Kronostime Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) 1 hour ago, fancy said: Može li odatle malo konkretnije podrške za nas prekaljene prvoborce Sem novcanih transakcija do odredjenog iznosa - sve ostale su nezakonite. EDIT:Typo Edited January 20 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 20 Share Posted January 20 https://nova.rs/vesti/hronika/raste-broj-stradalih-u-tragediji-u-barajevu-osam-mrtvih-u-stravicnom-pozaru-ministar-kaze-da-je-pozar-podmetnut/ Pobiće nas sve bez ispaljenog metka! Ovo je strašno... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 20 Share Posted January 20 naravno da može biti podmetnut da bi se skrenula pažnja sa aktuelnih dešavanja, služba je spremna na sve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 20 Share Posted January 20 https://kossev.info/ruzic-iz-gracanice-poslao-podrsku-studentkinji-sonji-lepe-zelje-lucidnim-studentima/ da li Ružić kreće u neku novu političku avanturu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 20 Share Posted January 20 11 hours ago, 40Wins said: lmao Jel stvarno ovo napisao taj nesrecnik? 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 20 Share Posted January 20 ne jbt 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 20 Share Posted January 20 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jel stvarno ovo napisao taj nesrecnik? ma gde brate, zajebancija na konto onoga sto je novak napisao srce za sonju, a tipsarevic je sns govno koje svako malo podrzava vucica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted January 20 Share Posted January 20 1 hour ago, 40Wins said: trpaj Ja ne vidim da su ovde nešto spustili AV, svakako je njegova izjava išla posle kao odgovor. Prosečan gledalac verovatno ni ne sluša pažljivo šta je rekao Jovanović niti kapira, samo čuje da se pominje bacanje sa terase i nekakva druga opcija, treća opcija i AV to dobro zna i izvrće onako kako njemu odgovara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted January 20 Share Posted January 20 2 hours ago, fancy said: Ovo? O, da, deluje mi kao da je svestan šta ga uskoro čeka... Baš sam se juče kuckao sa jednim uglednim beogradskim advokatom. Kažem ja njemu, vidim izbacujete Đuku iz komore, a on odgovara, pašće SNS možda i niko ne završi u zatvoru ali Đuka je najeb'o. 😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) ^ tačno ali je dobro što je za početak makar ispravljena ona gadost i neprofesionalizam. Edit: u vezi izjave prenete na RTS Edited January 20 by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted January 20 Share Posted January 20 10 minutes ago, MarkoKep said: Ja ne vidim da su ovde nešto spustili AV, svakako je njegova izjava išla posle kao odgovor. Prosečan gledalac verovatno ni ne sluša pažljivo šta je rekao Jovanović niti kapira, samo čuje da se pominje bacanje sa terase i nekakva druga opcija, treća opcija i AV to dobro zna i izvrće onako kako njemu odgovara. Oni pokusavaju da kontriraju onom narativu 'nebitan si', koji ih najvise boli. Ali ovo je toliko izlizano da radi samo za one koji su i inace izgubljeni. Mene vise iznenadjuje (zapravo ne) kako malo resenja imaju, samo vrte, obecanha-pretnje-izmisljanje pretnji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 20 Share Posted January 20 23 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jel stvarno ovo napisao taj nesrecnik? Janko Sinner.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 20 Share Posted January 20 Đuka bizon svakako hlebuusta dobija od stranke, tako da preživeće još neko vreme. Dobijaće leba i vode i kasnije, samo u tvorza. Karleuša svakim danom probija novo dno, ne znam da li trenutno postoji ogavniji Vučićev bot na društvenim mrežama. Ta količina rasizma, fašizma, šovinizma i još mnogo -izama koje ispaljuje na dnevnom nivou je neverovatna. Ispunila joj se želja da bude Ceca tj. režimska pevaljka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 20 Share Posted January 20 Nego, čekajući derbi... Zanima me da li će biti makar malo združenog skandiranja 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 20 Share Posted January 20 Kapa dole studentima. Za njihovu inteligenciju, vrcavost, istrajnost, hrabrost. Doveli su do ludila diktatora koji posle huligana, ''slučajnih prolaznika'', pretnji kobrama, lojalistima, ne zna više šta da uradi. I da sutra sve ovo stane, a neće, studenti su uradili ogroman posao. Naterali su i mene da se više aktiviram, da manje mrsomudim a više delam. Još jednom svaka im čast! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 20 Share Posted January 20 34 minutes ago, fancy said: Nego, čekajući derbi... Zanima me da li će biti makar malo združenog skandiranja Valjda ce da ispostuju domacine i zapevaju sa njima..