderi", nema greške. I imaće po dva predstavnika 40+ na većini BM, cenim. Edited 4 hours ago by Smrtokapa
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Razmisljam o ovim kupljenim profilima na drustvenim mrezama i kako hulja hoce da rovari i pravi namernu zabunu i razdor. Vec vidim kako ce na izborima imati i barem jednu svoju fantomsku listu, naravno sa cacijima i onim debilom "prvim cacijem". Samo da bi odvukao glasove, razvodnio pricu. To je 1/1, sigurno. Ne jednu nego bar tri sns studentske. Jedni će biti šatro Nato studenti, drugi šatro rusofili briksovci, treći ravnozemljaši ako treba. Ne bacaju se rovci bezveze među običnim narodom, radi se sondaža ideoloških budala i u našim redovima koji će progutati bućku. Nestor je jednom prošao i preko očekivanja i već je passe, što ne bi probali još jednom. Edited 2 hours ago by Molina23 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nijedan od trikova mu nece proci ako studenti sami ne naprave sranje, a kako se malo osulo pa komunjare i nacionalisti vladaju plenumima pocinju gluposti. Ipak, duboko verujem da ce raspisivanje izbora ponovo podici brojnost, a onda kako smo ga i okrnjili da ga dokrajcimo, tabananje Srbijom, da ponovo babe i dede vide nasmejana mlada lica. Mediji su potpuno beznacajni, ko ih gleda svakako su njegovi, ali sve ih je manje, opada im ser neprestano. Drustvene mreze su takodje u tom smislu sve beznacajnije. Bitno je da se od trojanaca zastiti mreza koju su studenti i gradjani interno izgradili, Discord, Telegram i Viber grupe. Mi smo od petka, kad se tim kanalima rasirilo da su fakultetima koji su ostali u blokadi u KG, prvenstveno Filumu, potrebne donacije, skupili preko tih kanala 200k dinara za par sati. Sada mu nista nece proci, ako mi sami ne napravimo greske. On moze da potrosi milijarde i dreci ko Damjanov Zelenko svaki dan. 4
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spoiler Zato su ovo i odradili da bi mogli da pricaju kako blokaderi skrnave srpsku trobojku. Evo i ja bih izbrisao odavde srpsku trobojku ne zato sto je ne volim vec zato sto joj tu nije mesto.
Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, Drug Crni said: Vidim da je ispod radara proletela vest da je bivši američki ambasador u Srbiji, Kristofer Hil, postao deo Pupinove inicijative. Neće se pogrešiti ako se ona preimenuje u Putinovu, pošto je pod ingerencijom vlade Srbije, a Srbija je u poziciji puzajuće kapitulacije u odnosu na Rusiju. O Hilu kao osobi sam često pisao pozitivno smatrajući ga jednim intelektualcem među diplomatama. Mišljenje nisam promenio ni danas. O Hilu kao ambasadoru sam takođe pisao i mogu reći da sam očekivao više od njega..iako je njegovo diplomatsko imenovanje puno obećavalo, mislim da nije uspeo da dovede svoju diplomatsku misiju do cilja - postizanja sporazuma o strateškom partnerstvu između Srbije i SAD. Doduše, kao olakšavajuću okolnost uzimam da to verovatno nijedan US ambasador ne može da postigne. I sam Hil je često isticao da je svestan "velikog anti-američkog raspoloženja u Srbiji". Hil me veoma posdseća na jednog drugog, bivšeg američkog ambasadora na ovim prostorima, Vilijema Montgomerija. Potiču iz istog diplomatskog, ali ipolitičkog miljea. Obojica su tokom devedesetih faktički pomagala opoziciji da smeni Miloševića, a onda su i jedan i drugi postali bliski saradnici radikalskog režima. I obojica su u jednom momentu postali neka vrsta njihovih savetnika. Takođe, obojica su svoje usluge (formalno) pružali pro bono, iako nema sumnje da su ih na neki drugi način lepo naplatili. Tako da, svima koji ste tokom njegovog mandata ukazivali da se prodao Vučiću se izvinjavam. Vi ste bili u pravu, ja nisam. Je l' može malo više o tome, molim? Priznajem da ne znam baš ništa. Jedino što znam je što poznajem jednog lika iz ove inicijative, za njega znam da je 100% imun od žvalje, plus ga redovno viđam na protestima i nekoliko puta smo se čak dogovarali da naše ekipe zajednički idu. Znam ga od ranije, a o ovoj inicijativi smo pričali jednom prošle godine, gde se ja jesam zalagao za blisku saradnju sa SAD, govoreći da su one i Srbija prirodni saveznici i blabla. Naravno, to je bilo pre režima narandžastog pedofila, a od kad je on preuzeo uzde, poklopilo se da smo taj lik i ja imali preče teme za razgovor u Srbiji.
Recommended Posts