Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

1 minute ago, Kronostime said:

Amfilohije i Atanasije su najvise zasluzni za ovaj klerofasizam koji se zapatio u SPC od kraja `80ih.

To da li su ili nisu bili protiv Vucica je totalno nebitno imajuci u vidu njihove ostale stavove i dela.

kad bi moglo drug tito da oživi sa sve rankovićem i krcunom bilo bi idealno zar ne

• Like 4
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1

4 minutes ago, Perkos2 said:

kad bi moglo drug tito da oživi sa sve rankovićem i krcunom bilo bi idealno zar ne

Bar je drzava bila stvarno sekularna u nihovo doba, za razliku od ovih sadasnjih koje se pozivaju na "vrednosti vere".

Nit` vise "vere", nit` manje vernika - samo su paganstina i primitivizam u zestokom porastu.

• Like 8
  • Thanks 2

Problem je sto ga podrzava, ali i odrzava na vlasti najjaca zemlja sveta. On je na vlasti zbog  njih, a ne zbog sramotne spc. 

Samo je nekako ta cinjenica tesko svarljiva, pa je onda mnogo lakse baviti se hohstaplerima iz spc.

9 hours ago, Урош19 said:

Evo braćo part 3 moje avanture.

Krenuo ja pešaka od autokomande do novog groblja jer ko će čekati prevoz, video na mapi kilometražu, zvao bivšu na video call, pričali ceo put, pristao sam da trčim sa njom beogradski maraton.

Definitvno treba izbegavati rakiju.

Ne treba izbegavati. Potrebno je samo mudro rasporediti.🙂

• Thanks 1

Stočnom listu informer ponestaje ideja. A u jagodini huljina elita zapišavala ulaze u zgradu i žardinjere. A to samo ovi koji su našli put do autobusa.

Edited by Nikola
  • Like 1

Prilicno komicnan nastup Milosa Jovanovica u skupstini.

Ne znam meni je sve ociglednije da je on  soavac i trojanac.

Svu municiju je on davao informeru i tabloidima da se prica kako neko hoce nasilno da rusi drzavu

• Like 9

1 minute ago, nemanjaol said:

Prilicno komicnan nastup Milosa Jovanovica u skupstini.

Ne znam meni je sve ociglednije da je on  soavac i trojanac.

Svu municiju je on davao informeru i tabloidima da se prica kako neko hoce nasilno da rusi drzavu

Ne znam odakle ti to da je sabljar trojanac?

Fz4J3DYaIAQAAxn.jpg:large

• Like 2

NS: 

474947779_10230210931352044_679449347633

Inače protest u NS je bio i sinoć u 19h ispred mosta slobode, vanredni protest zakazan 3 sata ranije od strane profesora nakon što je na ogradi osnovne škole osvanuo mrtav zec obešen o kravatu, klasična mafijaška poruka. Iako je bio vanredni protest, skupilo nas se par hiljada a došli su i traktoristi i bajkeri. Danas moramo, ponovo, takav je život, ne smeju ovu pametnu decu više da tuku.

Inače onaj patetični govor 2 i po muškarca i poziv na dijalog nakon što lažu i dižu tenzije 3 meseca je za povraćanje.

Edited by duško matić
  • Like 22

Ovaj Miloš Francuz je samo drugačiji tip budale od Vučića.

Srbiji ne trebaju retrogradne vrednosti. Srbija mora da postane moderno, gradjansko društvo, a ne neka zaostala tradicionalistička sekta.

• Like 17
  • Love 2

6 minutes ago, JPM said:

Ovaj Miloš Francuz je samo drugačiji tip budale od Vučića.

Srbiji ne trebaju retrogradne vrednosti. Srbija mora da postane moderno, gradjansko društvo, a ne neka zaostala tradicionalistička sekta.

Ma da, nikad to nece da se desi. Evo studenti juce slave Svetog Savu, poje mu, jedu nafore.. 

Sve dok se ne dovedemo u pamet i priznamo sebi da je Sveti Sava potpuno nebitna licnost i da je za nas skolski sistem neuporedivo vazniji Dositej, nikad necemo napred. 

• Like 6
  • Thanks 4

GiTgStJWQAA2pGZ?format=jpg&name=small

Veca opasnost za Vucevica je put u ovakvom stanju nego ovo drvo, makar i poseceno.

Hoce li BIA da obidje i putare, a ne samo onog nesrecnika u Crnoj Bari?

1 minute ago, DejoLazaKalina said:

Ma da, nikad to nece da se desi. Evo studenti juce slave Svetog Savu, poje mu, jedu nafore.. 

Sve dok se ne dovedemo u pamet i priznamo sebi da je Sveti Sava potpuno nebitna licnost i da je za nas skolski sistem neuporedivo vazniji Dositej, nikad necemo napred. 

I skolski, a jos bitnije - i vrednosni.

Edited by Kronostime
  • Like 1

2 minutes ago, DejoLazaKalina said:

Ako govorimo politički i ideološki, nažalost nama ne gine neka opcija koja je nacionalna, pa samo ostaje da se nadamo da će ta opcija biti što bliže centru, imati zdrav razum, i čiste institucije eda se ne ponovi situacija s Koštunicom. 

Ali, kao što lepo rekoše, sad se i ne razmišlja o tome. Prvo institucije, pa sve ostalo. U tom smislu, ovo je bolje i od 96/7 i od 2000.

• Like 2

Šta znači ostavka premijera dickheadovića, prevremeni izbori? Kako to ide zakonski, da li može da nametne prevremene izbore kad postoji jasna većina u parlamentu sa mandatom koji važi još 3 godine? 

14 minutes ago, Clash said:

Taktički se povlače na novi odbrambeni položaj.

U normalnim okolnostima i normalnoj državi ovo bi bio veliki uspeh, ali ovde nema normalnosti.

Energije i snage za dalju ofanzivu ima i dalje, samo napred do ispunjenja svih zahteva.

• Like 16