fancy Posted yesterday at 06:53 PM Posted yesterday at 06:53 PM Another day, another šlog Šta ono reče Marinka? Oluja od ponedeljka..? Možda 1 lasta ne čini proleće ali 2 šloga prave finu oluju u SNSu. 3
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 hours ago, fancy said: Another day, another šlog Šta ono reče Marinka? Oluja od ponedeljka..? Možda 1 lasta ne čini proleće ali 2 šloga prave finu oluju u SNSu. gišić, vesić, jokić, todorović ispadaju iz raznih razloga iz zločinačkog klana, da li hulja ima adekvatne zamene
nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Perkos2 said: gišić, vesić, jokić, todorović ispadaju iz raznih razloga iz zločinačkog klana, da li hulja ima adekvatne zamene Ovo kao reprezentacije Srbije u basketu pred skoro svako prvenstvo, samo krenu da otpadaju povređeni na pripremama Spoiler Pu, pu, pu! Ko uroči, beli luk u oči Edited 5 hours ago by nemanjaol 1
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Hide contents Хиви Гаврило 1 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, ras kass said: Хиви Гаврило Zatvor te zove!
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Don Dusko said: Hide contents Da li samo meni delluje da ovo telo i ova glava nekako ne idu zajedno? Mislim, nije kao da sam ga gledao u toplesu, uvek je u odelu, ali izgleda bas prejadno ako mu je ovo telo a ovo glava.
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gliša je posvećen umnom radu, telo mu nikad nije bilo bitno. 1
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, freethrow said: Gliša je posvećen umnom radu, telo mu nikad nije bilo bitno. 3 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Kooineeperk said: Mislim, nije kao da sam ga gledao u toplesu, uvek je u odelu, ali izgleda bas prejadno ako mu je ovo telo a ovo glava. Na stranu sad to što je Glišić ološ kao osopa, ne znam šta ste očekivali da vidite. Niko ne izgleda impresivno u bolničkom krevetu (ako izuzmemo Fernanda Colungu iz latinoameričkih sapunica). 2
Kooineeperk Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 18 minutes ago, robespierre said: Bukvalno, to je to.
Molina23 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: Na stranu sad to što je Glišić ološ kao osopa, ne znam šta ste očekivali da vidite. Niko ne izgleda impresivno u bolničkom krevetu (ako izuzmemo Fernanda Colungu iz latinoameričkih sapunica). Ako neko misli da gosn Smrt preteruje. Ne preteruje. 1 1
Recommended Posts