Jump to content

Recommended Posts

Posted

Another day, another šlog :default_coffee:

Šta ono reče Marinka? Oluja od ponedeljka..? Možda 1 lasta ne čini proleće ali 2 šloga prave finu oluju u SNSu.

• Ha-ha 3
Posted
18 hours ago, fancy said:

Another day, another šlog :default_coffee:

Šta ono reče Marinka? Oluja od ponedeljka..? Možda 1 lasta ne čini proleće ali 2 šloga prave finu oluju u SNSu.

gišić, vesić, jokić, todorović ispadaju iz raznih razloga iz zločinačkog klana, da li hulja ima adekvatne zamene

Posted (edited)
1 hour ago, Perkos2 said:

gišić, vesić, jokić, todorović ispadaju iz raznih razloga iz zločinačkog klana, da li hulja ima adekvatne zamene

Ovo kao reprezentacije Srbije u basketu pred skoro svako prvenstvo, samo krenu da otpadaju povređeni na pripremama

Spoiler

Pu, pu, pu! Ko uroči, beli luk u oči

Edited by nemanjaol
  • Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, Don Dusko said:
  Hide contents

image.png.16660f61ebbe3def18eca149cb9c8bb6.png

Da li samo meni delluje da ovo telo i ova glava nekako ne idu zajedno? 

Mislim, nije kao da sam ga gledao u toplesu, uvek je u odelu, ali izgleda bas prejadno ako mu je ovo telo a ovo glava. 

• Like 2
Posted
36 minutes ago, Kooineeperk said:

Mislim, nije kao da sam ga gledao u toplesu, uvek je u odelu, ali izgleda bas prejadno ako mu je ovo telo a ovo glava. 

Na stranu sad to što je Glišić ološ kao osopa, ne znam šta ste očekivali da vidite. Niko ne izgleda impresivno u bolničkom krevetu (ako izuzmemo Fernanda Colungu iz latinoameričkih sapunica).

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Na stranu sad to što je Glišić ološ kao osopa, ne znam šta ste očekivali da vidite. Niko ne izgleda impresivno u bolničkom krevetu (ako izuzmemo Fernanda Colungu iz latinoameričkih sapunica).

Ako neko misli da gosn Smrt preteruje. 

Ne preteruje. 

snapshot1554845604912.jpg

• Like 1
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted

To su bili dani, sedim na selu i gledam sa tetkom Zagrli me cvrsto. Tetka ceka spicu da Fernando ispliva polugo iz nekog bazena, a ja cekam da vidim Araseli. 

RIP tetka. 

• Love 2
Posted
On 8/7/2025 at 2:12 PM, Don Dusko said:
  Reveal hidden contents

image.png.16660f61ebbe3def18eca149cb9c8bb6.png

Prvo sam pomislio neka zasebna sok soba ipak je bitan deo sekte ali onda se setim da tako nesto naravno ne postoji i krenem da gledam, vidim broj 10 na uredjaju iza av-a, i vidim desno zavesu, dakle opet lik ulazi u sok sobu slikanja radi...

E ako to vam nije dovoljno da glasate protiv njega pa makar morali ko sto su neki iz lsv sedeli na ruci da im utrne da ne bi osetili kad zaokruze Koštunicu doktor Vojislava.

Posted

Meni glišić deluje kao da je nateran da napravi pozu, ili kao da trpi ogromne bolove ali je skupio snage da odradi slikanje. Skroz neprirodna poza.