Jump to content

Recommended Posts

Posted

Necu se radovati drzavnom mozdanom udaru koji je doziveo Glisic, ali isto tako, ne osecam ama bas ni trunku empatije prema takvom coveku. 

Kako sejes, tako zanjes.

Nek on ozdravi do sudjenja, pa da mu posteno sudimo, i da ga streljamo posaljemo na robiju.

Posted

Dojcinovic je u nizu tvitova objasnio ono sto sam danas naskrabao u oar recenica. O tome koliko je Glisic vazan za SNS. Nemoj da vas mrzi da iscitate ceo niz

• Like 7
  • Thanks 2
Posted
18 hours ago, NMX said:

Glišić je (bio) predsednik izvršnog odbora sekte. Znao je svako selo, svaki mesni i opštinski odbor, svakog predsednika odbora i članove. Svi sigurni glasovi su bili njemu potvrđivani.

Pa svake izbore koje je sekta dobijala, proglašavali su pobedu kad Vučić dobije podatke od Glišića (kome do poslednjeg raportira svaki odbor - koliko je stoke izašlo, po satima, ukupno...).

Tako da nije nebitan šraf, ma koliko delovao kao prodavac lubenica iz gepeka Pasata hehe

Glisic je posle psiha najbitiniji clan sekte. 

• Like 2
Posted
29 minutes ago, freethrow said:

Možda je stvarno razgovarao sa njim... just sayin.

"I love the dead before they're cold
They're bluing flesh for me to hold
Cadaver eyes upon me see

Nothing

While friends and lovers mourn your silly grave
I have other uses for you

Darling"

:wicked:

Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Najjače da ću da žalim čiča glišu, u oštroj konkurenciji naprednog smrada on je jedna od najgadnijih i najotrovnijih pojava.

Orlic mi je tu negde po ogavnosti ali se dosta povukao iz javnih nastupa od kad je preuzeo BIA-u. 

• Like 1
Posted
12 hours ago, Perkos2 said:

Preko pinka naručivao ubistvo Olivera pa je red bilo da na pinku doživi državni udar

Kosmička pravda. Zaslužio je, ko ga jebe.

• Like 1
Posted

Negde procitah da su na nekakav informativni razgovor  pozvani Maja Gojkovic, Kurcoglavi i Zorka. Sad, da li u tuzilastvo ili gde se to ide vec...