Jump to content

Recommended Posts

Posted

vladece dok je ziv..uspostavljen je sistem i nepostoji mogucnost da se on srusi na ovaj nacin.

nazalost smo baksuzi sto deluje da ce ziveti jako jako dugo 

Posted

Ne padajte, aman. Lepo je lozenje i sve to. Jos je lepse to sto znas da on mora da dovede celu masineriju u mesto od 8000 biraca da bi nekako namakao 50%. Toga na republici ili vecim gradovima nema vise. Zna on vrlo dobro kako da cita ove rezultate. :classic_wink:

• Like 9
  • Pumpaj! 2
Posted
6 hours ago, Čvarkov said:

Spisak šta su sve radili u Kosjeriću i Zaječaru saznaćemo kada za isto to optuže studente i opoziciju. Tako ćemo isto saznati i da su studenti bili u uniformi policije.

Kao što sam i rekao, osim ovo za uniforme. Bolesnik je otkrio šta su sve radili optužujući opoziciju i studente. Ludak je na ivici da se šlogira, nije mu dobro. Pokušava da izgleda zdravo, ali mu to nikad ne polazi za rukom, a sada posebno.

• Like 3
Posted

Neozbiljno je da opozicija ne izlazi sa konkretnim brojkama.

Ajde u onom prvom trenutku su rekli na 50% kako stoje, ali treba da kažu i sad.

To je neodgovorno ponašanje, da se svi ovako izlože, sada je razočarenje ogromno. Iako su svi mogući resursi bili upregnuti u ovo i rezultat je solidan

• Like 12
Posted

Nista, cak i da je tacno ovo sto prica ostaje ono sto sam vec napisao.

Na opstim izborima svi na jednu listu sa podrskom studenata- Rektor Djokic, Jovo Bakic, Stimac, Dragan Jovanovic, Nemanja Vidic.. Svako ko ne podrzi tu listu od opozicije taj je njihov.

Mora da se oduva sa bar 2.5 miliona glasova i onda mahinacije ne prolaze.

Ako se to ne ostvari i nismo za bolje nego da nas jase do smrti, za po koju ves masinu ili frezu.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Ne padajte, aman. Lepo je lozenje i sve to. Jos je lepse to sto znas da on mora da dovede celu masineriju u mesto od 8000 biraca da bi nekako namakao 50%. Toga na republici ili vecim gradovima nema vise. Zna on vrlo dobro kako da cita ove rezultate. :classic_wink:

Novi Sad ce ga potuci do nogu uz sve pritiske i kradje

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Nema padanja, ali ne valja ni coping. Makar za Kosjerić mora da se nađe način da se odbrani.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)
3 minutes ago, DameTime said:

Da li je moguće da je opet dopušteno da on prvi izađe sa konkretnim podacima? Neozbiljno na svim nivoima

Dame Time - isti je izasao sa "konkretnim podacima" o dokumentaciji renoviranja zel. stanice u N. Sadu koi su  su bili smesteni u  praznim fasciklama.

Verovati njemu ili stvarnosti  - to je pitanje za sve  nas

Edited by badenac
Posted
Just now, Smrtokapa said:

Nema padanja, ali ne valja ni coping. Makar za Kosjerić mora da se nađe način da se odbrani.

Ja mislim da SNS nece formirati vlast tamo. Pa cemo sad gledati seriju ponovljenih izbora. I tu moramo da dobijemo iako ce njima biti jos lakse jer ce sav fokus/mito strpati na par mesta 

• Like 1
Posted

Nema ovde nerviranja, ocekivano. On nece da prizna poraz na ovim nevaznim izborima, zar neko ocekuje da prizna na onim najvaznijim sutra. Mora da se pravi strategija, ugledati se na petooktobarsku strategiju. Dva su uslova. Jedan je ogroman broj ljudi na protestu u bgd posle krađe. Drugi, nepopularan, ali nuzan. Protest taj mora da se zavrsi kao peti oktobar, a za to su nuzni oni koji ce uci u sukob sa ćacijima, policijom... One proteste su delom izneli i navijači, nadamo se da ce medju njima da se nađu neki takvi. Sa mrcinama mogu samo slicni njima i to je nužnost.

• Like 10
Posted

Ova nasa zena iz Zajecara rece mi smo pobedili, a kako ce se to odbraniti ne zna.

Ni o kakvim konkretnim ciframa ne prica, vise mi ima smisla ovo sto nepomenik prica jer bar neke brojke vrti.

I sta je sad sa excel tabelama koje su pokazivale ubedljivu pobedu u Kosjericu.

Krajnje neozbiljno.

Posted

Dragana Rašić ispred liste "Promena u koju verujemo" kazala je da to što je predsednik Aleksandar Vučić proglasio pobedu nije ništa spektakularno, da je očekivano i da će građani pobedu braniti na ulicama.

Posted

Ovo je sve ocekivano od hulje. 

Ja sam licno pregledao ceo Kosjeric, nemam jos 9 od 29 birackih mesta. Ujedinjeni vode. 

Sad idem mesto po mesto i proveravam racun, vec sam nasao jedno na kome je glasalo 157 ljudi, SNS 101, Ruska 1, Ujedinjeni 59, nevazecih 0 = 161 ukupno, a 157 glasalo... pa kako?! 

Bice ponavljanja na puno mesta i treba ispratiti sve kao i sada i jos jace. 

• Like 7
  • Thanks 2