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) 16 hours ago, tomas.hokenberi said: iko iz moje generacije (imam 54 godine) ko je zaista bio protivnik režima SPS i SRS i učestvovao u tadašnjim studentskim protestima, sa željom da promeni društvo (a ne samo vlast) nije danas AV glasač niti se informiše preko Pinka, Hepija ili Informera. Jedini "protivnici SM" iz moje generacije koji su danas u AV masi su tadašnja "nacionalistička opozicija", uključujući mnoge sledbenike Vuka Draškovića, kojima glavna i jedina zamerka SM-u bila da je "komunista". Ovo zvuči kao kad NBA statističari objave kako je prvi put u istoriji igrač koji je u horoskopu pečurka, podznak magare, nosi broj patika 45 i ima tri starije sestre, ostvario učinak od 5 poena, 5 skokova i 5 asistencija bez promašenog šuta iz igre. U prevodu, ako se dovoljno potrudimo da tweekujemo uzorak, možemo da dokažemo bilo šta što je u skladu sa našim predrasudama. Edited January 20 by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 20 Share Posted January 20 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Jel stvarno ovo napisao taj nesrecnik? Je li Tipsa igra danas tenis Miki? :P 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 20 Share Posted January 20 Da li je Tipsa ikad igrao tenis Duško? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted January 20 Share Posted January 20 20 hours ago, Beonegro said: @DJ_Vasa moram jedno pojašnjenje da dodam na ovo što sam ranije napisao: nisam ejdžista, znam ljude koji su sa više od 70 godina potpuno u toku sa svijetom u kojem žive, imamo ih i na forumu, samo objašnjavam zašto rezon mediji nisu bitni (koji ja - možda pogrešno - razumijem kao televizije sa nacionalnom frekvencijom nisu bitne) nije ispravan. Jednostavno je znatno veća proporcija starijih ljudi, budući da nisu native internet users, sklona da se prepusti onome što im priča TV. Što ne znači da ne postoji ogroman broj braćala od 30-40 godina kojima net služi gotovo isključivo za sportske vijesti i da lurkuju sise po instagramu. Nije tacno da stariji ljudi nisu native internet users. Ja u mom okruzenju ne poznajem nijednu osobu od 60+ koja ne koristi internet, a vecina njih su pravi zavisnici, dakle 8-10 sati na netu svakog dana, i to ne ne radi zabave. Tacno je da su neobrazovani ljudi skloni TV-u i podlozni medijskim manipulacijama. Problem je u prosecnom niskom obrazovnom nivou stanovnika Srbije. Ogromna vecina onih koji su rusili Milosevica, jos snaznije prezire Vucica. Nema tu mesta nekom pametovanju, to je jednostavno tako - vidljivo i proverljivo na svakom koraku. A bracale i ne smatramo normalnim ljudima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 20 Share Posted January 20 Just now, Edinburgh said: Nije tacno da stariji ljudi nisu native internet users. Fejsbucenje, Twitter, TouTube i listanje medija nisu bas native internet skills.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 20 Share Posted January 20 3 minutes ago, Edinburgh said: Ja u mom okruzenju ne poznajem nijednu osobu od 60+ koja ne koristi internet Vrlo bitan deo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 20 Share Posted January 20 U smislu da treba da bude u svom okruženju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) 40 minutes ago, Beonegro said: Ovo zvuči kao kad NBA statističari objave kako je prvi put u istoriji igrač koji je u horoskopu pečurka, podznak magare, nosi broj patika 45 i ima tri starije sestre, ostvario učinak od 5 poena, 5 skokova i 5 asistencija bez promašenog šuta iz igre. U prevodu, ako se dovoljno potvrdimo da tweekujemo uzorak, možemo da dokažemo bilo šta što je u skladu sa našim predrasudama. Iskreno meni tako zvuče tvoe ejdžističke predrasude. Pogledaj one likove na snimku iz Čačka koji "brane" SNS "ispostavu". Meni se ne čini da su tamo sve neki penzioneri. Edited January 20 by tomas.hokenberi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 20 Share Posted January 20 Da ne ponavljam da nikako nisam optimista da može da se uradi bilo šta bez rumunskog scenarija, međutim primećujem oko sebe sve više ljudi iz državnih organa i javnih preduzeća i službi kako po malo dižu glas protiv diktature. Bio sam na protestu ispred RTS u petak, zaista je lekovito biti među tim mladim, pametnim, lepim ljudima. Oni imaju energiju a nisu ubijeni u pojam, vedri su i nasmejani uprkos tome što su udarili na zlo holivudskih razmera. Btw, ja mislim da neki od sledećih protesta treba da se održi u Beogradu na vodi ili na Dedinju ispred neke od rezidencija u kojima se baškare ove pogane glavonje. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts