Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vučić najavio pomilovanje za devojku koja je automobilom udarila studentkinju

"Ničim to nije zaslužila, a za mene je strašno što kao predsednik koji do pre nekoliko nedelja nije izdao nijedno pomilovanje u devet godina, sada moram da ispravljam nepravdu koju nanose tužilaštva i sudovi. Nastaviću to da radim jer je toliko očigledno nepravda da ću morati da štitim nejake, progonjene i žrtve njihovih svakodnevnih napada", kazao je predsednik.

https://www.nin.rs/politika/vesti/83518/vucic-najavio-pomilovanje-za-devojku-koja-je-autom-udarila-studentkinju-na-novom-beogradu?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=NEDA&utm_id=NEDA&utm_term=NEDA&utm_content=NEDA

Dno odavno ne postoji!

• Ruke su vam krvave! 4
Posted
39 minutes ago, Don Dusko said:

Klasična legitimizacija nasilja. Kao kad je javno govorio da ako uletiš autom na blokadu to nije krivično delo, imaš pravo "da prođeš".

• Ruke su vam krvave! 1
Posted

Nije samo to. Na ovaj način izaziva bes kod građana jer vide da ti sumanuti vozači neće odgovarati, pa raste šansa da takvim dripcima neko sam presudi, što bi vođa lepo iskoristio. Jebe se njemu i za vozače i za ljude u blokadi.

2 hours ago, srlepajce said:

Novi nivo ludila

Očigledno imaju viška lekara i sestara pa da ne sede zaludni.

• Like 4
Posted
23 minutes ago, DameTime said:

Klasična legitimizacija nasilja. Kao kad je javno govorio da ako uletiš autom na blokadu to nije krivično delo, imaš pravo "da prođeš".

Očito je kriza sa "dobrovoljcima" kod naprdnjaka koji će napadati na ulici na građane Srbije pa je vrhovni ludak odlučio da im da do znanja da ih neće pustiti da odgovaraju za počinjene zločine. No znamo njihova imena pa na svakom koraku treba da im ogadimo život.

Posted

Ovog lika holivudski scenaristi da su pravili kao zlikovca, neko bi rekao: stani malo, preterasmo. Daj da mu dodamo bar neku dobru osobinu, bar da ne bude tako bedan i patetičan kao pojava...nego ni to.

• Like 19
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

@fancy prebaci ovo ako imaš bolje mesto za ovakav upis.

Elem. Nisam znao gde da pišem pa rekoh aj ovde.

Na temu ovog lika što su ga provalili sa ljubavnicom na koncertu Coldplay.

Od jutros mi to iskače pred oči. Razmišljao sam u tri prvca.

1. Da li bi to uopšte bila tema da je čovek običan građanin koji radi od 9 do 17h a svi smo svesni da i obični građani čine preljubu.

2. Da li su muškarci toliko glupi da ih finansijska moć toliko opije pa su spremni da celo to poverenje i život koji su stvarali toliko godina jednostavno bace zbog 15-20 minuta, pa neka je i fenomenalnog, seksa.

3. Da li su žene toliko zle i bezobzirne da svesno ruše brakove takvih ljudi da bi se dokopale novca i moći i dalje, da li bi žene i dalje ovakve stvari radile kada bi svet bio više naklonjen njima u prilikama za finansijsko ostvarenje kroz karijeru. Ili u prevodu, da li bismo, da su žene moćnije, imali muške sponzoruše?

Posted (edited)

Pa postoji žigolo i danas. Što se tiče konkretnog primera, oboje imaju partnere (ne samo on), kolege su, koliko sam shvatila ona jeste karijerno ostvarena. Mislim da tema nije otišla toliko viralno zato što je on bogat, već zbog načina na koji su otkriveni.

P.S. Nisam fancy ali ovo je više tema za Društvo.

Edited by DameTime
  • Like 1
Posted
15 minutes ago, DameTime said:

P.S. Nisam fancy ali ovo je više tema za Društvo.

Može, nemam nikakve zamerke.

Ja čak i ne umem da razumem te ljude, jer ja nisam taj koji je svakodnevno u prilici da varam. Možda bih bio drugačiji da jesam bogat (čitaj privlačan sponzorušama). Ja sa svim prednostima i manama običnog čoveka nisam u stanju da dobacim šta je to što čoveka natera da baci kroz prozor svoj porodični život za kratkotrajno zadovoljstvo. Ako ne voliš svoju ženu, razvedi se. Onda radi šta hoćeš. Ali da varaš iz braka...to nije samo gola seksualna pobuda, to je pišanje na suštinu braka, a suština je poverenje i podrška.

Posted
40 minutes ago, JPM said:

Elem. Nisam znao gde da pišem pa rekoh aj ovde.

Na temu ovog lika što su ga provalili sa ljubavnicom na koncertu Coldplay.

• Ha-ha 1
Posted
28 minutes ago, JPM said:

Ja čak i ne umem da razumem te ljude, jer ja nisam taj koji je svakodnevno u prilici da varam. Možda bih bio drugačiji da jesam bogat (čitaj privlačan sponzorušama). Ja sa svim prednostima i manama običnog čoveka nisam u stanju da dobacim šta je to što čoveka natera da baci kroz prozor svoj porodični život za kratkotrajno zadovoljstvo. Ako ne voliš svoju ženu, razvedi se. Onda radi šta hoćeš. Ali da varaš iz braka...to nije samo gola seksualna pobuda, to je pišanje na suštinu braka, a suština je poverenje i podrška.

Možda da pogledaš neku emisiju Sanje Marinković, ona uvek ima temu zašto muškarci varaju. Sorry, bio je zicer. :classic_biggrin:

Pa vidi, ne moraš da budeš svakodnevno u prilici da bi prevario. Što se tiče toga zašto, empirija se bavila time... Zavisi da li govorimo o sociološkim, antropološkim ili biološkim razlozima.*

*Ne kažem da je to nužno opravdanje za prevaru, bilo da je u pitanju muškarac ili žena

Posted

Posto je ona zapravo i sef HR odeljenja, bas me zanima u njihovoj firmi kakva je bila politika sto se tice intimnih veza izmedju kolega lol. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Barkley#34 said:

Čak 20 minuta? To je već ozbiljna priča.

Zato sam se ogradio da mi nije jasno cak i ako je 20 minuta odlicnog seksa.

Posted

A ko kaže da je (samo) zbog seksa?

1. Možda su se zaljubili.

2. Možda im je samo bilo dosadno u životu i uzbudljivo im je da rade zabranjene stvari i posećuju koncerte a da niko ne sazna (FAILED).

Posted
8 hours ago, JPM said:

2. Da li su muškarci toliko glupi da ih finansijska moć toliko opije pa su spremni da celo to poverenje i život koji su stvarali toliko godina jednostavno bace zbog 15-20 minuta, pa neka je i fenomenalnog, seksa.

Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom.

Ne pitaj me kako znam...:classic_unsure:

Posted
2 minutes ago, dali_man said:

Nista gore i opasnije od fenomenalnog seksa sa pogresnom osobom.

Ne pitaj me kako znam...:classic_unsure:

Što bi internet danas rekao, don't stick your dick in crazy 😁.

• Pumpaj! 1
Posted

Rekao bih da se ovde od drveta ne vidi šuma, razvija se diskusija o preljubi i seksu, a niko ne pominje mnogo skaredniju stvar - oni su snimljeni kako posećuju koncert Coldplay-a.

• Like 1