Nikola Posted yesterday at 07:43 PM Share Posted yesterday at 07:43 PM Gledaš hepiend? ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted yesterday at 07:50 PM Share Posted yesterday at 07:50 PM 4 hours ago, robespierre said: A čovek koji ti udara lajkove živi u državi u kojoj slobodno funkcioniše jebeni Nacionalni front već pedeset i kusur godina, nije li to golema ironija. Zamisli šta bi se o tvom svetonazoru dalo iskonstruisati na osnovu zemlje prebivališta 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted yesterday at 08:11 PM Share Posted yesterday at 08:11 PM (edited) Studentski protesti i traju toliko kao fenomen koji je najviše uzdrmao vlast i kao nešto što će se pamtimi dok je sveta i veka, jer možeš da se samo iz mase deklarišeš kao levi, desni, gornji ili donji, ali sa bine - ne. Isto važi i za nacionalnu strukturu, pa i versku. Iako je logično da su učesnici protesta u ogromnoj većini Srbi i pravoslavci, studente ne zanima da li ih podržavaju Srbi, Hrvati, Mađari ili oni koji se izjašnjavaju kao džedaji. isto kao što u tom protestu ne dele po važnosti participaciju vlastitih profeseora ili učešće, recimo, poljoprivrednika. Dok su išli peške do Novog sada i Kragujevca, i kad su se grlili, plakali i ljubili sa onim ljudima što su izašli da ih pozdrave, da li su ih pitali za stranačku pripadnost? Pa zar neko zaista misli da se u tim trenucima postavlja pitanje - a koje si ti nacionalnosti i da li veruješ u Boga? I na taj način su uspeli da kreiraju najveći narodni odgovor na ono čime vlast guši i pritiska isti taj narod, bez obzira kakva je politička orjentacija, nacionalnost i veroispovest onih koji su pod jarmom. Veoma jednostavno. Edited yesterday at 08:13 PM by Nek grmi jako 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 08:19 PM Share Posted yesterday at 08:19 PM Makar ne rasturaju vojno nasu zemlju kao vi Ukrajnu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted yesterday at 08:35 PM Share Posted yesterday at 08:35 PM Neša krenuo baš jako protiv Vulkanizera. Jeste zajebancija, al mogo je da distribuira one N1 uratke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted yesterday at 08:43 PM Share Posted yesterday at 08:43 PM Ma...niko ne može da ga "ukopa" ko on sam sebe. U moj kraj se kaže...lažov, po-lažov, naj lažov i tatko na lažovi. To je ta čuvena gradacija. Ovaj je zajeb'o sve koliko laže. Da ga neko pita, samo, kako razaznaje skrivene brojeve i koji je Miletov...kakav džubilengo... 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted yesterday at 09:02 PM Share Posted yesterday at 09:02 PM A Mile kadar nevera, zinuo kao som😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted yesterday at 09:08 PM Share Posted yesterday at 09:08 PM Zato se ja ne javljam kad videm sakriven ID, znam da Mile zove 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted yesterday at 09:17 PM Share Posted yesterday at 09:17 PM NIs je 1. marta, jel se zna posle toga kad ce biti skup u Beogradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted yesterday at 09:27 PM Share Posted yesterday at 09:27 PM 7 minutes ago, suptil said: NIs je 1. marta, jel se zna posle toga kad ce biti skup u Beogradu? Jeste zgusnut raspored, ali ja mislim da bise moglo ubaciti jedno duplo kolo pa i Cacak posetiti. Zajebani su kad se naljute. A zajebani su i kad se ne naljute. 4 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 09:34 PM Share Posted yesterday at 09:34 PM 50 minutes ago, Constantin said: Ma...niko ne može da ga "ukopa" ko on sam sebe. U moj kraj se kaže...lažov, po-lažov, naj lažov i tatko na lažovi. To je ta čuvena gradacija. Ovaj je zajeb'o sve koliko laže. Da ga neko pita, samo, kako razaznaje skrivene brojeve i koji je Miletov...kakav džubilengo... Ono kad lazes kao foka pa ne povezes sta pricas... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted yesterday at 09:38 PM Share Posted yesterday at 09:38 PM Očekujem jedan grandiozan protest u Beogradu za kraj. Da cijela Srbija dodje! Nakon toga mora nešto konkretnije da se napravi, da ne kažem radikalnije jer ne volim tu riječ i na šta me sve asocira. Slažem se sa Proglasovim saopštenjem. Prelazna vlada jedino dolazi u obzir i treba insistirati na tome maksimalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Očekujem jedan grandiozan protest u Beogradu za kraj Za kraj čega? Nema tu kraja, odnosno kraj je kad se u potpunosti ispune zahtevi studenata i kad oni kažu da su ispunjeni i da se razilazite. Makar to značilo da se vrte isti gradovi više puta. Nema stajanja. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 39 minutes ago, suptil said: NIs je 1. marta, jel se zna posle toga kad ce biti skup u Beogradu? Logično bi bilo da to bude 9. mart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 hour ago, Romantik said: Logično bi bilo da to bude 9. mart. Ako je verovati DW, Beograd je 9. marta https://n1info.rs/vesti/protest-u-kragujevcu-iz-ugla-reporterke-dw-15-sati-euforije-po-hladnom-februarskom-danu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) Vedran Wait for it https://www.tiktok.com/@nevenclips/video/7471809887383719223 Edited 22 hours ago by The Walking Dravot 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 hours ago, Constantin said: Ma...niko ne može da ga "ukopa" ko on sam sebe. U moj kraj se kaže...lažov, po-lažov, naj lažov i tatko na lažovi. To je ta čuvena gradacija. Ovaj je zajeb'o sve koliko laže. Da ga neko pita, samo, kako razaznaje skrivene brojeve i koji je Miletov...kakav džubilengo... Mile ga zove da ga pita kako je... Sa skrivenog broja... Koliko je ovaj jadnik usamljen i zapravo pati za bilo kakvom pažnjom i naklonošću. Ne solidarišem sa njim ni trunku hehe 1 hour ago, Eddard said: Nema stajanja. Što bi rekli mladi danas - samo pumpaj! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago DD welcome back. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Opstina Racha, poljoprivrednici, kojima je porez za 2025 povecan za 60% i koji vec 16 dana demonstriraju na ulici - usli su jutros u zgradu skupstine opstine i nemaju nameru da iz nje izadju dok se porez ne vrati na nivo od prosle godine i svi opstinski funkcioneri ne daju ostavke. Eto, Bogatic, Raca....a vi, kako ste? P U M P A J! 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) OK, proslo me osamucenje od one prodaje SBB sta god, pa da lanem: sad bar znamo ko je ugasio svetlo da ne smeta majcici Srbiji da vari svoju decu.....bokca ti, cena k o da su nas prodavali na kilo! Edited 15 hours ago by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago (edited) Inače, studenti Tehničkog fakulteta Zrenjanin organizuju pešačenje do Vršca (oko 90 km) na veliki regionalni skup. Više info https://www.instagram.com/p/DGMDTd-AZaI/ Edited 12 hours ago by Marvin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Marvin said: Inače, studenti Tehničkog fakulteta Zrenjanin organizuju pešačenje do Vršca (oko 90 km) na veliki regionalni skup. Više info https://www.instagram.com/p/DGMDTd-AZaI/ Eh, kad bi sa istog fakulteta proverili i ponistili diplome i zvanja koje su dali u zadnjih frtalj veka - mnogo bi manje "menadzera" i korupcije bilo. Pola rukovodecih ljudi u putnoj privredi Srbije su nji`ovi maturanti, a vecini isti mentor na diplomskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Privreda za sada najviše ćuti, sa izuzetkom ljudi iz IT koji su uglavnom ili iz manjih firmi ili nisu decision makeri. Ipak, imamo i tu izuzetaka pa je tako Generali osiguranje istupilo iz Udruženja osiguravača Srbije jer udruženje nije stalo iza CEO Generalija, Dragana Filipovića, koga su svinjformeri počeli da targetiraju nakon što je snimljen na protestima. Kad bi multinacionalke ušle u neki vid protesta to bi bilo baš značajno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 11 hours ago, Eddard said: Za kraj čega? Nema tu kraja, odnosno kraj je kad se u potpunosti ispune zahtevi studenata i kad oni kažu da su ispunjeni i da se razilazite. Makar to značilo da se vrte isti gradovi više puta. Nema stajanja. Mislim da ni tada neće biti kraj, znaju i studenti da se ispunjenjem zahteva problemi ne rešavaju. Kraj je kad dođe kraj ovoj kriminalnoj organizaciji, a posle ćemo raspravljati o tome kakvo društvo želimo i graditi novi sistem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Nakon "istorijskog pomirenja" BB i McL, ovi protesti su iz zečije rupe izvukli i DD. Vaistinu, gotov je Pooompayyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts