Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Sreca pa Zvezda igra danas pa nece biti teorija zavere kako se radi protiv nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Imam jednu moju ideju pa da je podelim ovde ako se već okuplja sutra u Jagodini milom ili silom par hiljada nesretnika i još par stotina ovih iz glavnog stožera naprdnjaka da studenti-radnici- seljaci, ili ko god napravi obruč oko Jagodine i ne dopusti im da izađu kad psiho završi miting Edited 6 hours ago by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Novosadska Arena Cineplex sutra nema projekcije Sjajan slogan,btw 13 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Kaže Hochstapler da "sutra u Jagodinu idu normalni ljudi,dobrovoljno i bez pritiska" 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 10 minutes ago, Drug Crni said: Novosadska Arena Cineplex sutra nema projekcije Sjajan slogan,btw Svi iz fransize su isto objavili, nije samo NS. Najbolja objava do sada 🙂 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Najaci vic da ljudi idu tamo dobrovoljno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 26 minutes ago, Perkos2 said: Imam jednu moju ideju pa da je podelim ovde ako se već okuplja sutra u Jagodini milom ili silom par hiljada nesretnika i još par stotina ovih iz glavnog stožera naprdnjaka da studenti-radnici- seljaci, ili ko god napravi obruč oko Jagodine i ne dopusti im da izađu kad psiho završi miting to je okej, ali to bi bilo krvoproliće realno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 29 minutes ago, Don Dusko said: Sreca pa Zvezda igra danas pa nece biti teorija zavere kako se radi protiv nje. Ko pita Sferopulosa na KZS: Rada ili Rajko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Najaci vic da ljudi idu tamo dobrovoljno... Čaci ti li si? Šala brate, ne zameri, bilo je jače od mene... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ne treba ih sprečavati ni slučajno. Neka ih..nek idu..viđali smo to i ranije. Lopta je možda po prvi put u našim rukama. Nipošto napraviti grešku u koracima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Ovo već postaje degutantno. Nismo svi izgleda ni svesni na sta je sve vucic spreman i ko je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare su se pridružili generalnom štrajku, ovo je velika stvar! https://www.instagram.com/p/DFLCCSioLTH/ 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 3 hours ago, Div said: Sudije Višeg suda u Beogradu, njih 17, svojim imenom i prezimenom stali su uz studente i njihove zahteve, navodeći da osećaju moralnu i profesionalnu odgovornost da pozovu sve aktere da se uzdrže od nasilja. Zanimljivo da je na ovoj listi Marijana Nikolić Milosavljević koja je donela onu privremenu meru u rekordnom roku po tužbi Petronijevića protiv AKS. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 16 minutes ago, DameTime said: Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare su se pridružili generalnom štrajku, ovo je velika stvar! https://www.instagram.com/p/DFLCCSioLTH/ Ovo i Cineplexx jako neočekivane stvari za mene 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 14 minutes ago, DameTime said: Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare su se pridružili generalnom štrajku, ovo je velika stvar! https://www.instagram.com/p/DFLCCSioLTH/ Mnogo čudno za Lagunu, bilo je priče da je osnivač Papić mnogo blizak sa Andrejem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, duško matić said: Čaci ti li si? Šala brate, ne zameri, bilo je jače od mene... J j J. Propustao sam ckolu. Edited 5 hours ago by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Novosadska Arena Cineplex sutra nema projekcije Sjajan slogan,btw zapravo nije samo cineplexx https://direktno.rs/magazin/kultura/581049/puko-film-obustava-filmska-industrija-.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 23 hours ago, DJ_Vasa said: U tome što se snabdevaju u inostranstvu, a to poskupljuje operativne troškove. Avion obično tankuje gorivo tamo gde poleće, a trošak se povećava jer ako se tankuje npr. u Temišvaru, mora da ima goriva za prelet do Beograda, plus za planirani let. isto važi i za aerodrom destinacije. Ako leti npr. od Londona do Beograda, mora da natankuje više goriva kako bi po sletanju mogao da odleti do Temišvara da se tamo natankuje. A avion dosta posrče za poletanje jer treba dići u vazduh dosta tona. Ukratko, posrče malo više da poleti iz Temišvara, pa onda opet posrče kad poleti odavde, a rezervoari su ograničenog kapaciteta, plus ima još jedna stavka: što je avion opterećeniji, u šta spada i gorivo, više troši. Sledeći problem je snabdevač, tj. NIS. Tačno je da i druge kompanije mogu da snabdevaju avione, ali ne u Beogradu jer je potrebna infrastruktura. Nisu u pitanju samo kamioni sa cisternom, već i tankovi koji imaju rezerve kerozina i ostala logistika. Naprosto, nije isto kao kada voziš auto i biraš pumpu NIS, Eko, Shell, Lukoil, Petrol, Milojko Dizel ili Radojko Petrol. Troškovi poskupljuju i zbog angažovanja posade jer kada je pilot za komandama, onda taksimetar samo kuca. Ako je pilot istog dana ispunio satnicu, onda moraš da angažuješ drugog jer po zakonu ne sme da predugo radi. A i taj drugi pilot košta, plus se i njemu smanjuje satnica tokom koje može da kompaniji donese profit. Pilot koji provede minimalno dva sata samo zbog goriva je ispucao deo dozvoljene norme. A ako još pilota moraš i da vratiš kući ili da mu platiš hotel, i to košta. Biće tu još komplikacija ukoliko NIS ne proda infrastrukturu na aerodromu, a ostale kompanije takođe budu poštovale sankcije. Juce su dva leta wizza sleteli u Temisvar a putnici autobusom prevezeni za Beograd I danasnji let za Abu Dhabi je imao zaustavljanje u Temisvaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 23 minutes ago, ras kass said: Juce su dva leta wizza sleteli u Temisvar a putnici autobusom prevezeni za Beograd I danasnji let za Abu Dhabi je imao zaustavljanje u Temisvaru. Da, spomenuo je i Tomas. Putnike iz Barselone su iskrcali u Temišvaru, ali ne znam šta je bilo sa ovim drugima. Setili se istočnoevropski vukojebinci da poštuju sankcije, mada nisam čuo da Lufthansa, Austrian, Swiss ili KLM istovaruju putnike po inostranstvu. Edited 4 hours ago by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Danas je u novobegoradskom bloku 45, odakle nam je i "mili predsednik", u "njegovoj" osnovnoj skoli, Branko Radicevic, bila prosvetna inspekcija jer skola ima potpunu obustavu rada jos od utorka dok u ponedeljak sami roditelji ogromnom vecinom, nisu ni poslali decu u skolu u znak protesta. Inspektor je na inicijativu roditelja, odustao od inspekcijskog nadzora i napustio skolu. Inace, ova skola je jedna od svega 3 na Novom Beogradu, koje su imali potpunu obustavu od utorka. Mnoge se sad pridruzuju. Mala pobeda ali verujem da doticnog posebno boli jer ga vezu uspomene... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 18 minutes ago, Kooineeperk said: jer ga vezu uspomene Da ga vezu uspomene bio bi bolji covek, a ne govno EDIT: izvinjavam se, hteo sam da napisem " a ne radikal" nego autocorrection.......... Edited 4 hours ago by Dzoni_m 4 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Pametna masina ta autocorrect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Univerzitet u Beogradu pozvao zaposlene u clanicama BU na obustavu rada sutra. Djokic zbilja odlicno vodi ovo, bas me je prijatno iznenadio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Geronimo said: Djokic zbilja odlicno vodi ovo, bas me je prijatno iznenadio. Čuo sam za njega da je lik koji generalno nit' smrdi nit' miriše, tako nešto mi je potvrdila i drugarica koja je njegova koleginica iz nastavnog kadra na Arhitektonskom, ali sasvim je solidan za sada (i upravo to je super, što su se pokrenuli i ćutljiviji). U ostalim vestima, hvala Željku Joksimoviću: https://n1info.rs/vesti/n1-se-pridruzuje-generalnom-strajku/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts